ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Δείτε πως πήγε ντυμένη σε βάπτιση γνωστή τηλεπερσόνα! Κρίμα γιατί είναι και ωραίο κορίτσι (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ «κολάζει» ακόμα και ράσο να φορούσε καθώς είναι εκρηκτική παρουσία.

Έβαλε ένα μίνι φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ και ψηλοτάκουνα πέδιλα και πήγε στη βάπτιση της κόρης γνωστής ηθοποιού κι όπως ήταν φυσικό τράβηξε πάνω της όλα τα φλας αλλά και τα βλέμματα.

Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη που παρευρέθηκε στη βάπτιση της κόρης της Κατερίνας Τσάβαλου!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Έλα ρε παιδιά να βαφτιστεί και η ίδια ήθελε να μη τυρανιεται να τη γεύση κι ο Παππάς…..

  2. Ρε την Αδαμιώτσα…. έχουν πάρει τα μυαλά της αέρα… την προώθησε το σύστημα χωρίς να είναι ταλέντο! Υπερεκτιμημένη και ψώνιο !!! Αν κάποια στιγμή σταματήσουν να τη διαφημίζουν δεν θα την ξέρει κανένας θα ξεχαστεί στο Τσακ μπαμ !!!
    Καλημέρα Κατιγκω απού του Αδάμ!!!

  3. Σχολιαστή Π,έγραψες ! Έξω μπούτια και βυζιά να κρύψουμε την έλλειψη εγκεφάλου.Και εάν είναι και αυτό με το Ντουμπάι…σαν και την άλλη….την παρουσιάστρια ,που της το έσκισαν… οι χάζαρο Άραβες και την στείλανε στο νοσοκομείο…εεε ,μην ασχολείστε διόλου.

  4. Σαν αρχαια Μοιχαλιδα η Ελλεινιδα,για χοντρα πασοκωλητα η Λαμια.

  5. ΌΛΟΙ ΞΈΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ. ΑΠΛΆ Η ΛΕΓΑΜΕΝΗ ΕΊΧΕ ΚΆΠΟΙΟ ΒΎΣΜΑ ΚΌΛΛΗΣΕ ΣΤΗΝ (SHOW BUSSINES) ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΌΛΟ. ΤΏΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΜΕ ΚΆΘΕ ΤΡΌΠΟ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΎΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΌΝΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΈΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΕΡΊΟΠΤΗ ΘΈΣΗ. ΑΥΤΉ ΚΑΛΆ ΚΆΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΊ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΣΤΕ? ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΒΆΦΤΙΣΗ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΈΝΕΙ. ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑ ΠΆΡΤΥ ΣΤΗΝ ΜΎΚΟΝΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΉ!

  6. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΩΝΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ…ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΩΝΑΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΨΩΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ…..ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΙΨΩΝΑΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΑΚΤΕΙ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑΔΑΣ ” .ΝΟΜΙΖΕΙ….ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΠΕΜΠΕΚΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ…..ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ..ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΩΝΙΟ.”’.ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ…ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟΥΣ

  7. Σχολιαστή Π ‘έγραψες’ !!!! Κορυφαιο σχόλιο !!

  8. Της είπαν πάμε σε βαφτίσια κ αυτή κατάλαβε μαμησια

  9. Είναι Χριστιανή η μαλακισμένη;
    Γιατί αν είναι, θα ήξερε ότι η Βάπτιση είναι μυστήριο σοβαρότατο.
    Η σεμνή ένδυση επιβάλλεται για να μην τραβηχθεί η προσοχή των άλλων σε υλικά πράγματα και να μπορέσουν να μετάσχουν στο μυστήριο.
    Αν ήθελε το βλαμένο και κάθε βλαμένο που πάει έτσι σε Γάμους και Βαφτήσια να επιδειχθεί, να έβαζε άλλα στην εκκλησία και άλλα στο γλέντι. Στο γλέντι άν θες να εκπορνευτείς και να εκτεθείς δικαίωμά σου.
    Στην εκκλησία όμως ΟΧΙ.
    Όσοι αποσπούν την προσοχή των πιστών στην εκκλησία είτε με την εμφάνιση, είτε με την συμπεριφορά (ομιλία, χειρονομίες) κάνουν το έργο του διαβόλου. Αν μάλιστα το κάνουν συνειδητά, τότε σίγουρα εκ του πονηρού πηγάζει.
    Ντροπή σου Στικούδη και ντοπή σε όλους όσους σε προέτρεψαν και όσους δεν σε απέτρεψαν από την εμφάνιση αυτή.
    Οι γονείς που έγινε η βάφτηση του παιδιού τους πασαρέλα οίκου ανοχής και νυφοπάζαρο τι έκαναν; Ο νονός-νονά; Γιατί δεν την έδιωξαν; Τα ίδια είναι και αυτοί; Φαντάζομαι γιατί δεν τους γνωρίζω και δεν θέλω να τους γνωρίσω. Σε τελική γιατί πήγαν στην εκκλησία αφού δεν πιστεύουν;
    Τέλος ο παπάς που έκανε την βάπτηση τι έκανε; Ήταν πολλά τα λεφτά μεγάλε; Φοβήθηκες τους επίγειους ισχυρούς και διάσημους και αψήφησες τον Ένα και Μοναδικό; Και μην ακούσω τα περί διακρίσεως. Εδώ χρειαζότανε ότι έκανε ο ίδιος ο Χριστός στην εκλησσία με τους αργυραμοιβούς.
    Μαστίγιο.

    1. Εσύ σαν καλός χριστιανός ρωτάς αν είναι χριστιανή η μαλακισμενη..σσσωραιος..

  10. γιατί οι γυναίκες θέλουν τόσο πολύ να δέιχνουν τις πατούσες τους αφού η ποδολαγνεία θεωρείται φετίχ.

  11. απο φιλο που ασχοληθηκε με τον χωρο του μοντελινγκ κ την νυχτα(δεξι χερ του ψωμιαδη της αεκ τοτε) μου ειχε πει οτι τοτε πρεπει να ηταν το 2010 η στικουδη εβγαζε 2000€την βραδυα απο τα ταξιδακια της σε ντουμπαι κτλ.
    αρα μεσα επεσες αν κ συριπαιος

  12. μια χαρα ειναι η κοπελα ρε παιδια..πανεμορφη και με ωραιο ντυσιμο.
    Δεν ειναι προκλητικη…

Comments are closed.