ΑΟΚ – Άρης Αβάτου 2-0: Το 2024 θα είναι η χρονιά του (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΑΟΚ

Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση πριν τη διακοπή των εορτών για τον ΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που φιλοξένησε το μεσημέρι της Τετάρτης στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Άρη Αβάτου, επικρατώντας με 2-0.

Το Καβαλιώτικο συγκρότημα σημείωσε τα τέρματα του στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων. Δημιούργησε ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την ομάδα της Ξάνθης. Ο ΑΟΚ προχωρά στη διακοπή από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με «αέρα» 5 βαθμών από τον δεύτερο Νέστο. Θα αγωνιστεί ξανά στις 14 Γενάρη, αφού ο τελευταίος αγώνας του πρώτου γύρου με το Αγγελοχώρι θα του κατακυρωθεί στα χαρτιά.

Είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε σημαντικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του. Ο Νέτι Μέτσε αποτέλεσε την αρχή, θα ακολουθήσει και συνέχεια όπως πρόσφατα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Τίμος Καβακάς. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκαν και οι πρώτες αποχωρήσεις.

Το φιλμ του αγώνα

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν πολύ νωρίς (8′) μετά από τέρμα του Βασίλη Παπαδόπουλου. Οι «αργοναύτες» βρήκαν προϋποθέσεις απειλής και σε δύο ακόμη περιπτώσεις με τον Γκέκα, που όμως δεν αξιοποίησαν.

Ο Άρης Αβάτου δυσκολευόταν να δημιουργήσει συνθήκες με την μπάλα, μη μπορώντας να φανεί απειλητικός. Ο ΑΟΚ «ξαναχτύπησε» νωρίς και στην επανάληψη, με πλασέ του Κοσμά Γκέκα από πλεονεκτική θέση.

Έφτασε κοντά και σε τρίτο τέρμα, με το σουτ του Καζαντζίδη να περνάει ελάχιστα έξω, ακριβώς με τη συμπλήρωση μιας ώρας. Μετά από φάση διαρκείας στο 73ο λεπτό, ο τερματοφύλακας του Άρη σταμάτησε τον Παπαδόπουλο από θέση τετ α τετ. Το σκορ του αγώνα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με την ομάδα του Τίμου Καβακά να κατακτά με σχετική ευκολία τους 3 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΟΚ: Αστράς, Δαλιανόπουλος (69′ Γιαγτζίδης), Σμίλτος (69′ Δερμιτζάκης Π.), Περδίκης, Καζαντζίδης, Δημητριάδης, Γκέντσογλου, Τζελίδης (69′ Καρακώστας), Σαλπιγγίδης (58′ Ιωαννίδης), Παπαδόπουλος, Γκέκας (69′ Δερμιτζάκης Α.)

Άρης Αβάτου: Νταφόπουλος, Χασάν Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Ψεμματάς, Κουτσός, Σαμπανίδης, Αραμπατζής, Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: