ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Περιμένουμε προκοπή από έναν στούρνο από… τζάκι! Καραμανλή πολλές λέξεις γράφονται με ένα “λ” όπως και το μ@λ@κ@ς

Κοινοποίηση:
karamanlis-2

Ξέρετε, πολλές φορές είναι να αναρωτιέται κανείς πως γίνεται να έχουν γίνει βουλευτές κάθε λογής τυχάρπαστοι και ενδεχομένως πνευματικά ασταθής. Ειδικά από το 2012 και έπειτα η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ποιον να πρωτοθυμηθεί κανείς.

Το χειρότερο όμως είναι ότι ορισμένοι που έχουν μεγαλώσει στα πούπουλα και επειδή ανήκουν σε ένα σόϊ που έχει μονοπωλήσει την πολιτική ζωή της χώρας, όχι μόνο γίνονται βουλευτές αλλά γίνονται και υπουργοί.

Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι και ο Καραμανλής junior που απολαμβάνει από το πουθενά υπουργικό θώκο χωρίς καν να ξέρει ορθογραφία.

Με αυτούς τους στούρνους με βιογραφικό περιμένουμε προκοπή;

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε:

Ο Αχελώος φίλε μου, γράφεται λοιπόν με ένα -λ- όπως και άλλες λέξεις (βλέπε “μ@λ@κ@ς”)

Με τη ευκαιρία δείτε και το βιογραφικό του Καραμανλή σύμφωνα με το site της Βουλής:

karamanl

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Htan panta ”’συμπαθητικοι” oi Σκυθοκαππαδοκες την τελευταια χιλιετια απεναντι στα υπολειμματα των ελληνων ενω ποιο πισω τους εξαφανιζαν σαν μαχαιροβγαλτες….

  2. ευτυχως ολοι αυτοι ειναι καρπεροι και δεν θα εξαλειφθουν αυτες οι οικογενειες. ο ελληνας χρειαζεται τον σαδομαζοχισμο του……. ωπααααα!!!!!!!!! ειναι απιστευτο αλλα αληθινο…… εβιβα !!!!!!!αχαχαχχχχαα

  3. Ο μαρκαδόρος δεμένος… Μην τον κλέψουν οι απατεώνες…. Από την άλλη. Γαμω τα κολέγια που πήγαινες βούτυρο μπεμπέ που είσαι αναλφαβητος… Τσάμπα λεφτά έδινε ο μπαμπάκας σου…. Τα μανικετοκουμπα σε φάγανε κυριλοφιγουρα…. Μπορεί και να και πετσικαρισμενος..

  4. ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΒΟΥΔΑΣ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΤΑΒΕΡΝΟΒΟΙΟΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΤΟ ΠΑΛΕΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΞΑΙ ΛΟΓΟ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΕΣ Αι……

Comments are closed.