ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει Δούκα στον δήμο Αθηναίων

Κοινοποίηση:
ΔΟΥΚΑΣ

Ξεκάθαρη στάση υπέρ του στηριζόμενου από το ΠΑΣΟΚ υποψήφιου Χάρη Δούκα, πήρε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ που προσπαθεί να ξεφύγει από το πολιτικό περιθώριο και να μετατραπεί σε συνδιαμορφωτή της αριστεράς που θα προκύψει και μετά τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ακραίο αριστερό κόμμα ζητά από τους οπαδούς και τους ψηφοφόρους του να στηρίξουν τον Χάρη Δούκα «κριτικά» και επιτίθενται στον Κώστα Μπακογιάννη.

Η ΑΝΤΑΡΣΙΑ , εξηγεί τη λογική της για τη στήριξη του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ, Χάρη Δούκα, στις δεύτερες εκλογές, στις 15 Οκτωβρίου: «Είναι στις πλάτες της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, της Ανατρεπτικής Συμμαχίας για την Αθήνα, την οποία στηρίξαμε σε αυτή την εκλογική μάχη, να μπει μπροστά για να βοηθήσει όλο αυτό το αριστερό δυναμικό να συγκροτήσει τις μάχες ενάντια στις επιθέσεις της κυβέρνησης και των Δημάρχων στους Δήμους.

Αυτές οι επιλογές δεν σημαίνουν ότι είμαστε αδιάφοροι για τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των εκλογών. Αντίθετα, καταλαβαίνουμε πολύ καλά πόσο θα επιδεινωθεί η κυβερνητική κρίση αν ο Μπακογιάννης χάσει το Δήμο της Αθήνας», σημειώνουν.

Η στήριξη ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν δυσαρέστησε καθόλου τον κατά κάποιους «μετριοπαθή» Χάρη Δούκα, ο οποίος σημείωσε σχετικά: «Εγώ κάνω κάλεσμα σε όλες τις Αθηναίες και τους Αθηναίους που συμφωνούν μάλλον με συγκεκριμένες προτάσεις και δράσεις και θέλω, επιδιώκω, τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή. Και, βεβαίως, να υπάρξει μία εναλλακτική στη δημοτική μας αρχή», απάντησε ο κ. Δούκας. «Άρα, θέλω πάρα πολύ όσοι συμφωνούν με τις προτάσεις μου να με στηρίξουν, σε προγραμματικό πάντα πλαίσιο, να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή στην Κυριακή που μας έρχεται», ουσιαστικά επιχειρώντας ένα άνοιγμα και κάλεσμα σε ψηφοφόρους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, χωρίς όμως να αναφερθεί ευθέως στο συγκεκριμένο κόμμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΑΙ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΡΙΖΟΥΝ Η ΑΠΟΧΗ ΘΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟΓΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Comments are closed.