ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΣΤΙΜΑΓΚΑ – ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ “ΣΤΕΛΝΟΥΝ” ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΜΕΑ – ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ

Κοινοποίηση:
stimagka

Ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά που ξεκίνησε από την Στιμάγκα Δήμου Βέλου – Βόχας, στην Κόρινθο και σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ αυτή την ώρα πλησιάζει το χωριό Κούτσι του Δήμου Νεμέας!

Για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στην Κόρινθο επιχειρούν 140 πυροσβέστες με 45 οχήματα, 6 ομάδες πεζοπόρο, 11 ελικόπτερα, 6 Καναντέρ, υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι αλλά για την ώρα, ο οικισμός δεν κινδυνεύει.

“Η Στιμάγκα καίγεται! Λειψυδρία στον Δήμο Βέλου Βόχας παντού & οι αρμόδιοι κωφεύουν ΑΠΑΝΤΕΣ!

Πρέπει να βρεθεί λύση δεν μπορεί ο Δήμος να καίγεται ζωντανός και να μην υπάρχει σταγόνα νερού” δήλωσε από το μέτωπο της φωτιάς στην Στιμάγκα ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας, κ Θανάσης Μανάβης με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και κ. Βαγγέλης Λυμπερόπουλος, πρόσθεσε πως πρέπει να λυθεί άμεσα το πρόβλημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Κουλαρα γρηγορα καψε καψε! Να μπουνε ανεμογεννητριες μπας και φτυνηνει το ρευμα! Γονατισαμε πια δεν ειναι λογαριασμοι αυτοι! Παρε και τη φιλαρα σου το Λιγναδη και συρτε για Επιδαυρο να παιξεις τη λυρα σου !

  2. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΙΕΣ…..
    ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ….

  3. Βρωμιαρη βριζεις την Παναγια και θελεις βοηθεια ;;;; Να σε καψει γιατι μονος σου το ζητας αυτο .

  4. Ανεμογεννήτριες παντού παιδιά, δουλεύουμε πυρετωδώς

  5. Σιγα σιγα παιδια γιατι δεν υπαρχουνε και πολλες κωλογεννητριες σε stock!
    Παραπηρατε…. πρασινη φορα!

Comments are closed.