«ΑΝΤΕ ΚΑΙ… ΔΕΙΛΕ ΚΙ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΕ». Ντοκουμέντο. Η ιστορία ξαναγράφεται από δεξιούς κι όχι από αριστερούς, χασικλήδες και προδότες. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ Γεωργίου Παπαδοπούλου – Ανδρέα Παπανδρέου. Η θρυλική απάντηση μέσα από τον Κορυδαλλό του πάντα αθυρόστομου Έλληνα Συνταγματάρχη, στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ που τον αποκάλεσε «δοσίλογο της Κατοχής» και τον οποίο είχε ευεργετήσει το 1967

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser2-8

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 Στο φύλλο της ΤETAΡΤΗΣ 2–8-2023 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ένα έχω να πω. Εάν μετά απο τόσες μλκιες που έχει κάνει και τόσα που έχει ακούσει το τσεβδο καθυστερημένο, ξαναβγεί δήμαρχος τότε δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη νοθείας εκλογών.

  2. Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος που τον λένε δοσίλογο πολέμησε τον κατακτητή και έλαβε τις εξής διακρίσεις:
    Γιά τήν δράσι του στόν Ἑλληνοϊταλικό πόλεμο τοῦ 1940 – 41, ὁ Γεώργιος Παπαδόπουλος ἔλαβε τίς ἑξῆς ἠθικές ἀμοιβές:

    1) Χρυσό Ἀριστεῖο Ἀνδρείας (ΕΔΥΕΘΑ 197/41)
    «Διά τήν ἡρωικήν μέχρις αὐτοθυσίας ἀπόδοσιν ἐπί τοῦ πεδίου τῆς μάχης ἐν τῇ ἐνασκήσει τῶν καθηκόντων του».

    2) Πολεμικός Σταυρός Γ’ Τάξεως (ΕΔΥΕΘΑ 197/41)
    «Διότι λαβῶν μέρος εἰς τάς ἐπιχειρήσεις τοῦ Ἀλβανικοῦ Μετώπου, ἐπεξείξατο ἡρωισμόν καί αὐτοθυσίαν, συμβάλων οὕτω εἰς τήν ἐπιτυχῆ ἔκβασιν τούτων».

    3) Πολεμικός Σταυρός Γ’ Τάξεως (ΕΔΥΕΘΑ 199/41)
    «Διά τήν ἡρωικήν του προσπάθειαν κατά τάς ἐπιχειρήσεις. Προσάρτησις Στέμματος ἐπί τῆς ταινίας τοῦ Πολεμικοῦ Σταυροῦ ΕΔΥΕΘΑ 199/41»

    4) Μετάλλιο Ἐξαιρέτων Πράξεων (ΕΔΥΕΘΑ 396/46)
    «Διά τήν ἐπιδειχθήσαν ἐργατικότητα, ἀνωτέραν ἀντίληψιν καθήκοντος καί εὐδοκίμους ὑπηρεσίας ἐν τῶ κύκλω τῶν ἐνεργειῶν του, κατά τήν Πολεμικήν περίοδον 1940 – 41 ἐν Ἀλβανίᾳ»

    5) Ἀργυρός Σταυρός Γεωργίου Α’ Μετά Ξιφῶν (ΕΔΥΕΘΑ 549/47)
    «Ὡς ὑπηρετήσας καί διακριθεῖς εἰς τόν Πόλεμον 1940 – 41»

    6) Ἀναμνηστικό Μετάλλιο Ἐκστρατείας 1940 – 41 (ΕΔΥΣ 496/50)

    Είχε άδικο πάντως για τον Ανδρέα. Δεν ήταν αστράτευτος. Υπηρέτησε στον Αμερικανικό στρατό.

    Κοιτάξτε αντιστροφή της αλήθειας. Ένας άξιος πολεμιστής και αξιωματικός του ελληνοιταλικού πολέμου κατηγορείται ως γερμανοτσολιάς και νατοτσολιάς απο θαυμαστές του αμερικανού στρατιώτη και πολίτη με αμερικανίδα σύζυγο Andreas Papandreou. Κανονικά ΨΕΚ.

  3. αφου ηταν δοσιλογος ο παπαδοπουλος. τωρα το μαθατε εσεις; και πρακτορας των αμερικανων ηταν. στην κατοχη γερμανοτσολιας και μετα νατοτσολιας

    1. Για σου χάχα χοχο με απολυτήριο νηπιαγωγείου πού αμφιβάλλω αν ποτέ άνοιξες βιβλίο. Τοσες μπούρδες σε σχόλιο δεν ξανάγινε.

  4. Ετσι,να μαλωνετε για τους πεθαμενους,να μην παιρνετε καμια εμπειρια και σοφια απο τα παληα[αν ζουσατε]και να αφηνετε τουτο δω το νοσηρο μουλικο να καταστρεφει την πατριδα,χαριζοντας του,με την πολιτικη και κοινωνικη αμαθεια σας,ανυπαρξια αντιπαλου.Δωσατε 41% σε εναν κλινικα σχιζοφρενη σκατοψυχο και συμπλεγματικο την αδεια να ξεπουλησει και προδωσει τα παντα.Και συζηταμε,αν ο Γιωργος προλαβε τους στρατηγους ή ο Αντρεας ηταν μπατριωτης.Με αυτο εδω το σκυλι το μαυρο,πότε θα ξεσηκωθουμε;Αν θετε παντως ονοματα υπηρετων της Χουντας που καβατζωσαν το ΠΑΣΟΚ το’80 εχω.Πιο αλιτηριοι,αισχροι και μειοδοτες,ομως,ειναι τα τσογλανια του ΙΕΚ ΣΗΜΙΤΗ.Σωστα πιρανχας.

  5. Φλώρος λαμογιο, τριοφωρο Χολαργού από μίζες.

  6. Άκουσε τριταιιτικο αγράμματο διορισμένο αρχιδι. Ο σιδερένιος το μόνο αξιόλογο που έκανε ήταν να εφαρμόσει το σχέδιο των συμπατριωτών του Εβραίων. Δεν έκανε ούτε για να γυαλίσει τις αρβύλες του Γιώργη. Δεν του κάνω το εικόνισμα αλλά εκεί που εχεσε ο συνταγματάρχης φύτρωσε ο μαλακας ο άχρηστος που αν δεν έπινε έναν δίσκο κοκορέτσι και δεν κατέβαινε τη Συγγρού γαμιωντας με τη Mercedes με ένα μπουκάλι Johnny στην καθισα του δεν θα παραμυθιαζε μπάζα σαν και του λόγου σου. Εκτός από τους ξεφτυλες χουντικούς που προσκύνησαν τον ΠΑΣΟΚ για να ξεπλυθούν μόνο κάτι λιμοταγαρα με μια σαγιονάρα από το χωριό τους του κάνουν μνημόσυνο γιατί τους έδωσε ταυτότητα ανθρώπου. Μακελειό βάλε μπροστά το ξεβρακωμα στους κλεφτοπασοκους και το παλιοτομαρο, γιατί έτσι κι αρχίσω να γράφω θα φύγουν νύχτα με φεγγάρι.

  7. Τι να ψάξουμε ρε φίλε; Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ήταν βαφτισιμιός του “γέρου” της τρομοκρατίας. Μήπως τον έβαλε μπροστινό ο γερο-Παπανδρεου να κάνει το πραξικόπημα σε αντίποινα του παλατιού για τον μονάκριβο Αντρικο; Ποίος έσωσε τον Γιώργη την πρώτη φορά με το σαμποτάζ στα τεθωρακισμένα; Στην πουστρο-Αχαια οι αλλαξοκωλιες είναι σύνηθες φαινόμενο. Μόνο ντόπιος μπορεί να καταλάβει αυτούς τους καριοληδες και να τους σκίσει.

    1. Δεν ισχύει οτι ήταν βαπτισιμιός. Άλλος ένας αστικός μύθος.

  8. Είναι αδιανόητο να λειτουργείτε σαν “Πρώτο Θέμα” και να κόβετε σχόλια. Ειδικά όταν αφορούν ιστορία : Η οικογένεια του Παπαδόπουλου λοιπόν, στο ξαναγράφω απλά, ανέκαθεν είχε καλές σχέσεις με την οικογένεια του Γεωργίου Παπανδρέου. Ψάξτο λίγο…

  9. Επιτέλους!!! Βγήκε για μία φορά προς τα έξω η πραγματικότητα. Μας είχαν πρήξει με τον κερατά και ρουφιάνο κομμουνιστή-τροτσκιστή Παπανδρέου που κάρφωσε τους “συντρόφους του”, ενώ δεν πρέπει να έφαγε ούτε χαστούκι από τον Μανιαδάκη. Προβάλλουν συνεχώς ένα απόβρασμα που κατέστρεψε την Ελλάδα, ρούφουλα της CIA και χειριστή την γυναίκα που του φόρτωσαν. Αν και θέλουν να μας τον παρουσιάσουν γαμίκο, ο Αντρίκος μάλλον στη Σουηδία μάθαινε το εθνικό εργόχειρο, το κέντημα. Απωθημένα μιας μπαζο-γενιάς, που τα απόνερά της τα πληρώνουμε σήμερα με αίμα. Αν μπορείτε κάντε ένα αφιέρωμα σ’ αυτόν τον λινάτσα που τον αγιοποίησαν τα ρετάλια του κλεφτο-Πασόκ και αποδομήστε τον σαν γαλακτομπούρεκο. Χάρη θα σας οφείλει η Ιστορία και οι επόμενες γενιές.

    1. Τι λες ρε καραγκιοζο τον Αντρεα τον επελεξε η συντριπτικη πλειοψηφια του ελληνικου λαου. Οταν ο Παπαδοπουλος τολμησε να κατεβει με κομμα πηρε απο τα τρια το μακρυτερο.

      1. Τι λες βρε βλαξ ο Γεώργιος Παπαδόπουλος δεν έκανε ποτέ κόμμα η εκλογές απλά ως άνθρωπος στήριξε την ΕΠΕΝ τούβλο.
        Από πού και ως που κατέβηκε σε εκλογές ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.

        1. Για την ΕΠΕΝ λεω ρε ουγκανο που πηγε απατη.

      2. Ε και ;
        Και τον Τσίπρα επέλεξαν και το γαπ και το λουλο τώρα τελευταίως αλλά και τόσους άλλους ελεηνους και τρισάθλιου … και λοιπόν ; τι σημαίνει αυτό ;
        Ο πορνογερος ήλθε με εντολές να διαφθείρει τους Έλληνες .( Αρχίζοντας βγάζοντας τις σχολικές ενδυμασίες .) με τα δανεικά που τώρα εσυ και τα παιδιά των παιδιών σου θα πληρώνουν.
        Για δες και τι οικογένεια εφτειαξε και ίσως να καταλαβεις τι αληταράς ήταν .
        Και ο άλλος ο ηλίθιος λέει ότι έφαγε ψωμί με δ αυτόν !
        Με δανεικά κακομοίρη μου έφαγες και τώρα θα πληρώσεις με την περιουσία σου .
        Για όσους γνωρίζουν η πρώτη (κρυφή)ΜΚΟ έδρασε με δαύτους δίνοντας πλαστα διαβατήρια σε κακοποιούς της ανατολικής Ευρώπης Πολωνούς Βούλγαρους Γεωργιανούς κτλ .
        Και εσείς τότε χορεύατε τσιφτετέλια κακομοίρηδες .
        Έχετε το θράσος να μιλάτε οταν είστε η αρχη της καταστροφης που βιώνουμε .

Comments are closed.