ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!! “Αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα στο μνημόσυνο του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα” – Tι περιγράφει ο εκπρόσωπος του Ηλία Κασιδιάρη [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
Screenshot_7

Τα πραγματικά γεγονότα στο μνημόσυνο του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, σύμφωνα με τον Χαράλαμπο Γιώτη, Περιφερειακό Σύμβουλο Στερεάς Ελλάδος.

Διαβάστε αυτούσια την απάντηση του μετά και το σχετικό ρεπορτάζ του makeleio.gr που δημοσιεύτηκε νωρίτερα (Διαβάστε ΕΔΩ)

Ονομάζομαι Χαράλαμπος Γιώτης.
Είμαι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος.
Όπως κάθε χρόνο με την θεσμική μου ιδιότητα παραβρέθηκα στο μνημόσυνο που διοργάνωσαν  σύλλογοι βορειοηπειρωτών στη μνήμη του  Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Σημειώνω ότι γνώριζα προσωπικά τον αείμνηστο ήρωα και τους αγώνες του. Την ημέρα της κηδείας του ταξίδεψα από την Αθήνα στη σκλαβωμένη βόρειο Ήπειρο και στο χωριό του Βουλιαράτες και ήμουνα δίπλα στους γονείς του.
Όπως κάθε χρόνο στο περσινό μνημόσυνο ζήτησα και απηυθύνα χαιρετισμό αποτίοντας φόρο τιμής στην μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ως  περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος. Το ίδιο ζήτησα να κανω  και φέτος.
Ο κύριος Καραθάνος, επί χρόνια υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,  ενώ επέτρεψε στον αντίστοιχο εκλεγμένο της περιφέρειας Αττικής της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας να απευθύνει χαιρετισμό καθώς και στον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μπογδάνο,  απαγόρευσε σε μένα να κάνω το ίδιο και με απώθησε δύο φορές.
Σεβόμενος την ιερότητα της ημέρας πήγα στην θέση μου, μη θέλοντας να δώσω συνέχεια.
Ο κύριος Καραθάνος στη συνέχεια είχε διαπληκτισμους  με  εκπροσώπους φορέων και συλλόγων που ήθελαν να απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό, ενεργώντας  σκαιότατα , μη σεβόμενος την ιερή τελετή και
τη μνήμη του εθνομάρτυρα.
Ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Κατσίφα μου ζήτησε συγνώμη από μικροφώνου γιατί η όλη συμπεριφορά του κ. Καραθάνου με στεναχώρησε.
Στη συνέχεια στην πλατεία Συντάγματος στον άγνωστο στρατιώτη οι διοργανωτές του μνημοσύνου και της εκδηλωσεως, με προσφώνησαν επισήμως από μικροφώνου,  να καταθέσω στεφάνι ως περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος πράγμα που έκανα.
Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω το link με το  βίντεο.

Με τιμή
Χαράλαμπος Γιώτης
Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος με το Εθνικό κόμμα Έλληνες για την πατρίδα.-

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Γνωρίζουμε πλέον τις τακτικές των μεγαλοπολιτικάντηδων και των δούλων τους. Ακόμα και στο μνημόσυνο του δικού μας Κατσίφα, δίπλα στην πονεμένη μάνα, επιδίωξαν για ακόμη μια φορά να κάνουν γενικό κουμάντο. Όσο για τα μέτρα που νομοθετούν,πλέον,σίγουρα θυμίζουν κάτι από ναζί! Όσο για τον Ηλία Κασιδιάρη, περίφανη η μάνα, περίφανοι και εμείς γιαυτόν τον γνήσιο Έλληνα.

  2. Η άνοδος του κόμματος Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη έχει προκαλέσει πανικό στα τσιράκια της ΝΔ και σε όλο το σύστημα τους.Ειναι ανεπίτρεπτο ένας εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος να μην μπορεί να εκφωνήσει λογο γιατί κάτι τσιράκια έχουν πάρει εντολές. Βέβαια αυτα τα τσιράκια και όλο το σύστημα τους θα πάρουν σε λίγο καιρό την απάντηση από τους ΈΛΛΗΝΕΣ. πολίτες.

    1. χα χα χα τι λες βρε κακομοιρη…. ουτε 2% δε παιρνετε οι νεοναζι. Σας τελειωσε ο Βελοπουλος

  3. Το ότι Καραθάνος είναι τσιράκι της Νέας Δημοκρατίας και σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις δεν βρήκε ούτε την ψήφο από τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου λέει πάρα πολλά

Comments are closed.