ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ: ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ – ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΔΩ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ – ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;

Κοινοποίηση:
ereynes

Συνεχίζονται ακατάπαυστα οι τουρκικές προκλήσεις με τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ το γεγονός ότι η Turkish Petroleum Joint Stock Partnership υπέβαλε αίτηση για αναζήτηση πετρελαίου σε 9 κοιτάσματα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Η Τουρκική Εταιρεία Πετρελαίου ζήτησε σχετική άδεια από το υπουργείο Ενέργειας, την στιγμή που προσκείμενα στην κυβέρνηση Ερντογάν μέσα συνδέουν το θέμα με τα ελληνικά θαλάσσια πάρκα.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Μεταλλείων και Πετρελαιοειδών του Υπουργείου Ενέργειας και Φυσικών Πόρων για το θέμα. Αντίστοιχα, η TPAO ζήτησε άδειες εξερεύνησης πετρελαίου για 9 κοιτάσματα των οποίων οι συντεταγμένες προσδιορίζονται εντός των Χωρικών Υδάτων του Αιγαίου Πελάγους.

turkey

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία εξέλιξη έρχεται μετά την τουρκική αμφισβήτηση της μέσης γραμμής του Έβρου. Μάλιστα η Τουρκία εξέδωσε και Navtex καταγγέλλοντας ελληνικές έρευνες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ποσο πιο οπισθεν θα βαλουμε πια;
    Εμεις γιατι δεν μπηκαμε εστω και 1 φορα στο κοπο να ψαξουμε για κοιτασματα;
    Αρα ολα ειναι συμφωνημενα και παραδομενα αμαχητί

  2. τα μεμετια θα μπουν στην ευρωπη διαμεσου της σαπιοελλαδας. η ελλαδα ειναι κομματι της τουρκιας μονο εσεις δεν το ξερετε ακομη….. διοτι ….. ΟΟΟΛΟΙ μα ολοι τους δουλευουν για εσας = τους “”ελληνικους πολιτες”” χωρις εσας δλδ τα τακουλεικα κατοικιδια του…….

  3. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ ΣΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΑΜΩΡΕ ΧΑΛΙΑ.

  4. Ποια Ευρώπη;;; Στα τσακίδια να πάει. Τελικά σιγά σιγά μαθαίνουμε τι έχει ειπωθεί μεταξύ του Μογγόλου και του …..δικού μας….Δικου μας;;;; Χαχαχαχα, σαν ανέκδοτο ακούγεται αυτό.
    Τελικά τι του έδωσε του Μογγολου και με ποιο δικαίωμα;;; Μοιράζει την περιουσία μας και την πατρίδα μας σαν να είναι προσωπική του περιουσία. Όχι δηλαδή πως και η προσωπική του περιουσία δεν μας ανήκει, αφού από εμας την έκλεψαν και αυτος και οι πρόγονοι του αλλά λέμε τώρα…Κι εμείς καθοοομαστε και τον καμαρώνουμε!! Ενίοτε τον χειροκροτούμε και τον ψηφίζουμε. Τέτοια ζώα ειμαστε και εμείς.

Leave a Response