Ένα φιλοξενούμενο δοκίμιο για τους New York Times επέμεινε ότι το να είσαι κοντός είναι «καλύτερο» για το μέλλον προς αγαλλίαση αρκετών χρηστών του Twitter την Κυριακή και τη Δευτέρα.
Η συγγραφέας Mara Altman έγραψε το δοκίμιο παρατηρώντας ότι όχι μόνο οι κοντύτεροι άνθρωποι τείνουν να ζουν περισσότερο, αλλά είναι επίσης ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση των τροφίμων και των πόρων στον πλανήτη μας που πεθαίνει.
«Οι κοντοί είναι επίσης εγγενείς οικολόγοι, κάτι που είναι πιο κρίσιμο από ποτέ σε αυτόν τον κόσμο των οκτώ δισεκατομμυρίων. Ο Θωμάς Σαμαράς, ο οποίος μελετά το ύψος εδώ και 40 χρόνια και είναι γνωστός σε μικρούς κύκλους ως ο Νονός του Shrink Think, μια ευρέως άγνωστη φιλοσοφία που θεωρεί το μικρό ανώτερο, υπολόγισε ότι αν διατηρούσαμε τις αναλογίες μας ίδιες αλλά ήμασταν μόλις 10 τοις εκατό κοντύτεροι μόνο στην Αμερική, θα εξοικονομούσαμε 87 εκατομμύρια τόνους τροφής ετησίως (για να μην αναφέρουμε τρισεκατομμύρια γαλόνια νερού, τετράκις εκατομμύρια B.T.U. ενέργειας και εκατομμύρια τόνους σκουπιδιών)», έγραψε.
Ο Άλτμαν συνέχισε: «Οι κοντοί άνθρωποι δεν εξοικονομούν απλώς πόρους, αλλά καθώς οι πόροι γίνονται σπανιότεροι λόγω του αυξανόμενου πληθυσμού της γης και της υπερθέρμανσης του πλανήτη, μπορεί επίσης να είναι οι πλέον κατάλληλοι για μακροπρόθεσμη επιβίωση (και όχι μόνο επειδή περισσότεροι από εμάς θα μπορέσουμε να εμπλακούμε σε διαστημόπλοια όταν αναγκαστούμε να εγκαταλείψουμε αυτόν τον πλανήτη που καταστρέψαμε)».
Η συγγραφέας Μάρα Άλτμαν έγραψε ένα δοκίμιο για τους New York Times που επέμεινε ότι οι μικρότεροι άνθρωποι τείνουν να ζουν περισσότερο και είναι επίσης ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση των τροφίμων και των πόρων στον πλανήτη μας που πεθαίνει.Κρίστοφερ Σαντόφσκι
Ο Άλτμαν έφτασε στο σημείο να προτείνει στους ανθρώπους να αρχίσουν σκόπιμα να ζευγαρώνουν με κοντύτερους ανθρώπους προκειμένου να δημιουργήσουν μια κοντύτερη κοινωνία.
«Όταν ζευγαρώνεις με πιο κοντούς ανθρώπους, δυνητικά σώζεις τον πλανήτη συρρικνώνοντας τις ανάγκες των επόμενων γενεών. Η μείωση του ελάχιστου ύψους για υποψήφιους συντρόφους στο προφίλ γνωριμιών σας είναι ένα βήμα προς έναν πιο πράσινο πλανήτη», έγραψε.
Ο τίτλος του άρθρου καθώς και το θέμα χλευάστηκαν έντονα στο Twitter για τη σύνδεση του ύψους με τη διάσωση του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή.
«Όταν ζευγαρώνεις με μικρότερους ανθρώπους, δυνητικά σώζεις τον πλανήτη συρρικνώνοντας τις ανάγκες των επόμενων γενεών…» έγραψε η Μάρα Άλτμαν.Getty Εικόνες/iΣτοκφωτογραφία
«Κάποιος κοντός και single γράφει άρθρα για τους The New York Times», αστειεύτηκε ο ιδιοκτήτης της Babylon Bee, Σεθ Ντίλον.
Ο πρώην δημοσιογράφος της Washington Post, Christopher Ingraham, έγραψε, «νόμιζα ότι αυτό ήταν ένα υψηλής ποιότητας s-tpost, αλλά όχι, είναι ένα πραγματικό άρθρο γνώμης από τους σημερινούς NYT».
«Πολύ υψηλός από εσάς, @nytimes», έγραψε στο Twitter ο πρώην εκπρόσωπος της Βιρτζίνια Σκοτ Τέιλορ.
«Έχει περιορίσει ακόμη και τα γαλακτοκομικά από τη διατροφή των γιων του και τους επιτρέπει μόνο ελάχιστη ζάχαρη σε μια προσπάθεια να περιορίσει την ανάπτυξή τους, σώζοντάς τους από τα δεινά του ύψους». Οποιοσδήποτε άλλος πιστεύει ότι τα πράγματα γίνονται αρκετά περίεργα εδώ γύρω;» ρώτησε η συγγραφέας Κέιτλιν Φλάναγκαν.
Ο καθηγητής δημοσιογραφίας Τζον Σβαρτς αστειεύτηκε: «Τραγούδησέ μου, ω μούσα: “το κοντό είναι καλύτερο και είναι το μέλλον”».
«Θα μείνω ήσυχα με το να είμαι ψηλός», έγραψε ο δημοσιογράφος Μπέντζαμιν Ράιαν.
Οι New York Times είχαν προηγουμένως επικριθεί για το προφίλ ενός συνηγόρου που ζητούσε «εθελοντική ανθρώπινη εξαφάνιση» ως αντίδραση στην κλιματική αλλαγή και σε έναν αυξανόμενο παγκόσμιο πληθυσμό.
Τους ενοχλούν οι γέννες, οι παραδοσιακές αξίες,τα ήθη, οι μύες ,η ετεροφυλία, το φαγητό …τώρα και το ύψος.Αν είσαι πάνω από 1.80 πως θα μπεις στο διαστημόπλοιο να πας να μείνεις στον Κρόνο αύριο? Λογικό.
«……. αυξανόμενο παγκόσμιο πληθυσμό.» Η ινδια, η αφρικη και η κινα πρεπει να μαζευτουν…..