ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – ΣΟΚ(!) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ “ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ” ΤΟΥ ΑΛΕΡΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ! “ΕΧΩ 38 ΣΤΙΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!” ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ! ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ! ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ “ΦΑΝΕ” ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
χιος

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το “ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ”! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. τα φράγκα του Τράγκα και όχι την αλήθεια.

  2. Οι μόνοι που θέλουν να “φάνε” τον Βελόπουλο, είναι εξαπατημένοι καράφλες.

  3. Κάθε βράδυ, ακόμα και ΣΚ, προσπάθησε να είσαι σε εκπομπή να τους πετσώνεις, ο φτωχός λαός σε έχει ανάγκη.

  4. Οσα κ στικακια να έχεις ,δεν πρόκειται ποτέ να γίνει τίποτα . Μπορεί την 1η φορα να την γλυτωσες αλλά την 2η φορα θα σε φάνε στα αλήθεια …

  5. Στέφανε είσαι εκπληκτικός, πήδα τους να μαθαίνει ο λαός ποιοί είναι οι προδότες, θα έχεις την συνείδησή σου καθαρή για ό,τι ακολουθήσει.
    Θεωρώ πως αν εσύ και ο Σπίνος μπείτε στη Βουλή, πολλοί θα πηδάνε από τα παράθυρα

  6. Κύριε Χίο,σας συγχαίρω για το είδος κ ήθος δημοσιογράφιας που προσφέρετε στον κόσμο.χωρις να χαϊδεύει αυτιά κ πράγματα που δεν θα τα διαβάσεις αλλού.οταν όμως βλέπω καταγγελίες στους εισαγγελείς,στιχάκια συνομιλίες κ άλλα, κ δεν ανοίγει ρουθούνια,συγκαλυπτονται κ κολησιεργουν τα πάντα με πιάνει απελπισία.οι άνθρωποι είναι αναίσθητοι!δεν τους ακουμπάει ο νόμος,ο οποίος πλέον είναι μόνο για τον Έλληνα πολίτη.ουτε για τους πολιτικούς ούτε για μετανάστες ούτε για τους λεφτάδες.οτι κ να μας δείξεις,έχουμε πλέον βυθιστεί.δυστηχως.ευχαριστω.

  7. Ο Θεός να σου δίνει δύναμη, σε σένα και τον κύριο Αντωνιάδη!👍

  8. Ο Θεός να σου δίνει δύναμη, σε σένα και τον κύριο Αντωνιάδη!👍

Comments are closed.