ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! «Ο δολοφόνος της Έφης Τσιχλάκη κληρονομεί το θύμα του, πουλάει το σπίτι που έγινε ο φόνος και βγάζει και φράγκα»

Κοινοποίηση:
a-77

Σε μια σοκαριστική καταγγελία που αφορά την υπόθεση της δολοφονίας της Έφης Τσιχάκη από τον σύζυγό της, το 2016 στο Κολυμπάρι Χανίων, προχωρά ο δικηγόρος και ξάδερφος του θύματος, Εμμανουήλ Αθανασίου, την ώρα που ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της έχει καταθέσει αίτηση αναίρεσης της απόφασης ενοχής στον Άρειο Πάγο (δείτε ΕΔΩ).

Ο σύζυγός της, που στο Εφετείο καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 ετών ως ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, και έχει αποφυλακιστεί, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο κύριος Αθανασίου, έχει κληρονομήσει το σπίτι στο οποίο έγινε το φονικό και μάλιστα προτίθεται να το πουλήσει.

Μάλιστα ο ίδιος, αναφέρεται στον τρόπο που έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης, δηλώνοντας την πρόθεσή του η υπόθεση να παραπεμφθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, κάνοντας λόγο για προβληματική διαχείριση από την Ελληνική δικαιοσύνη.

Σε ανάρτησή του αναφέρει μεταξύ άλλων:

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην υπόθεση Τσιχλάκη έχουν προκαλέσει όχι απλά την οργή και την αγανάκτηση αλλά πλέον την απελπισία στην οικογένειά μας όσον αφορά το δικαστικό αυτό θρίλερ… Ο Άρειος Πάγος ΑΚΌΜΑ δεν έχει εκδώσει την σχετική απόφαση, γνωρίζοντας φυσικά ότι σε κάθε περίπτωση η υπόθεση Τσιχλάκη οδεύει προς Στρασβούργο και ότι για μία ακόμη φορά η ελληνική δικαιοσύνη θα ξεφτιλιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ακόμα πιο σοκαριστικό;

Κρήτη – Ελλάδα, η χώρα όπου ο δολοφόνος κληρονομεί το θύμα του, πουλάει το σπίτι που έγινε ο φόνος και βγάζει και φράγκα μετά την δολοφονία, όλα αυτά εν πλήρη παρανομία.

Ελλάδα, μας αηδίασες…

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response