[ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ] ΩΡΑ: 22:13! ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ – ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΡΙΤΗ Η ΛΕΠΕΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ… ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ

Κοινοποίηση:
c266a6d7-melanchon.macron

Η αριστερή συμμαχία υπό την «Ανυπότακτη Γαλλία» του Ζαν-Λικ Μελανσόν, κέρδισε τις γαλλικές εκλογές, χωρίς ωστόσο να συγκεντρώνει απόλυτη πλειοψηφία, δείχνουν τα πρώτα exit poll ανατρέποντας τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων εβδομάδων που προέβλεπαν νίκη της Λεπέν.

Το «Νέο Λαϊκό Μέτωπο», ένας συνασπισμός των κύριων γαλλικών αριστερών κομμάτων που συσπειρώθηκε στις 10 Ιουνίου με στόχο να σταματήσει την επέλαση των ευρωσκεπτικιστών, έκοψε πρώτο το νήμα του δεύτερου γύρου των ιστορικών εκλογών, με 172 έως 192 βουλευτές, σύμφωνα με τo exit poll του Ipsos.

Η «Εθνική Συσπείρωση» της Λεπέν και του Ζορντάν Μπαρντελά αναδείχθηκε τρίτη δύναμη, πίσω από τον προεδρικό συνασπισμό «Μαζί» (Ensemble) με 132-152 έδρες. Το τελικό ποσοστό συμμετοχής υπολογίζεται στο 67,1% από την Elabe για τις BFMTV, RMC και La Tribune, ιστορικό ρεκόρ από το 1997. Ο Μακρόν ο οποίος υπέστη συντριπτική ήττα στις ευρωεκλογές αλλά και στον πρώτο γύρο της 30ης Ιουνίου επρόκειτο να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Γκάμπριελ Ατάλ και τους ηγέτες των κομμάτων του κεντρώου συνασπισμού του.

Περίπου 30.000 αστυνομικοί αναπτύχθηκαν εν τω μεταξύ σε όλη τη Γαλλία, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν εντάσεις μετά το πέρας της ψηφοφορίας. Οι καταστηματάρχες στις μεγάλες πόλεις προετοιμάστηκαν για τα χειρότερα, σφραγίζοντας ερμητικά τις περιουσίες τους για να αποτρέψουν ζημιές από ταραχοποιούς

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Η ευρωπη δε προκειται να ξεβρωμισει ποτε.κουμαντο κανουν ολοι η αριστεροπ……στοι με τα λαθροορκ.και στη τελικη αμα ανεβει η ακροδεξια θα μας πανε σε εμφυλιο,νεοταξιτες εναντιον εθνικιστων.Να μαθουμε να ζουμε με αυτο και ο Θεος βοηθος.

  2. Αυτός ο σκληρός αριστερός είναι Κολλητός με την ζωή Κωνσταντοπούλου και με τον Τσίπρα.. ψάξτε το! Ωχ.. ελπίζω πως εδώ δεν θα έχουμε αργότερα αριστεριλα….

  3. Και στην Ελλάδα θα βγει πρώτο σε ευρωεκλογές το Χ,Ψ κόμμα και στις βουλευτικές ο Κούλης θα πάρει 51%…😂🤣
    Με πανίσχυρο Πούτιν και Τραμπ να έρχεται με φόρα να ισοπεδώσει τον γεροξεκουτη κοιμισμένο, μη περιμένετε να αφήσουν στη τύχη τους τις εκλογές…

  4. Τελικά πήρε το τρίτο το μακρύτερο η φασίστρια

    1. Α, ΡΕΕ -L GREKO- ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΕ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ LOATKI, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!!! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ.

  5. Πανηγυρίζουν οι εκπρόσωποι της ανωμαλίας, της woke agenda του γονέας 1,2,3, της ΝΤΠ, των παράνομων εισβολέων και της μουσουλμανοποιησης. Αχ ρε Γαλλικέ Λαέ τι σου μέλει ακόμα να πάθεις αν δε ξεσηκωθείς!

  6. Τι γίνεται ρε παιδιά. Όλες οι δημοσκοπήσεις ήταν λάθος ? Μήπως γίνονται ταχυδακτυλουργίες ?

  7. Κλασική περίπτωση νοθείας.θα άφηνε το βρωμερό σύστημα τους Γάλλους να δουν άσπρη μέρα;πάλι καλά που δεν τους έβαλαν στην φυλακή.

  8. πόσες φορές θα τα λέμε Εβραίοι κάνουν κουμάντο όπως και στην Ελλάδα βλέπε Singular έλα ρε παιδιά μην λέμε τα ίδια δεν θέλουν τους εθνικιστές για έναν λόγο

Comments are closed.