ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ του ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ Κομοτηνής διώχνουν τον νόμιμα εκλεγμένο μουφτή από τέμενος – Το θεωρούν τσιφλίκι τους

Κοινοποίηση:
poli simantiko

Είναι να απορεί κανένας με τα όσα συμβαίνουν με το παρακράτος της Τουρκίας στη Θράκη και τον τσαμπουκά που έχει ορθώσει παντού!

Εκβιάζει τους πάντες και τα πάντα!

Περνάει τη γραμμή του σε όλους και σε όλα!

Ποιος κυβερνάει τη Θράκη; Το παρακράτος της Τουρκίας ή η Ελληνική Κυβέρνηση;

Ιδού η απορία!

Πάντως, σήμερα άλλος ένας παράγοντας του παρακράτους της Τουρκίας, αυτή τη φορά ο Χουσεϊν Μπαλτατζή, μέλος του Συλλόγους Επιστημόνων Μουσουλμανικής Μειονότητας Θράκης και όχι μόνο, επετέθη στον επίσημο Μουφτή Κομοτηνής και τον εκδίωξε απο το Τέμενος!

Τον αναγνωρισμένο απο το Ελληνικό Κράτος θρησκευτικό ηγέτη των Μουσουλμάνων της Ροδόπης, τον εκδίωξε το όργανο της Αγκυρας!!!

Παλαιότερα, την ίδια τύχη είχε ο Μουφτής Ξάνθης απο τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπεκ.

Αυτά τα όμορφα, τα παράλογα και τα παράνομα, μόνο στη Θράκη της συνδιοίκησης μπορεί να συμβούν!!!

Ο Μπαλτατζή διώχνει με φωνές τον επίσημο Μουφτή Κομοτηνής απο το Τέμενος την ώρα της προσευχής της Παρασκευής.

AAAA_GEGONOTA_zeybek-sinisoglou

Ο Ζεϊμπεκ διώχνει απο τελετή κηδείας στο Ωραίο, τον επίσημο τότε Μουφτή Ξάνθης

Καλαντζής: «Η Ελλάδα σέβεται τη θρησκευτική ελευθερία όλων των πολιτών της. Ούτε εκβιάζει, ούτε εκβιάζεται»

«Η Ελλάδα σέβεται τη θρησκευτική ελευθερία όλων των πολιτών της. Ούτε εκβιάζει, ούτε εκβιάζεται. Και φυσικά ούτε παζαρεύει, ούτε ανταλλάσσει τα δικαιώματα των δικών της πολιτών με κανέναν και για κανέναν», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας, Γιώργος Καλαντζής, ο οποίος εγκαινίασε σήμερα το νέο διδακτήριο του Μουσουλμανικού Ιεροσπουδαστηρίου στην Ξάνθη.

Οι παρεμβάσεις, ύψους 500.000 ευρώ, που έγιναν στις κτιριακές υποδομές του Ιεροσπουδαστηρίου χρηματοδοτήθηκαν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Το νέο διδακτήριο διαθέτει έξι αίθουσες διδασκαλίας, ένα εργαστήριο πληροφορικής, γραφείο διευθυντή, γραφείο καθηγητών και φιλοξενεί 60 μαθητές.

Το Μουσουλμανικό Ιεροσπουδαστήριο απευθύνεται σε μουσουλμάνους, είναι σχολείο με τρεις τάξεις Γυμνασίου και τρεις τάξεις Λυκείου (αρρένων και θηλέων), είναι ισότιμο με όλα τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τα μαθήματα γενικής παιδείας και επιπλέον μαθήματα εξειδίκευσης της Ισλαμικής θρησκείας. Οι απόφοιτοί του αποκτούν σημαντικό πλεονέκτημα για να συνεχίσουν τις θρησκευτικές σπουδές στην κατεύθυνση των Μουσουλμανικών Σπουδών στο Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στην τελετή των εγκαινίων χαιρετισμό απηύθυναν οι Τοποτηρητές στις Μουφτείες Ξάνθης Νεζντέν Χεμσερή, Κομοτηνής Τζιχάτ Χαλήλ, ο διευθυντής και ο υποδιευθυντής του Ιεροσπουδαστηρίου.

Παρέστησαν ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων, ο Τοποτηρητής της Μουφτείας Διδυμοτείχου Χαμζά Οσμάν, μαθητές και οι γονείς τους.

Στην εκδήλωση είχε προσκληθεί και ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αϊκού Ουνάλ, ο οποίος δεν παρέστη.

Μουσουλμανικό Ιεροσπουδαστήριο λειτουργεί και στην Κομοτηνή.

Πηγή: thracenews.gr

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ – ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥΦΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response