ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ανταπόκριση από την Ισπανία. Τι συζητείται ΤΩΡΑ πίσω από τις κλειστές πόρτες. ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Επίτιμη προσκεκλημένη στην 70η επέτειο της διεθνούς ελίτ των μυστικών υπηρεσιών, η έμμισθη «καταζητούμενη» υπουργός, Νίκη Κεραμέως, που σχεδιάζει εκτεταμένη καλπονοθεία στις Ευρωεκλογές

Κοινοποίηση:
1_SK.indd

teaser1-6

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo31-5

 ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 1-6 και 2-6-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΒΑΝΝΕR- SYNDROMES

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

 —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ.

 free the presss

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. 

 ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. .. Το κομμάτι Ευρωεκλογές μια βδομάδα ζωή έχει.. Η διαπλοκή είναι εδώ ριζωμένη..

  2. AΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΟΦΗΣΕ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ

  3. Μπορειτε να θεσετε ενα ερωτημα και να το αφησετε να αιωρειται;
    Το εξης: “Με ποια Απογραφη, εγιναν και θα γινουν οι εκλογες”;;;
    Αρκει! Το μηνυμα, θα το παρουν!

  4. είναι σίγουρο ότι σκοτώνουν την ΕΛΛΑΔΑ άντε να σκοτώσουν και τους ΕΛΛΗΝΕΣ

    να ρίξει και ο ΠΟΥΤΙΝ το γαμημένο πυρηνικό στην ΕΛΛΑΔΑ

    να μπει ο ΤΟΥΡΚΟΣ στην ΕΛΛΑΔΑ και στην ΚΥΠΡΟ

    γιατί τελικά αυτοί οι ΕΛΛΗΝΕΣ-ΗΡΩΕΣ του 1821 τσάμπα πολέμησαν για την ελευθερία της ΕΛΛΑΔΑΣ και των ΕΛΛΗΝΩΝ από τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ πιστεύω ότι το έχουν καταλάβει και τρίζουν τα κόκκαλα τους από ντροπή με αυτά που βλέπουν από τους απόγονους τους.

    έχουμε γίνει ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ λαός της ΕΥΡΩΠΗΣ

  5. Γιατι ειναι σαν τον Βελουχιώτη ο Ιβαν και οχι τον Μ.Αλεξανδρο με το μαυρο αλογο;

  6. Η Ελλαδα εχει πεθανει προ πολλου με τα ντοπια γιδια και τις λαθροεισβολεις μαιμουδες αρα ας το ριξουνε καλυτερα σε κανα κουμκανακι να χει και δικαιολογια η συνεδριαση ! Ακους Κουλαρα.. 5.0 ?! Οι φρεντοτσινιες κερασμενες απο μενα τον …επιδοματακια κουβαρντα!

  7. Καθάρματα μασονάρες του κερατά

  8. Οποίο σχήμα και να επικράτηση στον κόσμο, η γραμμή της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ιεραρχίας στο πυραμιδικό ΜΑΤΙ δεν αλλάζει.
    Οι λαοί δεν έχουν να περιμένουν κάτι εντυπωσιακά καλύτερο, η ιστορία ανά τα έτη και ανά τον κόσμο περιγραφή την διαχρονική πορεία ΑΚΜΗ & ΠΑΡΑΚΜΗ
    Ο καθένας γνωρίζει ότι όλα γίνονται για την συσσώρευση ΠΛΟΥΤΟΥ & ΕΞΟΥΣΙΑΣ

  9. Σιγα τα αυγα….που σκοτωνουν την ελλαδα….η ελλαδα ειναι πεθαμενη και με πολλα 3αγια στο πτωμα της…. ..μονο θάψιμο θελει

Comments are closed.