ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: «ΗΜΙΤΡΕΛΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ» – Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ: Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Φ1

Η ιστορία ξανά γράφεται στη Μέση Ανατολή κι εμείς τα ρομποτακια της Ευρώπης καθόμαστε στα γραφεία μας και αγνοούμε την απαράδεκτη σφαγή του νέου Χίτλερ Νετανιάχου.

Ενώ συνεχίζονταν οι γενοκτονικές επιθέσεις του ισραηλινού στρατού κατοχής κατά της Γάζας, σημειώθηκε μια αξιοσημείωτη εξέλιξη. Ο ψυχίατρος του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου Δρ. Ο Moshe Yatom βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Αναφέρθηκε ότι ο Γιατόμ, ο οποίος φαίνεται πως αυτοκτόνησε, χαρακτήρισε τον Νετανιάχου «καταρράκτη ψεμάτων» και θεώρησε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό υπεύθυνο για ό,τι συνέβη.

Φ2

Ο ψυχίατρος του Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου αυτοκτόνησε αφήνοντας μια επιστολή γεμάτη κατηγορίες.Ο διάσημος Ισραηλινός ψυχίατρος γνωστός για το έργο του στη θεραπεία σοβαρών ψυχικών ασθενειών, δεν κατάφερε να βοηθήσει τον πρωθυπουργό της χώρας του.

Φ3

Ενώ η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς, οι Ταξιαρχίες Izz ad-Din al-Qassam, εξαπέλυσαν εκτεταμένη επίθεση το πρωί της 7ης Οκτωβρίου, με το σκεπτικό ότι «απάντησαν στις συνεχείς παραβιάσεις του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων και των ιερών αξιών τους, ιδιαίτερα του Masjid al. -Aqsa”, ο ισραηλινός στρατός εξαπέλυσε επίσης σφοδρές αεροπορικές επιδρομές κατά της Λωρίδας της Γάζας. Σύμφωνα με το Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας στη Γάζα, 10 χιλιάδες 569 Παλαιστίνιοι, συμπεριλαμβανομένων 4 χιλιάδες 324 παιδιά και 2 χιλιάδες 823 γυναίκες, σκοτώθηκαν σε ισραηλινές επιθέσεις και σε τουλάχιστον 26 χιλιάδες 475 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Φ4

«Προσπάθησα να μπω στο μυστηριώδες μυαλό του Νετανιάχου, στον καταρράκτη των ψεμάτων, αλλά η προσωπικότητά μου διαλύθηκε».

«Ο ισχυρισμός του Μπενιαμίν Νετανιάχου ότι οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν «καλές επιθέσεις», η εξίσωση του Ιράν με τη ναζιστική Γερμανία, ο χαρακτηρισμός του πυρηνικού ενεργειακού προγράμματος του Ιράν «ιπτάμενος θάλαμος αερίων» και ο ισχυρισμός του ότι όλοι οι Εβραίοι ζούσαν μόνιμα στο Άουσβιτς Ήταν μια ένδειξη ότι « η διαδικασία επούλωσης δεν είχε ξεκινήσει ποτέ. Οι συνεχείς προσπάθειες του Yatom να χειραγωγήσει τη σκέψη του ασθενούς του αποδείχθηκαν άκαρπες, προκαλώντας καταστροφική ζημιά στον Yatom και τον οδήγησαν στην τραγική κατάρρευσή του», όπως αναφέρθηκε.

Φ5

Αποκαλύφθηκε το  βιβλίο

Το ημιτελές χειρόγραφο του Yatom, με τίτλο «Psychotic On Steroids», βρέθηκε ανάμεσα στα προσωπικά του αντικείμενα. Αυτό το αξιοσημείωτο εύρημα παρέχει μια μοναδική και δελεαστική ματιά στον βαθύ αγώνα που χαρακτήρισε τη γενναία προσπάθειά του να κατανοήσει τα δαιδαλώδη βάθη των σκέψεων και των ενεργειών του Πρωθυπουργού. Το χειρόγραφο, αν και ημιτελές, ρίχνει φως στις εξαιρετικές προκλήσεις που αντιμετώπισε ο Yatom στην προσπάθεια να καθοδηγήσει τον επιφανή ασθενή του προς μια ορθολογική κατανόηση της πραγματικότητας.

Το τραγικό τέλος του Δρ. Moshe Yatom χρησιμεύει ως μια απογοητευτική υπενθύμιση του τεράστιου βάρους που μπορούν να υποστούν οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας όταν θεραπεύουν άτομα υψηλού προφίλ. Οι ακούραστες προσπάθειές του να καθοδηγήσει τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου προς μια ορθολογική κατανόηση της πραγματικότητας του κόστισαν τελικά τη δική του ψυχική και σωματική ευημερία. Οι εγγραφές στο ημερολόγιο του Yatom και το ημιτελές χειρόγραφο, «Psychotic On Steroids», αποκαλύπτουν το περίπλοκο και προκλητικό ταξίδι που εκτυλίχθηκε στους τοίχους του γραφείου του.

ρεπορτάζ εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ- ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ!

  2. Ο άνθρωπος που αυτοκτονεί, υποφέρει από σωρεία προσωπικών προβλημάτων.
    Οι Ψυχίατροι έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό αυτοκτονιών και οι Παιδίατροι το μικρότερο.

  3. Ο πατέρας των εβραίων, ο μπαθομέτ, τους περιμένει όλους με ανοιχτές αγκάλες στην κόλαση, στο επίπεδο 666!

  4. Οπως οι αλβανοι αδιασαν τις φυλακες και ολοι οι αλβανοι εγκληματιες ηρθαν στην Ελλαδα ,ετσι και οι ευρωπαιοι και αμερικανοι αδιασαν τα τρελλοκομεια τους και τους εστειλαν στην Παλαιστινη

  5. όλοι στο ίδιο κόλπο για τα πετρέλαια είναι.
    Γνωστό το κόλπο,..δήθεν “…,είναι τρελλός αυτός….”.
    ρε όλοι για τη μάσσα ….

  6. Μα κι’ εσυ! Πως να θεραπευσεις, την “Λα.ζαρειο Λε’πρα, που βρισκεται στο dna του/τους;;; Κομματακι, δυσκολο! Εως και ακατορθωτο!

  7. Ο καημένος ήταν μόνος κουρασμένος απογοητευμένος από τον μη συμμορφωμενο στις ιατρικές υποδείξεις του ασθενή του και αυτοκτόνησε.

  8. Δεν ειναι μονο ο Σατανιαχου ψυχακιας αλα και 5 εκατ.εποικοι και μαλιστα βαριας μορφης !!

Comments are closed.