ΑΝΑΦΟΡΕΣ – ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΝΔ! ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΩΝ

Κοινοποίηση:
412348767_17979175835626255_7161007705001280653_n

Η σκανδαλώδης τροπολογία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που νομιμοποιεί δεκάδες χιλιάδες παράτυπους μετανάστες και οι συνεχείς προσχηματικές δικαιολογίες των Υπουργών της περί τεράστιας έλλειψης εργατικών χεριών και κινδυνολογίες για αμάζευτες σοδειές, έχουν προκαλέσει πανηγυρισμούς στις χώρες καταγωγής των παράτυπων μεταναστών που ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα, αλλά και σε αυτούς που σχεδιάζουν να έρθουν, στη «Γη της Επαγγελίας» που παρουσιάζουν με τα καλέσματά τους Δημήτρης Καιρίδης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Ήδη στη χώρα της νότιας Ασίας, οι αναφορές στις «αυξημένες ευκαιρίες απασχόλησης στην Ελλάδα για το πακιστανικό εργατικό δυναμικό» είναι πολλαπλές και θριαμβευτικές, ενώ από επίσημα κυβερνητικά χείλη της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Πακιστάν γίνεται λόγος για κατάσταση… win-win! Πακιστανικό πάρτι δηλαδή…

Δεν μας έφτανε ο Ταγίπ Ερντογάν που τα παίρνει όλα χρησιμοποιώντας αυτή τη λογική προς όφελός του και σε βάρος της άβουλης και υποτακτικής Κυβέρνησης Μητσοτάκη, έρχονται τώρα και οι Πακιστανοί με τις «ευλογίες» Μητσοτάκη, Καιρίδη, Γεωργιάδη και λοιπών, να μοστράρουν τον ακριβή λόγο για τον οποίο ψηφίστηκε η τροπολογία-σκάνδαλο και να διασύρουν το Μαξίμου και τις γελοιότητές του.

Ο Ειδικός Βοηθός του Πρωθυπουργού για Πακιστανούς στο εξωτερικό και την Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Jawad Sohrab Malik, «πραγματοποίησε μια παραγωγική συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Ελλάδας, Άδωνι Γεωργιάδη», αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου της πακιστανικής κυβέρνησης, «με στόχο την προώθηση της συνεργασίας στη μετανάστευση ειδικευμένων και την ανταλλαγή γνώσεων».

Μάλιστα, όπως προστίθεται, «για την ανάγκη ενίσχυσης των ευκαιριών απασχόλησης για το Πακιστανικό εργατικό δυναμικό κατά τη συνάντηση στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αγοράς Εργασίας (GLMC) στο Ριάντ και τα δύο μέρη διερεύνησαν πιθανές συνεργασίες για τη διευκόλυνση της μετανάστευσης ειδικευμένου εργατικού δυναμικού από το Πακιστάν στην Ελλάδα».

Η ταμπακιέρα

Σύμφωνα με τους Πακιστανούς, «ένα από τα βασικά σημεία συζήτησης επικεντρώθηκε γύρω από την αντιμετώπιση της τρέχουσας ζήτησης της Ελλάδας για εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό στον κατασκευαστικό κλάδο»!

Δηλαδή, για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, στο Ελληνικό, για το οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης διακαώς ψάχνει χέρια για να τελειώσουν τη μπίζνα του Real Estate

Το κλου της επίσημης αναφοράς της πακιστανικής κυβέρνησης είναι αυτή η πρόταση: «Σύμφωνα με τον Έλληνα Υπουργό Εργασίας, η χώρα χρειάζεται περίπου 500.000 ειδικευμένους εργάτες στον κατασκευαστικό τομέα»!

Καλά διαβάσατε, 500.000, αδιανόητος αριθμός!

Ο Jawad Sohrab Malik, όπως επισημαίνεται, «άδραξε αυτήν την ευκαιρία για να ενημερώσει την ελληνική αντιπροσωπεία σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την προτεραιότητα της πακιστανικής κυβέρνησης να εξάγει εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες που αντιμετωπίζουν έλλειψη εργατικού δυναμικού».

Τα ψέματα του Άδωνι και το πανικόβλητο μάζεμα

Από το βήμα της Βουλής χθες, ο Υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, είπε το εξής:

«Επειδή πολλοί με ρωτούν ποιες είναι οι Χώρες με τις οποίες διαπραγματευόμαστε Διακρατικές Συμφωνίες για εισαγωγή εργατικού δυναμικού είναι οι εξής: Γεωργία, Ινδία και Μολδαβός. Ακολουθούν οι Φιλιππίνες, το Βιετνάμ και η Αρμενία. Το Πακιστάν δεν είναι σε αυτές».

Εκτεθειμένος και ψευδόμενος ο Άδωνις Γεωργιάδης. Για μία ακόμη φορά. Και ήταν σίγουρο ότι θα αρχίσει τις τσιρίδες για να πουλήσει ξανά σανό και να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.

Όπερ και έκανε με σχετική ανάρτησή του στο twitter. Ένας Άδωνις πανικόβλητος που προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα:

Έγραψε:

«Για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις στην Κοινή Γνώμη στο εάν έχουμε υπογράψει ή σκοπεύουμε να υπογράψουμε Διακρατική Συμφωνία με το Πακιστάν περί εισαγωγής από την Χώρα αυτή εργατικού δυναμικόυ σας ενημερώνω για τα εξής. Α) μία διακρατική συμφωνία δεν γίνεται κρυφά καθώς για να ισχύει πρέπει να περάσει από την Βουλή. Δηλ δεν είναι ένα χαρτί που το υπογράφει ένας υπουργός. Β) ήδη από την προηγούμενη Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής η Χώρα αυτή είχε εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον για να υπογράψουμε μία τέτοια συμφωνία αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε. Άλλωστε θα έπρεπε η να συμπεριλαμβάνει την υποχρέωση του Πακιστάν να δέχεται πίσω όσους παρανόμους από την Χώρα αυτή έχουν έρθει ήδη στην Ελλάδα. Γ) η επίσημη συνάντηση μου με τον ομόλογο μου από το Πακιστάν δεν έγινε κρυφά αλλά φανερά και σχετική ανάρτηση έκανα την περασμένη εβδομάδα. Δ) το Πακιστάν εξακολουθεί να επιθυμεί μία τέτοια συμφωνία αλλά δεν είναι στις πολιτικές μας προτεραιότητες. Οι Χώρες με τις οποίες είμαστε κοντά σε υπογραφή τέτοιου είδους διακρατικών συμφωνιών ανακοινώθηκαν στην Βουλή η οποία άλλωστε είναι και η μόνη κυρίαρχη να εγκρίνει ή να απορρίψει τέτοιου είδους συμφωνίες. Κοινώς ψυχραιμία. Σας είπα να μας έχετε εμπιστοσύνη!»

Win-win… για ποιον;

Στη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Υπερπόντιων Πακιστανών και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, γίνεται λόγος και για δημιουργία κατάστασης «win-win» και για διευκόλυνση της «εξαγωγής ειδικευμένων Πακιστανών εργαζόμενων».

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

«Η προτεινόμενη συνεργασία στοχεύει στη δημιουργία μιας win-win κατάστασης, προς όφελος και των δύο εθνών διευκολύνοντας την εξαγωγή ειδικευμένων Πακιστανών εργαζομένων για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης στην Ελλάδα.

Αυτή η πρωτοβουλία ευθυγραμμίζεται με το όραμα της κυβέρνησης του Πακιστάν να συμβάλει ενεργά στο παγκόσμιο εργατικό δυναμικό και να ενισχύσει τους διπλωματικούς και οικονομικούς δεσμούς με φιλικά κράτη.

Το Υπουργείο Υπερπόντιων Πακιστανών και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού παραμένει προσηλωμένο στην προώθηση εταιρικών σχέσεων που προωθούν τη διεθνή συνεργασία και διευκολύνουν την ανταλλαγή εμπειρογνωμοσύνης και δεξιοτήτων μεταξύ των εθνών».

Δείτε και τι λέει σχετική ανάρτηση του Jawad Sohrab Malik:

«Εστιάζουμε στην κάλυψη της ανάγκης της Ελλάδας για 500.000 ειδικευμένους εργάτες, ιδιαίτερα στις κατασκευές. Τις επόμενες ημέρες θα υπογράψουμε μια συμφωνία G2G με την Ελλάδα, η οποία θα ξεκλειδώσει τεράστιες ευκαιρίες εργασίας στην Ελλάδα για τους Πακιστανούς μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. ΜΑΣ τα είπαν πριν?ρε αντε μα τις πετρες…λαοπλανοι!στους Σπαρτιάτες θελαν δικαστήριο για παραπλάνηση ψηφοφορων!ρε ουστ ρε!!!

  2. Είναι λυπηρό να γίνεται περισσότερο αλλοίωση του Ελληνικού εθνους σε 20 μονο χρόνια απο ολα τα προηγούμενατα 5000 ακόμα και επι τουρκοκρατιας δεν ηταν αυτό το κακό γιατι τοτε και οι μουσουλμάνοι ειχαν Ελληνική καταγωγή, τώρα όμως οι Σομαλοί, Νιγηριανοί ,Πακιστανοί κλπ θα αντικαταστήσουν την Ελληνική φυλή.
    Η Ελλάδα δεν θα έχει νόημα χωρίς τους Ελληνες.

    1. Ενώ από το 21 και μετά το ψευτορωμέικο είναι κοιτίδα πολιτισμού χαχαχα

    2. Μην στεναχωριέσαι αγορι μου , κατά βάθος και οι Πακιστανοί οι Σομαλοι και οι Νηγιριανοι Ελληνική καταγωγη έχουν και αυτοί.

  3. Οι περισσότεροι μπατριώτες, που γκρινιάζουν για λαθρομετανάστες, είναι οι ίδιοι που απασχολούν ανασφάλιστους αλλοδαπούς και που κάνουν τσιμπούκια στο μεγάλο κεφάλαιο.

  4. εν απο τα αφοδευματα του ερωτυλου οφσοροδοξου πορνογερου καρατζακουραδοφερη…

  5. Καμιά 50αριά δεν θέλει η Ευγενία για το καθημερινό ξεσκ…όνισμα ? Με τέτοια κοιλιά ο άλλος μόνο πιτόγυρα ονειρεύεται και η σύζυγος το μόνο όργανο που παίζει είναι το βιολί.

  6. Καλώς τα αρχίδια μας τα δυο! Εκτός από τους Αλμπανούς τώρα θα έχουμε άλλη μία ”σημαντική” μειονότητα στην Ελλάδα.

  7. Εξασφάλησαν γιά όλους τους μερακλήδες τον πούτσον τον επιούσιον.

  8. Αυτούς τους μπατριώτες ψηφίσατε ρε κνώδαλα;Περαστικά σας,οι εθνικιστές δεν σας άρεσαν ε;

  9. βρε ηλιθιε υστερικε τζουτζουκο.,.

    γιατι αραγε δεν τακτοποιουν τα πακιστανα οι μεμετες στην χωρα τους που ειναι ομοθρησκοι κολληταρια και με κοινα γεωπολιτικα συμφεροντα ?

    γιατι τα στελνουν στην ΕΛΛΑΔΑ .,..,οοοοοεεεεεοοοοοο?

    ξυπνα ηλιθιε εσυ και η υπολοιπη προδοτικη παρεα

  10. Ετοιμάστε τις κόρες σας για θυσία, στις ορέξεις των πιθήκων !!!! Αχ Αδόλφε μας λείπεις !!!

  11. Ξεβράκωμα τους ψοφοδεξιούλιδες φιλελέδες!!ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ!!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

    1. Η λευτεριά στην πατρίδα δε θα έρθει με τα φασιστικά καθεστώτα που ονειρεύεσαι εσύ και οι θρησκόληπτοι ακροδεξιοί.

      1. Πίπηηηη…κανεις πίπες στους πακιστανους, εεεεεεε;;;;;;

  12. Ετσι σπρωχνουνε περισσοτερους λαθρο να ερθουνε στην ελλαδα απο παντου…και μην μου πει καποιος οτι
    τους στελνουνε πισω ειναι αστεια πραγματα αυτα,
    Aυτοι που δουλευουνε σε οικοδομες,χωραφια,λαικες,κλπ βρισκουνε δουλεια πιο ευκολα λογω του οτι δουλευουνε πολυ περισσοτερες ωρες και περνουνε τα μισα απο αυτα που περνει ο ελληνας…θελουνε να κανουνε την
    ελλαδα κινα εκει που τους εχουν στα μπουντρουμια που μυριζουνε κατρουλια και δουλευουνε 15 ωρες την
    ημερα με ενα φαι ισα ισα να ζησεις.

  13. Μεγαλη ..πολιτικη φυσιογνωμια! Το καταφερε τα πακια να αναφωνουνε ” Αδωνου ακμπαρ “!

  14. Αυτή η τρεις άθλιοι της βουλής αποδείχτηκαν εχθροί της πατρίδας μας αλλά περισσότερο εχθροί είμαστε εμείς που δεν τους σταματάμε έρχεται το τέλος μας και εμείς καθόμαστε και τους κοιτάμε συγχαρητήρια μας ηλίθιοι έλληνες βόλεψάκηδες έλληνες χάσαμε την πατρίδα μας και εσείς σφιρίζεται να αδιάφορα ηλίθιοι

  15. Αφου πρωτα εσυ και ο συρφετος σου που κακην τους ωρα οσοι σας ψηφιζουν διωξατε ολους τους ελληνες απο την οικοδομη τωρα ταχα μου θα φερεις απεξω οξω π@στη.

  16. βάλτε τα ΜΑΤ να ολοκληρώσουν τις κατασχέσεις διότι οι Πακιστανοί εργάτες πρέπει να στεγαστούν

  17. Παραιτηθείτε γιατί αλλιώς θα φέρετε παρέα με τον σύριζα εκατομμύρια λαθρομετανάστες, εσείς που παλιά μιλάγατε για ισλαμικό εποικισμό και τους θεωρούσατε κίνδυνο για την Ελλάδα και θέλατε απελάσεις! Και παλιά δεν κάνανε τόσες σεξουαλικές παρενοχλήσεις οι αλλοδαποί που κάνουν τώρα! Αν παραμείνετε, ζητείστε συγνώμη από τους λαθρομετανάστες όπως ζήτησε ο Πλεύρης από την Εβραϊκή κοινότητα. Όταν του έδωσε ο αντιβατιβιστής κούλης το Υπουργείο κοροιδοιού! Εσείς δεν θα ξυρίσετε απλά μουστάκι(όπως στο έργο με τον Γεωργούλη) αλλά και λαθρομετανάστες θα νομιμοποιείτε παρέα με Φίλη, Βούτση και παπαδημούλη και υιοθεσίες από λοατκι θα ψηφίσετε! Στέφανε βάλε το βίντεο του Πλεύρη που έλεγε για νεκρούς στα σύνορα και του Γεωργιάδη που θα έδιωχνε τους Αλβανούςκαι φώναζε για το τζαμί που ο ίδιος άνοιξε!

    1. Φιλε μου πρεπει να καταλαβεις οι 3 ΑΛΗΤΕΣ δεν ηταν ποτε Ελληνες Πατριωτες . Ξεκινησαν απο Ναζιστες Γερμανοτσολιαδες κ κατεληξαν σε Κομμουνιστες Ιουδες Εβραιολατρες λογω της Νεας Ταξης . Οπου φυσαει δλδ ο ανεμος αλλαζουν κ τις θεσεις τους . Ο Θεος τους ειναι το ΧΡΗΜΑ , ειναι ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΕΙΣ κ δεν τους καιγεται καρφι για ολα αυτα που γραφεις . Ειναι ικανοι να πουλησουν κ την μανα τους για να συνεχισουν να Κυβερνουν κ να πεφτει το ΧΡΗΜΑ . Επρεπε να ξερετε τι σημαινει Καρατζαφερης κ στις επομενες εκλογες ο Στιγκας θα κατεβει με την ΝΔ διοτι οποιος καταλαβαινει απο Σκατοφατσες μπορει να δει οτι το μονο που τον ενδιαφερει ειναι το ΧΡΗΜΑ !!!!

  18. Σωστά τα λέτε! Η ινδική μονάδα lahk που αναφέρεται στο tweet είναι ίση με 100.000, επομένως οι 5 lahk που αναφέρονται ουσιαστικά μιλάνε για 500.000 Πακιστανούς! Πολλαπλασιάστε αυτούς επί 5 αφού θα φέρουν και τις οικογένειες τους και προσθέστε τους στους ήδη 400.000 Πακιστανούς που έχουμε ήδη στην χώρα μας και που θα φέρουν και αυτοί τις οικογένειες τους! Φαίνεται πως οι εβραίοι μας έχουν βάλει στο μάτι (μας κατηγορούν για το ότι διώχθηκαν από το Ισραήλ αλλά αυτός που το έκανε ήταν γνήσιος Ρωμαίος) και οι λαζότουρκοι (Καιρίδης, Γεωργιάδης, Βορίδης) κάνουν κι αυτοί το χρέος τους στους τουρκο-χαζαρο-εβραίους συγγενείς τους!

  19. Να τους έχουμε εμπιστοσύνη λέει, 😂😂😂🤣🤣🤣🤯🤯🤯😡😡😡!!!

  20. 41% μια χαρά . Πακιστάν,Μπαγκλαντές κλπ. Κατασκευαστικό μουφα, που είναι τα μεγαλα έργα εκτος ελληνικού ? Κ το παραμύθι συνεχειζετε με τον φασίστα Άδωνη.

  21. Διάβασα καλά??αυτό το ερπετικο ανθρωποειδές είπε..να μας έχετε εμπιστοσύνη??σε ξέραμε κι από χτες ρε ψυχασθενη βιβλιοπωλη της καρπαζιας για να σε εμπιστευτούμε??γλοιωδη ερπετικο..θα φας καλά να ξέρεις..εισαι πολύ ψηλά στη..μαυρη λίστα…κοντοζυγωνει!!!

  22. ψηφοφοροι σιχαματα του 41% λουστητε τα

    1. 16% είναι το πραγματικό ποσοστό που έλαβε του συνολικού εκλογικού σώματος, σιγά μην είχε 41% πραγματικο

Comments are closed.