ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΗΞΕΡΕ ΜΕΣΩ… PREDATOR ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΜΠΕΝΙ ΣΤΑΙΝΜΕΤΖ! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ! ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑ;

Κοινοποίηση:
ΝΤΟΡΑ

Είχε αποκαλυφθεί από τον Νοέμβριο του 2022 από τον όμιλο του Μαρινάκη ότι το παράνομο λογισμικό παρακολουθούσε τα τηλέφωνά τους, παραπέμποντας στον… Δημητριάδη! Τότε, η Μπακογιάννη με την κόρη της είχαν στείλει τα κινητά τους στην Βρετανία για έλεγχο!

Χρυσούς πελάτες έχει η εταιρεία «AIA RELATE A.E» που τα «έσπασε» τα πρώτα χρόνια κυβέρνησης Μητσοτάκη (ακόμα τα σπάει)

Η «καρφωτή» για τον γιο του Κυριάκου που δεν μπόρεσε να χωνέψει η Μαρέβα για την κόρη της Ντόρας

 

Τελικά, αυτή η υπόθεση με την Αλεξία Μπακογιάννη, έχει πολλά ακόμα απόνερα. Και το χθεσινό ρεπορτάζ του «Μακελειό» επιβεβαιώνει τις μπίζνες της οικογένειας Μητσοτάκη που είναι χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα. Μόνο που σε αυτή την άτυπη «διαμάχη», υπάρχει και η «κατασκοπεία» και το predator. Όλα πλέον εξηγούνται!

Ειδικότερα, συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση το αποκαλυπτικό δημοσίευμα των Financial Times για την εξαγορά διυλιστηρίου στην Ιταλία από τον Ισραηλινό επιχειρηματία Μπένι Στάινμετζ, ο οποίος έχει καταδικαστεί για διαφθορά και χρηματισμό σε Ρουμανία και Ελβετία, ενώ παράλληλα εμπλέκει στην εξαγορά και την Αλεξία Μπακογιάννη. Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις ρουμανικές αρχές, είχε συλληφθεί το 2020 στην Λάρνακα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα και η Ιταλία αρνήθηκαν να εκτελέσουν το ένταλμα σύλληψης.

Την ίδια στιγμή, η καταγγελία πως η ανιψιά του πρωθυπουργού μεσολάβησε για να μην εκδοθεί ο Στάινμετζ από την Κύπρο, συνιστά από μόνο του ένα τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο, το οποίο έχει αναλύσει το «Μακελειό».

 

Παρακολουθούσε την Ντόρα και τα ανίψια μέσω… Δημητριάδη;

Και τώρα, πάμε στο «ψητό». Όπως προαναφέρθηκε, στις μπίζνες, η οικογένεια Μητσοτάκη είναι χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα: Από την μία ο Κυριάκος και η Μαρέβα, από την άλλη η Ντόρα και η Αλεξία.

Μόνο που στην «διαμάχη», αυτή, όπως γράψαμε, υπάρχει και η κατασκοπεία.

ΠΑΙΔΙΑ ΝΤΟΡΑΣ

Η οικογένεια της Ντόρας

Όχι, μην παρεξηγηθούμε εμείς. Καλύτερα, η Ντόρα Μπακογιάννη να απευθυνθεί στον Όμιλο του Μαρινάκη, ο οποίος σχεδόν πριν από ένα χρόνο (17 Νοεμβρίου 2022), είχε γράψει πως στην υπόθεση των υποκλοπών, ο Δημητριάδης παρακολουθούσε τα κινητά της ίδια, της Αλεξίας και του Κώστα Μπακογιάννη. Χαρακτηριστικό το απόσπασμα στον ΄΄Μικροπολιτικό΄΄ των ΝΕΩΝ: ««Από διασταυρωμένες πηγές προκύπτει η πληροφορία ότι στα κινητά που ήταν υπό παρακολούθηση, συμπεριλαμβάνονται αυτά της Ντόρας, της Αλεξίας και του Κώστα Μπακογιάννη. Φαίνεται, δηλαδή – σύμφωνα με πληροφορίες πάντα – να είχαν λάβει και ενεργοποιήσει κακόβουλα link με sms από το γνωστό λογισμικό. Με αποτέλεσμα να μπουν κι αυτοί σε αυτόν τον κυκεώνα. Εφόσον η πληροφορία αυτή ισχύει, μιλάμε για κάτι πάρα πολύ λυπηρό. Ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι υπάρχουν δεσμοί αίματος που ενώνουν αυτή την οικογένεια με ένα από τα φερόμενα ως κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης αυτής, τον Γρηγόρη Δημητριάδη. Αν και εφόσον ισχύει αυτό – το τονίζω – καταδεικνύει, δυστυχώς, ότι δεν υπήρχαν ούτε τα στοιχειώδη όρια σε αυτή την ιστορία. Η αλήθεια μένει να αποδειχθεί, βέβαια, από την έρευνα των Αρχών».

Μάλιστα, δημοσιεύματα τότε, ανέφεραν πως η συγκεκριμένη αποκάλυψη φανέρωνε ότι οι παρακολουθήσεις δεν είχαν κανέναν ηθικό φραγμό, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθούσε ακόμα και την αδερφή του και τα ανίψια του.

Αλήθεια, τι ήθελε να μάθει; Απλό το ερώτημα.

Και ακόμη ένα: Ήξερε τις «μπίζνες» που κάνει η Αλεξία Μπακογιάννη;

Έστειλαν τα κινητά τους στην Βρετανία

Να σημειωθεί δε πως Ντόρα Μπακογιάννη, Κώστας Μπακογιάννης και Αλεξία Μπακογιάννη, μετά το σάλο των αποκαλύψεων… και επειδή προφανώς  γνωρίζουν τι έχουν στην οικογένειά τους, είπαν για καλό και για κακό να στείλουν τα κινητά τους για έλεγχο στη Βρετανία, να εξεταστούν…

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης

Οι χρυσές δουλειές της Αλεξίας

Πάντως, η εταιρεία AIA RELATE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ τα τελευταία χρόνια, έχει «ανθίσει» σημαντικά. Μάλιστα, το «Μακελειό» παρουσιάζει απόσπασμα της τελευταίας έκθεσης στο ΓΕΜΗ (οικονομικά αποτελέσματα 2022), όπου φαίνεται αυτή η… άνοδος, έχοντας στο πλούσιο χαρτοφυλάκιό της μεγάλες εταιρείες που διαπρέπουν αλλά και επιχειρηματίες, όπως τον Δουζόγλου, που ελέγχονται από τις φορολογικές αρχές.

ΑΛΕΞΙΑ

Η Αλεξία Μπακογιάννη

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση και όπως αναφέρεται: «…Δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας και των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στο ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον, η οικονομική πορεία της εταιρίας κρίνεται ως ιδιαίτερα ικανοποιητική… Ο κύκλος εργασιών ανήλθε στο ποσό των €6.114.595,00 έναντι €4.341.646,67 της προηγούμενης χρήσης και παρουσίασε αύξηση κατά 40,8%. Τα μικτά κέρδη ανήλθαν στο ποσό των €2.333.756,84 έναντι €1.947.623,81 της προηγούμενης χρήσης παρουσιάζοντας αύξηση 19,8%. Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA), ανήλθαν στο ποσό των €790.304,61 έναντι του ποσού των €811.445,66 της προηγούμενης χρήσης. Τα κέρδη προ φόρων της εταιρίας ανήλθαν σε €698.349,04 έναντι ποσού €754.381,76 της προηγούμενης χρήσης».

Θυμίζουμε ότι ανάμεσα στις δουλειές που κέρδισε η εταιρεία της Αλεξίας ήταν και η ανάληψη των δημοσίων σχέσεων  της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με απευθείας ανάθεση λαμβάνοντας  ως αμοιβή περισσότερες από 25.000 ευρώ  όταν το ύψος  των αναθέσεων από φορείς του Δημοσίου αυξήθηκε σε 30.000 ευρώ από 20.000 ευρώ που ήταν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί τέλος πως στις χρονιές του COVID 19 με την οικονομία να μπαίνει στο ψυγείο, η εταιρεία «AIA RELATE A.E.» έθρεψε δάφνες επιτυχίας. Το 2020 είχε κέρδη μετά από φόρους 295.644 ευρώ. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι καθαρή κερδοφορία της εταιρείας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα παρότι ο τζίρος «άγγιζε» τα 3 εκατ. ευρώ. Τα καθαρά κέρδη του 2019 ήταν μόλις 11.049 και το 2018 σε 144.894 ευρώ.

ΚΕΡΔΗ

Τα κέρδη της εταιρείας της Αλεξίας

Η Μαρέβα κατά Αλεξίας και η προδοσία με τον γιο Κωνσταντίνο

Και εδώ μια ακόμη λεπτομέρεια, αναφορικά με τις κόντρες που υπάρχει στην οικογένεια, ιδίως μεταξύ Μαρέβας και Ντόρας. Και έχει να κάνει με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, γιο του Κυριάκου και της Μαρέβας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο γιος του Κυριάκου και της Μαρέβας, Κώστας

Σύμφωνα με όσα λέγονται στο παρασκήνιο, ειδικά από το δημοσίευμα των FT και μετά, υπάρχει μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια του χάσματος που έχει δημιουργηθεί ενδοοικογενειακά, μετά την πρόσληψη του υιού Κωνσταντίνου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τον Ισπανό ευρωβουλευτή Εστέμπαν Γκονθάλεθ Πονς.

Αυτή η πρόσληψη, όπως λέγεται, ήρθε «καρφωτή» από την Αλεξία Μπακογιάννη σε συγκεκριμένο ΜΜΕ, πράγμα που δεν άρεσε καθόλου στην Μαρέβα, βάζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ψάξει τι είχε γίνει, μέχρι που το διασταύρωσε…

ΜΑΡΕΒΑ

Κυριάκος και Μαρέβα

Για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση, έτσι λέγεται στα νεοδημοκρατικά στέκια, κανείς δεν μπορεί βέβαια να το επιβεβαιώσει, όμως αυτό φαίνεται ήδη ανάμεσα στα δυο στρατόπεδα!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Επειδή δεν εχω καταλάβει κάτι : η Αλεξία είναι αδελφή ή θεία …???

Comments are closed.