ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ!!! Βλέπει αποστρατικοποίηση των νησιών επειδή το λέει η.. Yenik Safak, η Κ@ΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
evangelos-apostolakis-910x521

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης βλέπει αποστρατικοποίηση των νησιών επειδή το λέει η.. Yenik Safak, δηλαδή το προπαγανδιστικό μέσο του Ερντογάν! Αυτός ο άνθρωπος ήταν αρχηγός του στρατού, Υπουργός Εθνικής Άμυνας και τώρα στενός συνεργάτης του Κασσελάκη. Τι τραβάει αυτή η έρμη η χώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος του κατεβάσει τα παντελόνια θα διαπιστώσει ότι από μέσα φοράει στριγκάκι. Άει στο διάολο σούργελο.

  2. Άντε μωρή λινάτσα να κάνεις αλαξοκολιές με τον ψαροκασέλα σου. Μπινέ βρωμιάρη.

  3. εκτελεση στα πεντε μετρα χωρις καν να περασει στρατοδικιο θελει ο προδοτης της Μακεδονιας

  4. Αρε τσουτσεκι Αποστολακη. Κομμουνι ανθελληνα .

  5. Μετά τον ναύαρχο Παύλο Κουντουριώτη για να βρείτε πατριώτη ναύαρχο πρέπει να ψάξετε πάρα πολύ.

    Ιδίως από το 1974 και μετά, που ο ναύαρχος Αραπάκης έχει αφήσει το στίγμα της προδοσίας και λαμογιάς σε όλους τους διαδόχους του.

  6. Εμαθα οτι εσυ τον…..παντρεψες τον κολλητο σου Ου να χαθεις σφουγγοκωλαριε του Κασελακη ντροπη σου ρε αχρηστε ξεφτιλα !!!!!!!!!

  7. τη περειμαινεις απο τον πρωην σημαιοφορο του πρωην υπουργου του Πασοκ και πασοκοκλεφτη Γιαννου Παπαντωνιου τη περειμαινεις απο ενα σκουλικη που επι ημερων του πουλησαι ελληνικο εδαφος γλωσσα και ιστορια στους σλαβογυφτους τη περειμαινεις απο ενα σκουληκι του ροζουλι συνοθυλευματος της ψαροκασσελας που κανει αμαν να ξεπουλησει και αλλα κομματια στους Τουρκους…ενας ανθελληνας απο κουνια

  8. Ο ανθρωπος αυτος αν σεβοταν τα γαλονια του δεν θα ετρεχε πισω απο τον Κασελακη!! Αλλα η ξευτιλα του δεν εχει ορια!

  9. Ναύαρχε
    ο πούστης σου που πάει
    για που τόβαλε
    και που τόνε ρουφάει

  10. Ναυαρχούκο ασχολήσου με τον κωλοτρυπίδα σου, γελοίε

  11. Αρε μαλακα που το παιζες βατραχος και πατριωτης, αν το ηξερα τοτες! θα σου ειχα παρει το κεφαλι κολοεθνομηδενιστη ανθελληνικο σκουλικι.Στα τσακιδιααααααααα.

  12. Αυτός ο «ανθρωπος» ότι έγινε, έγινε με τα σκελια του Βαρδινογιάννη. Εννοείται και με τις επαφές του με την μεγάλη των πρεσβειων σχολή. Μετριότατος αξιώματικος, που είχε αποστρατευτει και επανήλθε στο στράτευμα για να σαρώσει όλους τους βαθμούς, να γίνει υπουργός και τώρα βουλευτής και υποβολεας – δεκανικι του πρώτου γνωστοποιημενου και αυτοδιαφημιζομενου υποψήφιου πουστη πρωθυπουργού. Με ελαφρά εθνική συνείδηση και με τους εντολεις του στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικου, τι περιμένατε να δηλώσει κάτι διαφορετικό.

Comments are closed.