ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”: ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΤΟ “ΧΡΙΣΜΑ” ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ! Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΝΥΧΟΥΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ…. (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
kk

Εντάξει, ελάτε τώρα! Δεν θα του έκανε το χατίρι ο Κυριάκος;

Τίποτα σε αυτήν τη ζωή (με τη Ν.Δ. στην εξουσία) δεν είναι τυχαίο.

Για τον Νικόλα τον Χαρδαλιά αναφερόμαστε, ο οποίος μόλις «έφαγε» τον Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής, κατέβηκε στην Τριφυλία την Κυριακή για να συμπαρασταθεί στον εκλογικό αγώνα της Χάιδως Παναγιωτοπούλου. Α, επειδή δεν την ξέρετε την κυρία, κατεβαίνει υποψήφια δήμαρχος στην Τριφυλία.

Α, και κάτι ακόμα: Η κυρία Παναγιωτοπούλου είναι κουνιάδα του Νίκου Χαρδαλιά! Μάλιστα, στην περιοχή λέγε-
ται εντόνως ότι λόγω της θητείας Χαρδαλιά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, γίνεται στενό μαρκάρισμα στους στρατιωτικούς της περιοχής να στηρίξουν την κουνιάδα!

Δεν επιβεβαιώνεται, πάντως, εάν ο πρώην Α/ΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης, που έχει καταγωγή από τα Φιλιατρά (Δήμος Τριφυλίας) έχει βάλει το χέρι του και αυτός για την κουνιάδα του Χαρδαλιά…

ΜΑΚΕΛΕΙΟ - ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΤΙ ?ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΝΥΧΟΥΔΕΣ! ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ !ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ?ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

  2. Να παραιτηθει η εγκληματικη οργανωση της κουλας- νδ

  3. Δεν ψηφίζω ούτε ΝΔ ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε ΚΚΕ. Θα ήθελα να πω για τον τύπο που από κάλεσε την υποψήφια “αδελφή της νυχους” ότι κανένα επάγγελμα δεν υποτιμάτε. Ότι να κάνεις έρευνα πριν πιάσεις την πένα για να γεμίσεις δύο στάσεις κ να βγάλεις το μεροκάματο σου. Λοιπόν ψάξε καλά για την συγκεκριμένη υποψήφια βαλτην απέναντι σου και δείξε μας κι εσύ το πτυχίο σου κι αν είσαι μάγκας να υπογράφεις αυτά που λες για να ξέρουμε κι εμείς αυτούς που μας ενημερώνουν. Καλές διακοπές.

  4. Μας δώσετε ρε ζωα 40% τωρα να δείτε τι έχετε να πάθετε και εχουμε να κάνουμε.

  5. Άλλοι βάζουν δικηγόρους για υποψήφιες και άλλοι καθαρίστριες. Εκεί βλέπεις το επίπεδο του καθενός.

    1. Ρε πελαργε….η γυναίκα δικηγόρος είναι . Googlαρε του ….και ήταν υποψήφια δήμαρχος και την προηγούμενη τετραετία. Και είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος

  6. νυχούδες και βιζιτούδες μας κυβερνάνε σ’ αυτή την χώρα αν δεν το έχετε καταλάβει

  7. αφού την πάθατε λοιπόν, τώρα μαύρο. και μούντζα σύννεφο.

  8. Αντί να τον πάρει ο διάολος τον υπόδικο, αλήτη καταχραστή, με τα ξεφτιλίκια σε κάθε πόστο που πέρασε και αποκορύφωμα την τελευταία μαλακία στο στρατόπεδο, έχει αποκτήσει ισχυρότερη επιρροή;;; Και καλά αυτός προωθεί την “ανθυπονυχού”, οι ντόπιοι ηλίθιοι τί 💩 κάνουν;;;

  9. Τι δοντι έχει αυτος ο Χαρδαλιας στο Μητσοτακεϊκο?

  10. Δημοτική σύμβουλος Δήμου Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου

  11. Tετιο νεποτισμο οθτε σε Αφρικανικη χωρα δεν βρισκεις !!!

  12. Χαρδαλιας, Κουλης εχουν πολυ στενες σχεσεις.

  13. Δώσε μπόλια στο λαό, δώσε ακαταδίωκτους λοιμοξιολόγους, δώσε μίζες στους ειδικούς και στο τέλος βραβεύστε και τον δισεκατομμυριούχο Μπουρλά στη χώρα που οι λαθρομετανάστες μπαίνουν ελεύθερα και παίρνουν και το επίδομα τους!

Comments are closed.