ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΟΙ Λ@ΘΡΟ – ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ; ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ , ΑΥΤΗ ΕΧΟΥΜΕ …#41τακατο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ανενόχλητοι κυκλοφορούν στα καμενα εδάφη του Έβρου οι λ@θρο

Ποιος θα τους σταματήσει;

Αυτή την Ελλάδα θέλουν οι ανθέλληνες που μας κυβερνούν , αυτή έχουμε …#41τακατο

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Μην τολμήσετε να τους πιάσετε,εσάς θα κλείσουμε φυλακή

  2. Ολοι παραπονιούνται για το 41τακατό αλλά δεν παραπονιούνται για το υπόλοιπο που στην πλειοψηφία του είναι ποσοστό λαθρολάγνων αριστερών και ακροαριστερών, δηλαδή ζαίοι και πασοκοι, με εξαίρεση τους πατριώτες των μικρών πατριωτικών κομμάτων. Και οι χειρότεροι απ’ όλους είναι αυτό το ποσοστό που δεν ψήφισε ενώ υπήρχαν κόμματα μικρά μεν αλλά πατριωτικά που θα μπορούσαν να είχαν λάβει ψήφους και να ήταν τώρα στην Βουλή. Αφήσανε τους Έλληνες του εξωτερικού να ψηφίσουν (με συμμετοχή 78%!!!) που δεν ξέρουν τι είναι η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ και τι κακό έχουν κάνει στην Ελλάδα τα τελευταία 30+ χρόνια…

  3. Σε λίγο θα αρχίσουν και να σφάζουν ελεύθερα γιατί ξέρουν ότι οι Έλληνες ακόμα κι αν τολμήσουν να αντιδράσουν,θα πάνε φυλακή

  4. Ρε ποιος Έβρος κλπ εδώ ακούστηκε ότι στην Μάνδρα κλπ εκεί που κάηκε το δικό μας σπίτι κλπ ,βγήκε μια έκταση μεγάλη να κοπούν λέει όλα τα πεύκα τεράστια έκταση είναι τρελή όλοι τους την εντολή την έδωσε δασαρχείου λένε κλπ εκτός αυτού έλειπαν και τα ελάφια κλπ διαπίστωσα ότι έχει γίνει πλιάτσικο κλπ δεν είναι δικό μου για αυτό δεν μιλάω αν ήταν δικό μου θα ήταν διαφορετικά κλπ συμφωνούμε για εμπρησμό κλπ τα πεύκα είναι ζωντανά αν τα χτυπήσεις θα τρέξουν ρητίνη κλπ μιλάμε για τεράστια έκταση έχουν τρελαθεί για να εργαστούν η Αλβανοί και να πουληθούν λαθραία Ευρώπη κλπ

  5. Εκπλησσομαι! Κυκλοφορανε μαιμουδες εισβολεις χωρις…. μπανανες στα καμμενα! Θλιβομαι για τις Μητσοτακικες ΜΚΟ!

  6. Ο/Η Αμοληστε λυκους στις καμενες περιοχες που περνανε λέει:

    οι λαθρο

  7. Έλεος με το 41 τακατο. Το 47 τακατο που ούτε ήταν στις ξαπλώστρες στο απυρόβλητο. Και, όχι, δεν ανήκω στο 41 τακατο για να θιχτω.

  8. ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΛΑΛΑΚΗΔΕΣ:
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ
    ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΟΛΑ,
    ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ
    *ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ
    *ΔΥΣΥΤΧΟΙ
    *ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ
    *ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ
    ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ
    ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ…….
    ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΣ ΒΡΟΥΝΕ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ
    ΜΕ 8,50 € ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
    ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ
    κυρά ΚΟΥΛΑ ΜΟΥ και ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ και ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ

  9. αν υπολογισετε, ποσα κοστιζει ενας λαθρο σε επιδοματα, σε περιθαλψη απο τις αρρωστιες που κουβαλανε, σε αστυνομια για τα εγκληματα που κανουνε, σε δικαστικου και τελικα σε φυλακιση ποσο κοστιζει ενας λαθρο οικονομικα…. χωρια τα θυματα τους που παθαινουν αναπηριες ποσο κοστιζουν, αυτα που κλεβουν, και αυτες που παιρνουν τι αρρωστιες τους και πολλα αλλα…. ειναι καποια εκατομμυρια που κοστιζουν καποιοι απο αυτους ηδη στο κρατος…. ποσα κλεβουν απο ασφαλιστικα ταμεια απο φορους που δεν πληρωνουν καθως τα παιρνουν ολα αφορολογητα, ποσα κοστιζουν δωρεαν διαμονη δωρεαν ρευμα νερο ιντερνετ….

  10. Τέτοιες ανίκανες κυβερνήσεις τι να τι; Κάνουμε να ψηφίσουμε τον Ερντογάν καλύτερα το ίδιο και το αυτο ειναι.

  11. Όταν γίνουν εδώ αυτά που γίνονται στη Λεμεσό τις τελευταίες ημέρες, τότε κάποια ζώα θα αρχίσουν να ξυπνάνε, αλλά θα είναι πολύ αργά για δάκρυα τότε..!!

  12. Η Ελλαδα ανηκει στους μεταναστες! Οι νεοελληνες να βγαλουν τον σκασμο!! Και να το βουλώσουν για παντα.Εξαλλου 41 τα κατο οπως σωστα λετε. Μετα την απομακρυνση απ το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται..Βουλωστε το λοιπον γιδια νεοεληνες..σκασμο ουτε λεξη!!

  13. Το φοβερό είναι που όταν η χώρα διαλύεται χωρίς σύνορα, ο Άρειος Πάγος ασχολείται με την …καταγγελία Στίγκα που του είπανε να κάνει για να είναι πιστός στην κυβέρνηση μην χάσει την επιχορήγηση και να στηρίξει έτσι και Μπακογιάννη. Το δεύτερο φοβερό είναι ότι το κλεφτοπασόκ του Κατάρ που χρωστάει 400 εκατομμύρια στις τράπεζες και άλλαξε ΑΦΜ και οι υπουργοί Άμυνας Τσοχατζόπουλος και Παπαντωνίου πήγαν φυλακή ασχολείται όχι με τους λαθρομετανάστες, όχι με τον Έβρο που καίγεται 17 μέρες, όχι να απαντήσει στον Ερντογάν για τις νέες απειλές αλλά με την …επιχορήγηση των Σπαρτιατών! Και εννοείται κνδούλα, κλεφτοπασόκ και σφύριζα νοιάζονται για το καλό μας που είναι τα ανοιχτά σύνορα! Πάντως το κλεφτοπασόκ πρόδωσε ότι μόνο το χρήμα είναι στο μυαλό του ανθελληνικού τόξου της μίζας.

  14. οι μουσουλμανοι που εισερχονται, ομοιως με τους τουρκαλβανους που μπαινουν, πρωτον ειναι αλλης εθνικοτητας και ακομη και τουρκικης αλλα δηλωνουν αλλο…
    και δευτερον πολλοι εξ αυτων ειναι εκπαιδευμενοι σε μυστικα στρατοπεδα της μιτ στην τουρκια για να κανουν πολεμο πολεων μεσα στην Ελλαδα και την ευρωπη κατοπιν εντολης τουρκιας και ταυτοχρονα με εισβολη απο την τουρκια….
    πολλοι ειναι εκπαιδευμενοι σε συμμοριακο πολεμο… και αλλοι απλα εχουν σπουδασει στα μαντρασας (ισλαμικα οικοτροφεια) ειδικα για να πραγματοποιησουν τη τζιχρα (ιερη μεταναστευση) για να εξισλαμισουν και να υποδουλωσουν τη δυση απο μεσα καθως δεν μπορουν με τα οπλα….. αξιζει να αναφερθει οτι ολα οσα κανουν οι λαθρο που μπαινουν τωρα τα εχουν κανει ηδη απο το 1993 οι τουρκαλβανοι κεκλεισμενων των θυρων ως πιστοι μιτατζηδες, παρολα αυτα για τους τουρκους και αλβανους που μπηκαν απο την αλβανια κυριαρχει μια ομερτα αποσιωπησης οσων μιλανε για τουρκαλβανους….

  15. ΛΗΞΕ ΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

  16. Σας εκδικειται η Ντορα που δωσατε μονο 46% στη ΝΔ. Περιμενε 55% οπως της υποσχεθηκατε και της δωσατε 10% πιο κατω. Προσεξτε στις επομενες να δωσετε ενα 60% να σας προσεξει περισσοτερο.

Comments are closed.