ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ! ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ… – ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Κοινοποίηση:
ρο

 

Αποκαλύφθηκε – Το σχέδιο του ΝΑΤΟ να φέρει τα αμερικανικά στρατεύματα στην πρώτη γραμμή για να πολεμήσουν τη ΡΩΣΙΑ: Η Συμμαχία προετοιμάζεται για ταχεία ανάπτυξη Αμερικανών στρατιωτών εν μέσω φόβου ότι η Μόσχα σχεδιάζει μεγάλο πόλεμο με την Ευρώπη

Οι ηγέτες του ΝΑΤΟ συμφώνησαν προηγουμένως να ετοιμάσουν 300.000 στρατιώτες για ταχεία ανάπτυξη

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το ΝΑΤΟ καταρτίζει σχέδια για την αποστολή αμερικανικών στρατευμάτων στην πρώτη γραμμή της Ευρώπης σε περίπτωση συνολικής σύγκρουσης με τη Ρωσία , όπως αποκαλύφθηκε.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της Telegraph, οι νέοι χερσαίοι διάδρομοι χαράσσονται, ώστε να μπορούν να μεταφερθούν τάχιστα δυνάμεις των ΗΠΑ στα σύνορα της ΕΕ με τη Ρωσία σε περίπτωση που ο πόλεμος εξαπλωθεί πέρα από την Ουκρανία.

Νέοι «χερσαίοι διάδρομοι» χαράσσονται για να διοχετεύουν γρήγορα στρατιώτες στην κεντρική Ευρώπη χωρίς τοπικά γραφειοκρατικά εμπόδια, επιτρέποντας στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ να εκτιναχθούν σε μια στιγμή εάν ο καταστροφικός πόλεμος του Πούτιν στην Ουκρανία προχωρήσει πιο δυτικά.

Οι αμερικανικές δυνάμεις θα πατούν στην Ευρώπη μέσω πέντε λιμανιών σε Νορβηγία, Ολλανδία, Ιταλία, Ελλάδα και Τουρκία. Στη συνέχεια, διασχίζοντας ενδιάμεσες χώρες, θα φτάνουν στην Ουκρανία, τη Φινλανδία, την Πολωνία και τις Λετονία και Λιθουανία, όπως φαίνεται και στον σχετικό χάρτη που δημιούργησε η Daily Mail.

 ΝΑΤΟϊκά σχέδια σε περίπτωση πολέμου – Τι προβλέπουν
Τα σχέδια προβλέπουν διευρυμένους διαδρόμους, πέραν της Ολλανδίας που ήταν μέχρι σήμερα το βασικό σημείο εισόδου των αμερικανικών δυνάμεων. Όπως αναφέρεται, τα αμερικανικά και ΝΑΤΟϊκά στρατεύματα «θα αναπτυχθούν στην πρώτη γραμμή, μεταφερόμενα κατά μήκος των “χερσαίων διαδρόμων του ΝΑΤΟ” σε περίπτωση πολέμου στην Ευρώπη».

Αμερικανοί στρατιώτες και τεθωρακισμένα, θα αποβιβαστούν σε πέντε λιμάνια και θα ακολουθήσουν σηματοδοτημένες διαδρομές, δήλωσαν αξιωματούχοι. Οι διαδρομές υλικοτεχνικής υποστήριξης έχουν γίνει βασική προτεραιότητα εντός της Συμμαχίας.

Σύμφωνα με σχέδια, αμερικανικά στρατεύματα αποβιβάζονται αρχικά σε ολλανδικά λιμάνια και στη συνέχεια ταξιδεύουν με τρένο μέσω Γερμανίας στην Πολωνία.

Αφού λοιπόν υπολογίζεται ότι λιμάνια της Βόρειας Ευρώπης θα χτυπηθούν ή θα καταστραφούν από ρωσικούς βομβαρδισμούς, η Συμμαχία παράλληλα θα χρησιμοποιήσει λιμάνια στην Ιταλία, την Ελλάδα και την Τουρκία.

Στόχος είναι να εξασφαλιστεί πως η μετακίνηση δυνάμεων και υλικοτεχνικού εξοπλισμού, θα μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμη και σε περίπτωση που κάποια από τις γραμμές υποστήριξης διακοπεί λόγω χτυπημάτων. Από τα ιταλικά λιμάνια, τα αμερικανικά στρατεύματα μπορούν να μεταφερθούν μέσω της Σλοβενίας και της Κροατίας στην Ουγγαρία, η οποία συνορεύει με την Ουκρανία.

Το μπλέξιμο της Ελλάδας!
Τα σχέδια προβλέπουν τη μεταφορά στρατευμάτων και από ελληνικά λιμάνια μέσω Βουλγαρίας και Ρουμανίας.

Επίσης, σχεδιάζεται και αποβίβαση στρατευμάτων και στα λιμάνια της νότιας Τουρκίας και από εκεί στη Βουλγαρία.

Το σχέδιο κλείνει με την απόβαση και μετακίνηση μέσω Νορβηγίας, Σουηδίας και Φινλανδίας.

Τα λιμάνια αυτά, όπως σχολιάζει η Telegraph, θεωρούνται ιδιαίτερα ευάλωτα στις ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις, και θα πρέπει να προσεχτεί ιδιαίτερα η αεράμυνα και η ασφάλεια των «διαδρόμων»!

Στόχος είναι να διασφαλιστεί πως τίποτα και κανείς δεν θα μπορεί να σταματήσει ή να καθυστερήσει τη μεταφορά των δυνάμεων. Κάθε διαδρομή θα μπορούσε να λειτουργήσει μεμονωμένα, ως εναλλακτική, ή και ταυτόχρονα για ταχύτερη και μεγαλύτερη ενίσχυση της πρώτης γραμμής.

Υπενθυμίζεται πως οι ηγέτες των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ έχουν ήδη συμφωνήσει στην προετοιμασία μιας δύναμης 300.000 στρατιωτών, οι οποίοι θα βρίσκονται σε υψηλή ετοιμότητα για να μπορούν να τεθούν άμεσα σε επιχειρησιακή δράση. Επίσης, το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούνται μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις που παραπέμπουν σε σενάρια παγκοσμίου πολέμου.

Το Κρεμλίνο απειλεί τη Δύση και το ΝΑΤΟ τη Ρωσία
Εν τω μεταξύ και η Ρωσία συνεχίζει να συγκεντρώνει δυνάμεις στα σύνορά της. Σύμφωνα με το Think Tank Royal United Services Institute (RUSI), μέχρι τις αρχές του τρέχοντος έτους υπήρχαν 470.000 στρατιώτες στην πρώτη γραμμή, ώστε να εξυπηρετούν και τις ανάγκες του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο αντιστράτηγος του ΝΑΤΟ, Αλεξάντερ Σόλφρανκ, επικεφαλής της Διοίκησης Επιμελητείας της Συμμαχίας εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός πως «παρατηρήσαμε ότι η Ρωσία επιτέθηκε σε βάσεις υλικοτεχνικής υποστήριξης της Ουκρανίας. Προφανώς, τεράστιες βάσεις όπως αυτές στο Αφγανιστάν και το Ιράκ είναι αδύναμες, γιατί θα καταστραφούν στα πολύ πρώτα στάδια της σύγκρουσης».

Τα «κροταλίσματα» για μια γενικευμένη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Δύσης συνεχίζονται και μάλιστα κλιμακώνονται. Πολλοί δυτικοί ηγέτες υπογραμμίζουν πως η Ευρώπη θα πρέπει να προετοιμάζεται για έναν τέτοιου μεγέθους πόλεμο και διαρκώς πληθαίνουν οι φωνές για μεγαλύτερη εμπλοκή της Δύσης στον πόλεμο στην Ουκρανία -ακόμη και με αποστολή στρατευμάτων.

Ήδη οι ΗΠΑ και άλλοι ευρωπαίοι σύμμαχοι έδωσαν στον Κίεβο την έγκριση για χτυπήματα με δυτικά όπλα εντός της Ρωσίας, έστω και κοντά στα σύνορα με το Χάρκοβο. Πρόκειται για μια κίνηση για την οποία ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει προειδοποιήσει πως θα μπορούσε να έχει «μοιραίες συνέπειες». Χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος διερωτήθηκε: «Εάν αυτές οι σοβαρές συνέπειες συμβούν στην Ευρώπη, πώς θα συμπεριφερθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες, λαμβάνοντας υπόψη την ισοτιμία μας στον τομέα των στρατηγικών όπλων;».

Υπενθυμίζεται πως η Μόσχα έχει προειδοποιήσει πως σε περίπτωση που κρίνει πως βρίσκεται αντιμέτωπη με μια «υπαρξιακή απειλή», δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει ακόμη και πυρηνικά όπλα.

Πρώτο χτύπημα της Ουκρανίας εντός της Ρωσίας με δυτικά όπλα
Την Τρίτη το Κίεβο, πανηγυρίζοντας, έκανε γνωστό πως χτύπησε ένα πυραυλικό σύστημα S-300 εντός της Ρωσίας. Σε αυτήν τη φάση, η άδεια που έχει δοθεί στην Ουκρανία έχει σαφείς περιορισμούς, προβλέποντας τη χρήση πυραύλων μικρότερου βεληνεκούς και χτυπήματα εντός Ρωσίας αλλά κοντά στα ουκρανικά σύνορα, στο Χάρκοβο.

Ωστόσο, η αναθεώρηση της στάσης της Δύσης, που μέχρι σήμερα απέρριπτε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο υπό το φόβο μιας ανεξέλεγκτης κλιμάκωσης, σηματοδοτεί μια κομβική αλλαγή στρατηγικής, καθώς η πλάστιγγα του πολέμου έδειχνε το τελευταίο διάστημα να γέρνει σαφώς υπέρ της Μόσχας.

Η ρωσική προέλαση στο Χάρκοβο και οι εδαφικές επιτυχίες του ρωσικού στρατού στο ανατολικό μέτωπο, σε συνδυασμό με την κακή κατάσταση των ουκρανικών δυνάμεων, ώθησαν τη Δύση να ξεπεράσει το «ταμπού» για επιθέσεις εντός της Ρωσίας, ανοίγοντας έναν νέο κεφάλαιο που αναζωπυρώνει τους φόβους μιας παγκόσμιας σύρραξης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ
    ΟΡΑΝ ΕΙΠΕ ΈΧΩ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΊΑ.
    .
    ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΕ?
    ΤΟ ΤΣΊΠΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ? ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ?

    ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΕΣ

  2. Σεφ Βλαδιμηρε την έχεις έτοιμη τη μανιταροσουπα? Ευκαιρία να την κάνουνε και τα πολυπολιτισμικα καφροπιθηκια από τας Ευρωπας! Μόνο μη πειράξεις την Ελβετία γιατί θα πάει η φράγκατη κουλαρα μας για θεραπεία!

  3. Αμα ξαναβγει ο Τραμπ τα παει πολυ καλα με τον Πουτιν οποτε ακυρος ο πολεμος!

  4. Η Κινα μπορει να φετει 30.000.000 στη σαντα μπαρμπαρα κ στο venice beach. Θα αμολυσουν οκο το ισλαμ με τις παντοφλες θα ερθουν στο ισραηλ… Η ευρωπη πυροβολαει τα ποδια της

  5. Τι σε περίπτωση πολέμου θα φέρουν στρατό στην α’ γραμμή, αφού οι ίδιοι το σχεδιάζουν και το επιδιώκουν!!!!!

  6. μην ξεχνατε οτι τοτε που εριξαν οι αμερικανοκλαλιαροδολοφονοι στην χιροσιμα και ναγκασακι καποιοι επεζησαν και τα ειδαν τα μαντιταρια που ξερετε εσεις μπορει αυτος να ειναι απο τους τυχερους αλλα αυτο το μιασμα που λεγεται αμερικανοεβραιοι πρεπει να εξαφανιστει απο την γη οι υπευθυνοι για ολα τα δεινα οπου σηκωσεις πετρα απο κατω ενας αμερικανοκλανιαρης δειλος

  7. Τι λετε ωρεεεεεε? μαλακισμενε λαε εσεις το ξερατε τι ερχεται και ομως την κουλα την φερνατε στην εξουσια γιατι σας αρεσε να σας πηδαει. ευχωμε να παρετε ενα γερο μαθημα απο τους ρωσους γιατι εσεις φταιτε για το ποιος ειναι στην εξουσια ηλιθιε λαε, ακομα δεν το καταλατε οτι ερχεται το τελος σας αργα αλλα σταθερα .Ξεχασατε το τι εστι Ελευθερια η θανατος.

  8. Το σχεδιο του ΝΑΤΟ δεν εχει υπολογισει το πιο σημαντικο: τους Αμερικανους και τους Ευρωπαιους πολιτες.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΡΥΦΟΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ

  9. ΠΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΒΛΑΝΤΙΜΗΡΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΒΛΟ ΟΡΘΙΟ! ΖΗΤΩ ΤΑ ΜΑΝΗΤΑΡΙΑ! Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ! ΟΙ ΝΑΖΙ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕς,! ΜΟΣΣΑΝΤ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΔΙΔΥΜΟΥς ΠΥΡΓΟΥς ΝΕΑς ΥΟΡΚΗς, Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ. Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΡΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗς ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑς.

  10. The NATO invasion gonna be on ukrane (under ukranian Government license)

    There’s not gonna be NATO invasion on Russia or the other way around.

    Since that gonna means NUCLEAR exchange.

    Results:
    A iron curtain over Europe Berlin wall style
    B Korean DMZ over Europe.

    But i think that you want post this anyway

    So how cares

  11. Ο πόλεμος γίνεται γιατι οι Χαζαροι τραπεζίτες χάνουν την παγκόσμια κυριαρχία του δολλαριου από την Ρωσία την Κίνα και τους BRICS. Η Ουκρανία είναι η αφορμή του παγκόσμιου πολέμου για την κυριαρχία του δολλαρίου

  12. ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΕΦΥΓΑΝ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ.
    ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΑΦΗΣΑΝ ΕΡΕΙΠΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΝΚΗΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΕΙΠΙΑ.ΤΙΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΧΑΝΟΥΣ ΡΩΣΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

  13. ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ

    1. πως θα τα δεις ρε ψυχακια ? Αφου δεν θα ζεις .. το εχεις σκεφτει ποτε αυτο ή πουλας τρελλα τοσον καιρο με τα τρελλα σου ?

    2. Τσαμπα χαιρεσε δεν θα ζεις για να το δεις θα εχεις εξαυλωθει οπως ολοι μας

Comments are closed.