ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: «FBI-CIA -ΤΕΡΑΣΤΙΑ συμφέροντα! Καμουφλαρισμένες κάμερες & λευκές «ουρές» στον ουρανό! Τι συμβαίνει; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΑΤΙΑ

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το κανάλι “Betty Direct” στο Υοu Tube: 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Λέει ότι η ενέργεια 3G σου καίει τα εγκεφαλικά κύτταρα, και πριν από χρόνια έφεραν κάποιον (μάλλον ¨ειδικό” που πουλάει για αρχή θεωρία και μετά υλικά μονωτικά για την ακτινοβολία στα κορόιδα) να μετρήσει την κεραία απέναντι από τα γραφεία τους και αυτός τους πρότεινε να βάλουν μολύβι στα παράθυρα γιατί η ακτινοβολία είναι πολύ δυνατή, τελικά όμως δεν έβαλαν γιατί δεν είχαν τα λεφτά. Άραγε τι να έγινε μετά από τόσα χρόνια, να έχουν καεί τα εγκεφαλικά κύτταρα όσων συχνάζουν στα γραφεία τους; Ναί ή όχι; Άγνωστο, αλλά με αυτά που ακούμε θα καούν τα δικά μας σε λίγο.

  2. Για το 5G λέει επιεικώς μπούρδες, αυτό είμαι σε θέση να το γνωρίζω πολύ καλά ως ηλεκτρονικός μηχανικός. Επομένως και για τα υπόλοιπα που δεν γνωρίζω και εκεί μπούρδες θα λέει. Και το ξέρει ότι λέει μπούρδες, αλλά τις λέει για να μπερδεύει τους αδαείς. Δεν μπορεί να είναι (και δεν είναι) αυτός ο πατριωτικός χώρος. Έλληνες το νου σας !!!

  3. Δεν είναι άγνωστα τα αεροπλάνα που ψεκάζουν. Είναι και επιβατικά αεροπλάνα. Στο flightradar24 φαίνονται τα στοιχεία τους.

Comments are closed.