ΑΠΛΗΣΤΙΑ – ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ! ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΓΥΜΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Κοινοποίηση:
ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Χτυπούν ασύστολα τα νοικοκυριά για να πριμοδοτήσουν τον πληθωρισμό της αισχροκέρδειας. Παρουσιάζουν φορομπηχτική υπερδιόγκωση του ΑΕΠ της χώρας που τους δίνει το έναυσμα να πανηγυρίσουν για την πορεία της οικονομίας. Την ίδια στιγμή ως αδίστακτοι πολιτικοί απατεώνες «πουλάνε» από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, τα συστημικά ΜΜΕ και τα social media ότι δήθεν πολεμούν την ακρίβεια με κυβερνητικά μέτρα («καλάθια» και λοιπές πομφόλυγες) που ουδεμία επίδραση έχουν στον πληθωρισμό της απληστίας. Ακόμη κι εκεί έχουν βρει ότι οι ευθύνες είναι εισαγόμενες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου της περασμένης εβδομάδας ανέφερε ότι η κυβέρνησή του δεν θα διστάσει να πάρει κι άλλα μέτρα κατά της ακρίβειας αν χρειαστεί. Πράγματι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αδίστακτη, όχι όμως στο να πατάξει την αισχροκέρδεια αλλά στο να εξαντλήσει την αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών. Ετσι όμως καταστρέφει τη ραχοκοκαλιά του ελληνικού επιχειρείν, αφού μειώνει τον τζίρο των μικρομεσαίων οι οποίοι μισθοδοτούν το 87% του κόσμου της μισθωτής εργασίας.

Πλέον έπειτα από τρία έτη άκρατης απληστίας τα αποτελέσματα είναι απτά. Ο πληθωρισμός ξεκίνησε να παίρνει την ανιούσα τον Ιούλιο του 2021, πολύ πριν από τη ρωσική εισβολή, με κυρίαρχη αιτία την ωρίμανση του target model των Μητσοτάκη – Χατζηδάκη στη διαμόρφωση των λογαριασμών ρεύματος, που έφερε κατακόρυφη αύξηση στους λογαριασμούς όχι μόνο των νοικοκυριών αλλά και των ενεργοβόρων βιομηχανιών της χώρας που χρησιμοποιούν ηλεκτρικό ρεύμα.

Τα νοικοκυριά λυγίζουν μπροστά στα ράφια των σουπερμάρκετ αφού σχεδόν το σύνολο των εισοδημάτων τους κατευθύνεται σε τρόφιμα, είδη ευρείας κατανάλωσης, λογαριασμούς και καύσιμα, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ. Είναι το αποτέλεσμα της απληστίας και της άρνησης της κυβέρνησης Μητσοτάκη να ελέγξει την εφοδιαστική αλυσίδα.

Από την άλλη, περίπου το 50% αδυνατεί να βγάλει τον μήνα, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση της Ευρώπης σε σχέση με τους απλήρωτους λογαριασμούς. Είναι χαρακτηριστική η τελευταία στατιστική απεικόνιση του ευρωβαρόμετρου, σύμφωνα με την οποία το 50% κατά καιρούς δεν μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του, το 36% λέει ότι αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές, ενώ μόλις το 14% απαντά ότι δεν συναντά δυσκολίες στην εξόφληση των λογαριασμών του!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Δεν υπάρχουν κανάλια και καναλάρχες αλλά ολιγάρχες που διαθέτουν και tv στους οποίους παρεχώρησε το 1989 την λειτουργία τηλεοπτικών διαύλων και ραδιοφωνικών σταθμών ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
    Η ΔΕΗ π.χ κόβει το ρεύμα σε ευαλώτους πολίτες, ενώ συγχρόνως με τις διαφημίσεις της χρηματοδοτεί μισθούς και αμοιβές σε δημοσιογράφους και λοιπό προσωπικό των ολιγαρχών για να προπαγανδίζουν υπέρ του φαύλου καθεστώτος.

  2. Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΟΥ ΚΑΛΌ ΠΕΡΝΆΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ!!!

  3. Καλα να παθουν οι ηλιθιοι ραγιαδες.
    Οι μισοι δεν πηγαν να ψηφισουν καν και οι αλλοι μισοι ψηφισαν τη Μαφια.
    Τους αξιζει να ψοφησουν απο την πεινα και να ζουνε σε χαρτοκουτα με τη μαλακια που τους δερνει.
    Ψηφισατε τη Μαφια πανηλιθιοι και τωρα σκουζετε ;
    Kαλα σας κανει και σας γαμ.. αφου ειστε εντελως ηλιθιοι.

  4. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΑΙ ΚΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΙΦΗΖΟΥΜΑΙ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΑΡΠΑΓΕΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΑΙ ΤΗΝ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΣ ΦΑΜΕ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ

  5. Τεράστια οργή του κοσμάκη που βλέπει τους χαραμοφαηδες πολιτικούς στην φαλιρισμενη Ελλάδα να πλουτίζουν ξανά κ ξανά. Οργισμένος ο λαός σε όλη την Ευρώπη της μαφίας, σκάνδαλα το ένα μετά τ ΆΛΛΟ, που καλύπτονται από τα μπουκωμένα ΜΜΕ και μετά λένε για ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΊΟΥ- ΙΣΌΤΗΤΑ.
    ΟΎΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕ ΛΑΙΝΕΡ πρώτη κ καλύτερη σε σκάνδαλα κουκουλωσε τα πάντα #New York Times #μηνύουν την Ε.Ε. για τα «άφαντα» μηνύματα Φον ντερ Λάιεν – Μπουρλά. Η κολλητή του δικού μας Κουλή.
    Τι να πει κανείς για την Δημοκρατία της Μαφίας και της Ε. Ε.

  6. ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ….. ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…. ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ???? ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΛΕΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΓΕΝΗ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ??? ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ….. ΕΔΩ ΓΙΝΑΜΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΤΥΛ ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!! ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!

  7. 50% αποχή κάνατε μην μιλάτε. Τα ίδια ΚΆΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. Συνεχίζετε να απέχετε και να αφήνετε τις μειοψηφίες να αποφασίζουν αυτοί για εσάς

  8. Ευχομαι το 41% που τους ψηφισε ( κ μην μου πειτε νοθεια κ πουτσες μπλε , ρωτηστε μονο σε καφενεια τι γινεται με τον Αλητη Μητσοτακη ) να μην εχει να φαει ουτε πατατες , να μεινει στον δρομο αφου του παρει το σπιτι Η Συμμορια Μητσοτακη κ να μην του δινουν ουτε 1 ΛΕΠΤΟ για να μην ψοφησει της πεινας !!! Αυτο που κανατε δεν θα το ξεχασω μεχρι να πεθανω . Παραδωσατε την Χωρα σε Ανωμαλους , Πουστηδες , Λεσβιες , Παιδεραστες , Ναζιστες , Απατεωνες , Νεοταξιτες , Μισανθρωπους , Μασωνους , Πολεμοχαρεις , Μαφιοζους , Εγκληματιες , Απατριδες , Ιουδαιους κ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ !!!!! Τελειωσατε !!!!

  9. Έτσι του αξίζει του ραγιά…που άλλοι βαρέθηκαν να καταψηφίσουν τα λαμόγια τους κλέφτες ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι τους ψηφησαν γιατί ήταν βολμενοι..ο Κασιδιάρης ήταν φασίστας ..φάτε μνημόνια είχε πει ένα στέλεχος της χρυσής αυγής…αυτά τρώτε και βουλοστε το… υπομονή Αλλά τρία χρόνια….ξυπνά ραγιαααααααα

  10. Τι να βγάλουμε με700€ μικτά με ενοίκιο 500€ ρεύμα 200 νερό 100 φάει 300 τηλέφωνο 50 κλπ

    1. Σου φτάνουν και κανείς και απόσβεση 10 λεπτα σεντς . Μην τρως. Τρέμω λιγότερο.

Comments are closed.