ΑΠΑΝΩΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ 112 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ “ELIAS” ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΙ “ΑΡΙΣΤΟΙ” ΕΣΤΕΙΛΑΝ “ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ” ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ! ΠΑΛΙ… “ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ”! ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Κοινοποίηση:
αττικη

Απανωτά μηνύματα έστειλε μέσα στην τελευταία ώρα η Πολιτική Προστασία μέσω του 112, προειδοποιώντας τους κατοίκους δεκάδων περιοχών της ηπειρωτικής -κυρίως- Ελλάδας για επικείμενα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα λόγω της κακοκαιρίας «Elias».

Συγκεκριμένα, τα προειδοποιητικά μηνύματα κάνουν λόγο για ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις και τα έλαβαν κάτοικοι σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Ιθάκη, Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Βοιωτία, Μαγνησία, βόρεια Εύβοια, αλλά και στην Πελοπόννησο!


Μάλιστα, μήνυμα μέσω 112 έλαβαν και κάτοικοι στην Αθήνα, αλλά… κατά λάθος, καθώς οι ιθύνοντες μπερδεύτηκαν (;) και το έστειλαν στην Αττική, ενώ, κανονικά ήθελαν να το στείλουν στη Βοιωτία! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το 112 που έλαβαν κατά τις 16:30 κάτοικοι στην Αττική ήρθε από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που είναι στα όρια με Βοιωτία.

Μέσω αυτού η Πολιτική Προστασία καλεί, κλασικά, τους κατοίκους «να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους κατά την διάρκεια των φαινομένων και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών».

Η κακοκαιρία «Elias» δείχνει και σήμερα τα δόντια της σε πολλές περιοχές της χώρας, με τα φαινόμενα να αναμένεται να κορυφωθούν αύριο, Τετάρτη 26/9, με την πιο πρόσφατη επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου καιρού της ΕΜΥ να επισημαίνει πως σήμερα Τρίτη στο επίκεντρο της κακοκαιρίας θα είναι η Θεσσαλία, η Ήπειρος, η Στερεά Ελλάδα και η βόρεια Πελοπόννησος.

Ειδικότερα, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σήμερα αναμένονται:
Στη Θεσσαλία (στους νομούς Καρδίτσας, Τρικάλων, Μαγνησίας και στα νότια τμήματα του νομού Λάρισας).
Στην Ήπειρο (στους νομούς Άρτας και Πρέβεζας).
Στη Στερεά (στην Αιτωλοακαρνανία, την Ευρυτανία, τη Φθιώτιδα και βαθμιαία στη Φωκίδα και τα δυτικά τμήματα της Βοιωτίας).
Στη βόρεια Πελοπόννησο (στους νομούς Αχαΐας και τα δυτικά τμήματα του νομού Κορινθίας).
Υποχώρηση των φαινομένων αναμένεται από το μεσημέρι της Πέμπτης 28/9.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εχω δυο κινητα τελευταιας τεχνολογιας! Το ενα τα παιρνει τα μυνηματα το αλλο οχι! κ. Ψηφιοεπιστημονα Πιερακακη ασχετα αν τωρα… ψηφιοποιεις το Υπουργειο παιδειας τι φταιει? Να σκασουμε και να… κολυμπησουμε προς Θερμαικο? Κωφτε πια τη μαλακεια μεγαλα “παιδια” εισαστε!

  2. Φτάσαμε στο σημείο να μην δίνουμε σημασία στο 112. Μας είναι αδιάφορο. Εύχομαι να μην βγει αληθινό ποτέ. Ας προσέχουν λίγο αυτοί που το στέλνουν.

  3. Κανονικά την βουλή πρέπει να εκκενωσουμε με τόσους ανίκανους και απατεώνες.

  4. ΠΟΙΑ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΜΩΡΕ!… ΤΡΙΚΑΚΑ ΜΕΝΩ!… ΜΕ ΜΟΛΙΣ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΈΝΤΟΝΗΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ ΆΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ Η ΠΟΛΗ!…

Comments are closed.