ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελία: «400 πτώματα στην Λάρισα» (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
ΣΕΡΕΤΗΣ-ΘΕΜΑ-new

Σε μια καταγγελία που αν ισχύει προκαλεί αίσθηση, προχώρησε σήμερα στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη ακροατής από τη Λάρισα ο οποίος δεν θέλησε να γίνει γνωστό το όνομα του.

Ο συγκεκριμένος ακροατής έκανε λόγο για.. «400 πτώματα στη Λάρισα» στην πρόσφατη θεομηνία που έπληξε τη Θεσσαλία και προκάλεσε τεράστιες
καταστροφές.

Η συγκεκριμένη καταγγελία δεν είναι επιβεβαιωμένη και δεν κατέστη δυνατόν να διασταυρωθεί η εγκυρότητα της. Ο Focus FM 103.6, χωρίς να συμμερίζεται όσα ανέφερε ο ακροατής, καταθέτει την καταγγελία με επιφύλαξη και στο πλαίσιο της συνομιλίας του παρουσιαστή της εκπομπής  και του ακροατή ο οποίος κάλεσε ο ίδιος στη ζωντανή εκπομπή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Προ αρκετων ημερων, ειχα ανεβασει σε σας, το λινκ απο προφιλ του fb, που κατηγγειλε αυτο το θεμα! Και μαλιστα εγραφε, οτι εστελναν πτωματα απο Καρδιτσα (αν θυμαμαι, καλα) στο Νοσοκομειο της Λαρισας!
    Αλλα, δεν το ειχατε ανεβασει! Εψαξα το ιστορικο, αλλα δεν το βρισκω!

  2. Ρε παιδιά 1000 νεκροσακούλες παραδώθηκαν στο πανεπιστημιακό της Λάρισας το Σαββατοκύριακο εκείνο.
    Κάντε πραγματική έρευνα.

  3. Ότι και να κάνουμε, ακόμα και την επόμενη τετραετία θα έχουμε πάλι έναν Κρητικό με αμερικανικές πλάτες, είτε είναι της ΝΔ, είτε του ΠΑΣΟΚ, είτε του ΣΥΡΙΖΑ. Ποιο είναι το σχέδιο; Πιθανόν ο διαμελισμός της Ελλάδας που θα επιφέρει και το τέλος της ΕΕ, αφού θα αποδείξει πως η ΕΕ είναι στην ουσία ένα καταναλωτικό club οπου όλοι αγοράζουν προϊόντα από Γερμανία/Γαλλία και όχι μια ένωση κρατών στα ίδια πρότυπα με αυτά των ΗΠΑ.

  4. Πιαστε τον πουστη τον κρητικο και δωστε του τα σπλιναντερα στα χερια του

  5. Καλά, αυτό το ξέραμε από την αρχή. Σχεδόν όλοι έχουμε συγγενείς στη Θεσσαλία…

  6. Εννοείται ότι οι νεκροί είναι πάρα πολλοί ρε παιδιά.Είναι δυνατόν να έχουν πλημμυρίσει χωριά με παππουδές-γιαγιάδες μέσα στην νύχτα και να έχουν ζήσει;;Πλημμύρισαν μέχρι την ταράτσα!Πού θα πήγαιναν μέσα στην νύχτα;;;

  7. καλε πειτε του κυριου οτι δεν εχουμε εκλογεσ , παει περασαν

    1. Καλέ, βγάλε το σκασμό. Εάν έχει δίκηο, έρχονται και οι ευρωεκλογές ξέρεις…

  8. δεν πιστεύω ρε παιδιά γιατί θα τους ψάχνανε οι συγγενείς τους, δεν κρύβονται έτσι 400 νεκροί…

  9. Και που είναι οι συγγενείς των 400 νεκρών? Δεν θα ήταν στις τηλεοράσεις, στα ραδιόφωνα, στα κανάλια, και στα σόσιαλ μίντια? Δεν θα έβαζαν δικηγόρους όπως έκαναν οι συγγενείς των νεκρών στα Τέμπη?

    1. Πνίξανε και τους συγγενείς των συγγενών ρε μπετόβλακα !

    2. Όταν πνιγεί όλο το χωριό με τις οικογενειές τους, ποιος θα τους αναζητήσει;
      Ποιος θα μιλήσει σε μία χώρα που σου απαγορεύεται να το κάνεις; Για ποια κανάλια και δικηγόρους μιλάς;

      Για τους αλλοδαπούς εργάτες γης δεν μιλά κανείς που ζούσαν εκείνο το βράδυ εκεί. Ένας γνωστός μου έσωσε τους δικούς του 30 ανθρώπους μέσα στην νύχτα με την καταιγίδα. Οι άλλοι τους παράτησαν στα πήγματα που βούλιαξαν.

      Όπως και στα Τέμπη το καθεστώς ελέγχει την ενημέρωση που εσύ διαβάζεις και σου παρουσιάζει μία ψευτική πραγματικότητα.

Comments are closed.