ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ! «ΓΑΖΑ» ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΤΖΙΑ – ΕΚΑΙΓΑΝ, ΕΣΚΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΑΝ ΕΝΟΧΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ – ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΑ «ΕΚΤΡΟΠΑ»; Ο ΔΟΥΚΑΣ ΤΙ ΞΕΡΕΙ; ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ – ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Κοινοποίηση:
mpakogiannis_2

Η ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στο Δήμο  της Αθήνας έφερε μεγάλη  αναστάτωση παντού. Ήταν  κάτι που δεν το περίμεναν, κυρίως η Ντόρα Μπακογιάννη,  όχι όμως και το Μέγαρο  Μαξίμου που γνώριζε τις  «μετρήσεις» από πριν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εν τέλει δεν εκτέθηκε τόσο…

Και δεν είναι τυχαίο, πως μετά τη συντριβή, όλοι τα «έχωσαν» στον υιό της Ντόρας, βγάζοντας την ουρά τους απέξω, φοβούμενοι μήπως βρεθούν στο στόχαστρο ακόμα και της Δικαιοσύνης, εφόσον ο Χάρης Δούκας επιλέξει να δώσει στεγνά τον Μπακογιάννη. Το έκανε, ήδη, πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο όπως αποκαλύπτει σήμερα το «Μακελειό» για όσα τραγικά συνέβησαν στο δημαρχείο της πλατείας Κοτζιά το βράδυ της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου (μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της 10ης Νοεμβρίου). Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί σήμερα…

1.indd

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ολο το βρ@μοσογο ειναι ενα και το αυτο. Αχορταγο στο χρημα και στην @ολοφονια.Αυτοι καλα μας κανουν εμεις σαν ηλιθιος λαος ας παιζουμε με ενα κινητο ακομα και στην τουαλετα.Φτου μας και ξανα φτου μας.Αυτοι μας τα αρπαζουν και εμεις το παι@ζουμε .

  2. ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΛΑ ΡΙΧΤΗΚΑΝΕ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ ΣΤΑ 20 ΕΥΡΑ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ!!!!

  3. ΚΟΥΛΑ ΤΡΕΧΑ, ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΑ Η ΠΛΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ

  4. Ε οχι κι ο Πακης τοιουτος ενισταμαι! Αλκοολικος μπορει! ΟΚ με το Νικητα προσωπικη του ζωη ειναι, ανεδειξε και το Βασιλακη πρωτοπαλληκαρο!

  5. O ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ Ο ΠΟΙΟ ΑΧΡΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑΖΟΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΩ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ…. ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗ ΠΑΣΟΚΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΟΥΚΑ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ……ΣΤΙΝ ΒΑΣΙΛ.ΟΛΓΑΣ ΕΙΔΗ ΑΡΧΙΣΑΙ ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΑΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΑΡΧ…ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

  6. Ο Γκούφη προσπαθεί να σβήσει τα έκτροπα του ποδηλατόδρομου, του μεγάλου περιπάτου, του λόφου του Φιλοπάππου και τα πλατάνια της πλατείας Συντάγματος.

    1. Άκου πλατάνια στη Συντάγματος. Τον χειμώνα άδεια και φθινόπωρο τίγκα στα ξεροφυλλα. Θα μπαίνουν απτά παράθυρα στη μεγάλη Βρετανία

  7. Όταν ο μέγιστος Ηλίας ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ τα έβγαζε στη φόρα όλα αυτά πού γίνονταν και θα γίνονται από όλα αυτά τα κοπρόσκυλα, τότες όλοι μούγκα στη στρουγκα??? Ραγιάδες ψευτω δημοκράτες λουστείτε τώρα όλα αυτά που θα έρθουν, ακόμα δεν είδαμε τίποτα? Παίξτε με τα κινητά και έχει Ι θεός; Βρε θα σας πάρουν τα κεφάλια όλοι η λαθρομετανάστες και η γιουφτοι? Ξυπνάτε Ραγιάδες των Αθηνών!!??

  8. ΕΔΩ ΠΟΥΤΑΝΟΤΕΧΝΕΙΟ!!!! ΕΔΩ ΠΟΥΤΑΝΟΤΕΧΝΕΙΟ!!!!
    ΣΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!!!!!!!!

  9. Σκεφτείτε τι βρωμικες πράξεις θέλουν να εξαφανίσουν.Τα δικά τους όλα καλά και καμωμενα.Τον φτωχό απλό λαό κυνηγανε.Οσοι τα γνωρίζουν και δεν τα βγάλουν στην φόρα η Θεία Δίκη στα σπίτια τους κοτρώνα θα γινει και θα πέσει.

    1. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΛΑΟΣ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣ

  10. Αυτός μεγάλο κουμάσι εκανε παρατυπίες που νους δεν το χωράει κατασπατάληση χρήμα και κρυφό δεν ηταν όλοι μας βλέπαμε.

Comments are closed.