ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αίμα αθώων στο ακριβό κοστούμι του Καιρίδη – Η εμπλοκή του στο έγκλημα των Τεμπών

Κοινοποίηση:
ΚΑΙΡΙΔΗΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Σκοτεινός ρόλος, βρώμικος ρόλος. Ο λόγος για τον υπουργό του Μητσοτάκη, Καιρίδη, που έχει προκαλέσει πολλάκις το θυμικό του ελληνικού λαού! Είτε για τις δηλώσεις του εναντίον των Ποντίων και υπέρ της Τουρκίας, είτε για το λαθρομεταναστευτικό.

ΚΑΙΡΙΔΗΣ 2

Όμως, το κοστούμι του είναι βαμμένο ε αίμα αθώων. Των νεκρών στα Τέμπη.

Διαβάστε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την εμπλοκή του στην εταιρεία που ευθύνεται για το έγκλημα.

ΚΑΙΡΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. σκυλοδοντης καπροδοντης λεχριτης θα πνηξει την ελλαδα με κακοποια στοιχεια εργασια ειναι και αυτοι ολοι για την οικογενεια γεραπετριτη δουλευουν

  2. Εμ φυσικά αυτοί με τα ακριβά κοστούμια μιλάνε για τεμπέληδες Έλληνες πετάνε ένα κόκαλο και νομίζουν ότι η άστε ηληθιοι να το γλύφουμε εμείς δεν ξέρουν ότι μια μέρα εμείς ο λαός θα τους κοματιασουμε τις σάρκες και να έχουμε όρεξη θα φάμε και το μεδουλι από τα κόκαλα τούς όλοι νόμιζαν από Χίτλερ.,Τίτο,Στάλιν, κλπ ότι θα εκμετάλλευονται όλους εμάς οι λίγοι η αφρόκρεμα που είναι όλοι αυτοί κύριοι; ούτε τα σκυλιά δεν πάνε να τους κατουρησουν τα μυνηματα..

  3. Μπράβο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που υπενθυμίζεις και εκθέτεις τους άχρηστους Μητσοτακικούς που κυβερνούν. Το αίμα που κυκλοφορεί στις φλέβες τους δεν είναι ανθρώπινο.
    Humanoid bastards.

  4. Θα το πληρωσουν ολοι τους ακριβα οι μερες τους φτανουν.

  5. Το σκουλήκι ο Σημίτης έπρεπε να είναι στη θέση Τσοχαντζόπουλου. Πού τα πήγε τα λεφτά;

Comments are closed.