ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! Πέρασαν χειροπέδες σε 83χρονη ΚΑΤΑΚΟΙΤΗ στα Καμίνια για να της κάνουν έξωση;;

Κοινοποίηση:
PROSOXI-MAKELEIO

Αν ισχύει η παρακάτω καταγγελία αναγνώστριας, αστυνομικοί, δικαστικοί επιμελητές κ οι επικεφαλείς της εισπρακτικής πρέπει να πάνε φυλακή.

Διαβάστε τι αδιανόητα πράγματα καταγγέλλει αναγνώστρια για τη μητέρα και τον αδελφό της:

“Θα ήθελα αν είναι εφικτό να αναδείξετε ένα περιστατικό που συνέβη εχθές το μεσημέρι με τη μητέρα μου η οποία είναι 84 ετών τυφλή με αδυναμία κίνησης και σοβαρό ψυχιατρικό ιστορικό. Η μητέρα μου κατοικούσα μέχρι εχθές στα Καμινια του Πειραιά με τον αδελφό μου που είναι μικροπωλητής. Εγώ με την οικογένεια μου κατοικώ στη Βέροια. Εχθές το μεσημέρι λοιπόν δικαστικός επιμελητής με τη συνδρομή της αστυνομίας παραβίασαν τη πόρτα του σπιτιού που εκείνη τη στιγμή ήταν μόνη της η μητέρα μου για να εκτελέσουν έξωση. Η μητέρα μου με όση διαύγεια μπορούσε να έχει ρώτησε που θα κοιμηθεί τι θα κάνει που θα πάει..Αφού μίλησε με τον αδελφό μου και της είπε ότι θα επιστρέψει για να δει τι θα γίνει και να περιμένουν έξω θεώρησαν λογικό να της φορέσουν χειροπέδες και να τη βγάλουν δια της βίας έξω και να τη προσάγουν στο κρατητήριο. 83 ετών με τόσα προβλήματα υγείας για χάρη ενός fund να πάρουν το σπίτι Παρασκευή μεσημέρι σε δύο ανήμπορος ανθρώπους και να τη προσάγουν στο κρατητήριο με χειροπέδες γιατί ρώτησε που θα κοιμηθεί. Λυπάμαι που έχουμε αυτό το κράτος και ζούμε σε αυτή τη κοινωνία”.

Η καταγγελία είναι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ. Υπάρχει εισαγγελέας;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Όχι… είναι όλοι “πιασμένοι”..!!!!
    Ξανά ρωτήστε μας όταν πέσει…. η χούντα της Κουλ@ς της “αδερφουλας” !!!

Comments are closed.