“ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!” ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ “ΜΠΟΜΠΑ” απο τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
xios sketo

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η παρέμβαση του Στέφανου Χίου στο κανάλι ΑΡΤ.

Δείτε το βίντεο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. ΣΤΕΦΑΝΕ ”ΕΙΔΗΣΗ”…
    αυριο αναιβενει στον εβρο μαζι με λακωνες πολιτεσ ο ηρωασ τησ κυπρου 1974 στρατηγος ΗΛΙΑΣ ΓΛΕΝΤΖΕΣ..
    Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ…Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ Κ ΓΥΡΙΖΕΜΕ ΚΟΜΕΝΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ…Ο ΗΡΩΑΣ Κ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ….
    https://notospress.gr/article.php?id=47261

  2. Στέφανε αν πας πάνω πάρε και κανένα μυδράλιο μαζί καλού κακού και αχρείαστο να είναι.

  3. Γιατί δεν ξανατοποθετούν τα Ναρκοπέδια και θέτουν σε λειτουργία τα drone? Οι συνθήκες που τις αφαιρούσαν έχουν defacto ακυρωθεί πρέπει να οχυρωθούν τα σύνορα μαζί με τσιμεντένια φράγματα τύπου Ισραήλ…

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ , ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,
    ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝΕ , Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ & Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΣΤΕΦΑΝΕ
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ , ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΗΣ & ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ !!

  5. Μακεδονα συμφωνω ψηφίζω κσι συμπαραστεκομαι τα ειπες ΟΛΑ

  6. 1. Μαθαίνω ότι οι λαθροεισβολείς πάνε Αλβανία. Τούς στέλνει ο Ερντογάν γιά νά ανοίξει 2 συνοριακά μέτωπα η Ελλάδα. Από τά ελληνοαλβανικά σύνορα (πού δέν έχει φράκτη) θά προσπαθήσουν οι λάθροι νά εισβάλλουν στήν Ελλάδα. Μαζί μέ Αλβανούς οι λάθρο θά επιτεθούν στήν Ελλάδα. Ταυτόχρονα θά ξεσηκώσουν τούς Μουσουλμάνους στή Θράκη. Μέ αυτές τίς ¨τανάλιες” θά απασχολήσουν τόν Ελληνικό στρατό σέ 3 μέτωπα (εκτός από τό Αιγαίο).
    2. Η λύση είναι νά κατασκευασθεί ΑΜΕΣΑ ο φράκτης (σάν κι αυτόν τού Εβρου) στά ελληνοαλβανικά σύνορα. Νά γίνει επίταξη όλων τών απαραίτητων μηχανημάτων καί υλικών από διάφορες εργοληπτικές εταιρείες (ιδιωτικές) καί ελληνικές βιομηχανίες πού κατασκευἀζουν τά υλικά τού φράκτη (μπετόν, σίδερα, συρματοπλέγματα, κάμερες , κλπ δεδομένου ότι τά μηχανήματα τού στρατού δέν επαρκούν ) καί επιστράτευση όλου τού τεχνικού ανθρώπινου δυναμικού ιδωτικών καί δημοσίων τεχνικών υπηρεσιών δήμων, κοινοτήτων, εθελοντών (Ελλήνων κάι ευρωπαίων) γιά νά κατασκευασθεί αυτός ο φράκτης. Ταυτόχρονα νά επιστρατευθεί η εθνοφυλακή καί όποιοι πολίτες επιθυμούν (νά τούς δοθούν όπλα, κινητά , κλπ) γιά τήν διαφύλαξη τών ελληνοαλβανικών συνόρων μέχρι τουλάχιστον νά κατασκευασθεί ο φράκτης αυτός. Νά ζητηθούν ΑΜΕΣΑ καί τά ανάλογα κονδύλια από ΕΕ (δεδομένου ότι η Αλβανία δέν ανήκει στήν ΕΕ καί τά ελλονοαλβανικά σύνορα είναι ΚΑΙ αυτά εξωτερικά σύνορα τής Ευρώπης).
    3. Νά ναρκοθετηθούν άμεσα όλα τά ελληνοαλβανικά σύνορα.
    4. Νά καταργηθούν/ανακλhθούν όλες οι άδειες παραμονής καί εργασίας όλων τών Αλβανών (μέχρι καί τρίτης γενεάς) πού διαβιούν στήν Ελλάδα καί νά δημευθούν όλες οι περιουσίες τους, κινητές καί ακίνητες μετρητά σέ Τράπεζες, κλπ) .
    5. Νά ενισχυθεί οικονομικά καί μέ οπλισμό όλος ο Βορεοηπειρωτικός πληθυσμός, νά ενημερωθεί κλπ ώστε νά όχι μόνο νά αποτελέσει ανάχωμα καί ασπίδα (μέσα στήν Βόρειο Ηπειρο) κάθε επιθετικής κίνησης τών Αλβανών καί λάθρο εναντίον τής Ελλάδας (πού αναγκαστικά θά περάσουν από Βόρειο Ηπειρο), αλλά καί παραπέρα γιά τήν ανεξαρτητοποίηση τής Βορείου Ηπείρου καί τήν άμεση ενσωμάτωσή τους μέ τήν Ελλάδα.

  7. Μαλακίες… Πέφτει χοντρό δούλεμα.
    Δόξα τον Θεό υπάρχουν και αυτοί που γνωρίζουν άτομα στις Ε.Δ και μαθαίνουμε τι γίνεται.
    Στον Έβρο χαμός και πανικός για να μην περάσει ένας μετανάστης και στην Θάλασσα μέσα σε 4-5 ημέρες φτάσανε 9 βάρκες γεμάτο λαθραίους και τους υποδέχθηκαν συν 4 βάρκες πριν λίγο συνολικά πάνω από 600 άτομα.Άρα κάτι άσχημο στην πλάτη του λαού παίζεται πάλι και μας δουλεύουν άσχημα.

  8. Αυτος ο τυπος ειναι ενας γραφικος φασουλης στην κοσμαρα του, που τον εστειλαν στην Βουλη ατομα σαν τα μουτρα του!!!!!!! Στις επομενες εκλογες θα ψαχνει να βρει την ψηφο του!!!!!!

  9. Πολυ ευστοχη η παρατηρηση σου Κωστα ,οντως ,ωραια ,ολα καλα κ ολα ομορφα ,να θωρακηστουν τα νησια ,να θωρακιστει ο Εβρος ,μεσα στις μεγαλες πολεις τι γινεται ,με ολα αυτα τα ανθελληνικα στοιχεια κ στοιχια που εχουν μαζευτει εδω μεσα μαζι με ολα τα συμμοριτοκοπροσκυλα που εχουν ταχθει μαζι τους; ,οργανωση εδω μεσα μεσα στις μεγαλες πολεις ,που ειναι ,τι γινεται τι παιζει !!!!!

  10. Αγαπητοί Έλληνες!Πάντα ακούω ότι έχουμε τούς καλύτερους αεροπόρους στο ΝΑΤΟ,τα καλύτερα υποβρύχια στο Αιγαίο,και τούς ποιό έμψυχους στρατιώτες.Για σκεφτητε ενα πρωινό διακόσια αεροπλάνα να κάψουν την Τουρκία,τέσσερα υποβρύχια να μπλοκάρουν τα Δαρδανέλλια,και τα τεθωρακισμένα μαζί με τα καράβια να σφυροκοπουν τους Τούρκους.Γιατι όχι αύριο το πρωί στις 3;;Ο τολμών νικά.

  11. kyrie.stahaki.spiro.giatei.to.art.epetrepse.tin.epistrofei.tiskyrias.sofias..tosa.akouga.kai.elega.giati.tin.gineka.tin.kakologoune.otan.eitan.o.mulonakis.sto.art.mehri.pou.tin.akousa.prosfata.sto.zitima.tou.aigeou.me.ti.mania.kakologouse.afti.i.guneka.tous.niotes.tou.aigeou.lipame.poli.eise.kataliloteros.spuro..o.logos.pou.parakolouho.eine.gia.sena.kai.ton.kyrio.hio….eine .mousitsa o.pateras mou tis elege soupies kai pragmatika.me.xafniase.me ti menos kai pahos .ekfrazotane gia tous patriotes mou hiotes kai mutilinious

  12. Ολοι στον νομο Εβρο. Και η Αθηνα χωρις στρατο.. Χμ…
    Και τα κοΜουνια λιποτακτες. Χμ…
    Με κανα μυριο κανονικους λαθροπολεμιστες. Χμ….
    Τι παιζει εδω παιδια; που ειναι οι πολιτες απο τον εθνικιστικο και πατριωτικο κοσμο , να μας οργανωσουν; να σδεδιασουν οι αρχηγοι τους, να γινουν ολοι ΕΝΑ αφου γνωριζομαστε πανω κατω ολοι… που ειναι ολοι αυτοι οι σωτηρες, που 10 χρονια τωρα, εχουν αλλαξει δεκα συλογους. Εαν ηττηθουμε, μεσα στις πολις μας. Θα μας αξιζει τελικα η φραση…. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

  13. Τίποτα δεν θα κάνει η κότα αντοχές τεστάρει με την ελπίδα να χτυπήσει το τηλέφωνο του. Το παιχνίδι το έχει χάσει εδώ και τρείς μέρες. Όσο για τις μονταζιέρες λέτε οι μεγάλοι να περιμένουν να ενημερωθούν από τα πλάνα τα δικά του και τα δικά μας;

  14. Ανεκαθεν το προβλημα της Πατριδος ηταν το λεγομενο “εσωτερικο μετωπο”..φωτια και τσεκουρι…νυν και αει…

    1. Κουληηηηη ξυπνααα κυρηξξε με νόμο όλους τους απατριδους και αυτους που μιλάνε για ανοιχτά σύνορα προδότες του έθνους και να συλλαμβάνονται με δις ισόβια μέσα φυλακή … Η δική τους Δημοκρατία δεν θέλει το έθνος μας για αυτό στιρηζουν τους λάθρο – μετανάστες γιατί εμάς τούς Έλληνες και το στρατό μας έχουν για φασίστες τα φασισταρια…

  15. Στέφανε αναφορές από Έβρο λένε για απίστευτη πρόκληση των μογγολων, συνεχώς πετάνε χημικά και βάζουν φωτιές. Τα παιδιά, οι αηγιωργηδες όπως τους λες δεν παίρνουν χαμπάρι και δεν κουνάνε ρούπι. Ποιο κάτω επιχειρήθηκε εισβολή που αποκρουστηκε εύκολα από στρατιώτες μας. Να δεις τελικά που αυτοί που τα έχουν παίξει είναι οι εισβολείς για αυτό ο Τούρκος έστειλε στρατό και αστυνομία. Ρώτα τον τσιαμτσικα, κόσμος έρχεται από όλα τα μέρη της χώρας. Ελλάδα σε αγαπώ…….

  16. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ, ΤΟ ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΡΥΠΑΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Κ. ΧΙΟ ΚΑΙ Κ. ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ……

  17. αδελφε aggelos o κριτον αρσενης δουλεψε στο υπουργειο οικονομικων της τουρκιας .το γραφει το βιογραφικο του του.Ο ανθΕλληνας ΑΥΤΟΣ αγαπαει πολυ τους οθωμανους, γι αυτο και ειναι αυτος που ειναι… Αλλο ενα φιδακι στον κορφο μας.

    1. Εσυ θα δουλέψεις στο υπουργείο της πουτσας μου όποτε στα τέσσερα κοπρίτη ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ.

  18. Προσοχή μην δοθεί σύνθημα για τζιχάντ στις πόλεις με αντιπερισπασμούς σε ακριτικές περιοχές. Θα επέμβει η Τουρκία για να προστατέψει μουσουλμάνους με στημένη προβοκάτσια.

    1. Αύριο ο σύριζα θα προσπαθήσει με την βοήθεια ακραίων ισλαμοφασιστων και πρακτορακια από μκο που έχουν ήδη έρθει να δημιουργήσει αποσταθεροποιηση την ίδια ώρα που στον Έβρο γίνεται κανονική τουρκική εισβολή. Σε Κρήτη και ειδικά Αλεξανδρούπολη που θα φέρει και άτομα από το νέοναζιστικό φασιστικο ντεμπ των γκριζων λύκων. Ο κόσμος να δείξει ψυχραιμία και να μην προχωρήσει σε λιντσαρισμα και ξυλοδαρμό τους όπως έγινε στην Ορεστιάδα. Ο εσωτερικός εχθρός είναι χειρότερος. Πάντως όλοι σε ετοιμότητα και έξυπνα!!!

  19. Αστυνομία Στράτος και Πυροσβεστική δίνουν μάχες και από την άλλη το τελωνείο των Κήπων είναι ανοιχτό. Ας το κλείσουν! Τι περιμένουν ακόμη; Σε συνδιασμό με τον αποκλεισμό των τουρκικών φορτηγών σε Ορμενιο το πλήγμα σε τουρκική οικονομία θα είναι αισθητό. Πέραν τούτου οι δημοσιογράφοι κινούνται χωρίς έλεγχο ακριβώς πίσω από τις γραμμές αμυνας των Ελλήνων καταγραφοντας κινήσεις, οχήματα, πρόσωπα, εξοπλισμό. Αφού δεν τους ελέγχει κανείς ποιος μου λέει εμένα ότι ανάμεσά τους δεν είναι και πράκτορες της MIT?

  20. στεφανε αυτο τ αρχιδι ο Βουλευτης ΚΡΙΤΩΝ ΑΡΣΕΝΗΣ Η ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΑ θελει να κανει μυνηση στους.λιμενικους κ εδε στα νησια πνκανανε το καθηκον τους οπως επισης δηλωσε οτι θα βαλει κ δικηγορους υπερ των λαθρομεταναστων στη σελιδα τ στο facebook ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟ Τ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙ ΓΑΜΟ Τ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ

    1. Μάθε Ελληνικά πρώτα κωλοαλβανέ του κώλου και μετά γράφε εδώ μέσα. Στήσου στα 4 στο σιφόνι στην Ομόνοια να σε περιποιηθούν οι λαθρό.

  21. Στεφανε, πριν ανεβεις γραψε κατι για τα δικαστηρια που δουλευουν υπερωριες και βγαλανε και τον Λιακουνακο αθωο…Να ασχολειθουμε με τον φραχτη και τον Εβρο αλλα εδω πισω στα μετοπισθεν γινεται πανηγυρι και ολοι οι μιζαδοροι αθωονονται
    Στο λεω γιατι με την οικονομικη κριση που θα προκυψει λογω Κωρονοιου και τις αθωοσεις θα αρχισουν παλι οι ρεμουλες και θα παμε για χρεωκοπια οποτε θα μας μεινει ο φραχτης.

Comments are closed.