ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου -Δεν επιβεβαιώνεται ο εντοπισμός τους -Έρευνες σε Φωκίδα και Ναυπακτία

Κοινοποίηση:
staik-2-696x359

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr δεν επιβεβαιώνεται ότι οι δύο άνδρες που αγνοούνται και είχαν προορισμό την Άρτα έχουν βρεθεί. Ακόμη και αυτή την ώρα συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για να τους εντοπίσουν. Παρακολουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη.

ενημέρωση 24/9

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό πατέρα και γιού που ξεκίνησαν από Λαμία με προορισμό την Άρτα. Γίνονται έρευνες με επίγειες δυνάμεις , με δύτες καθώς και με σκάφος του Λιμενικού και ελικόπτερο της ΕΛΛΑΣ. Ωστόσο όμως μέχρι σήμερα για πέμπτη μέρα δεν έχουν δείξει σημεία ζωής.

ενημέρωση 23/9

Συνεχίζονται για τέταρτη μέρα οι έρευνες για τον πατέρα και γιο από την Άρτα στην Ναυπακτία και την Φωκίδα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι δύο άνδρες δεν έχουν δείξει ίχνη ζωής και η αγωνία συνεχίζεται. Αξίζει να αναφέρουμε στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο της ΕΛΛΑΣ. Επίσης το απόγευμα της Παρασκευής υπήρξαν πληροφορίες ότι εντοπίστηκαν ωστόσο όμως δεν επιβεβαιώθηκε.

Πρώτη ενημέρωση

Σε εξέλιξη είναι έρευνες για τον εντοπισμό δύο ατόμων που αγνοούνται από τις 20 Σεπτεμβρίου το βράδυ όταν και το κινητό του έδωσε το τελευταίο στίγμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr πρόκειται για πατέρα και γιό που κατευθύνονταν προς την Άρτα από την Λαμία . Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες είχαν επικοινωνήσει με συγγενικό τους πρόσωπο δίνοντας συγκεκριμένη ώρα επιστροφής ωστόσο αυτό δεν έγινε με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι αρχές και να είναι σε εξέλιξη έρευνες επίγεια από τις αστυνομικές διευθύνσεις Αιτωλίας αλλά και Φωκίδας και εναέριες με ελικόπτερο της αστυνομίας καθώς και με σκάφος του λιμενικού σώματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: