ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “ΕΓΚΛΗΜΑ” ΣΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ. 20 ΜΕΡΕΣ ΑΤΑΦΟΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ. ΠΗΓΕ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΑ. ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΡΙΛΕΡ ΠΟΥ ΚΗΛΙΔΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
oikogeneia_latsi_

Καμία ενημέρωση από την Latsco Marine Management INC, η σύζυγος αναζητάει απαντήσεις περιμένοντας εβδομάδες την σορό από την Σιγκαπούρη, αφωνία στα ΜΜΕ…

Θάνατος – μυστήριο στου ναυπηγού Λουκά Φραντζεσκίδη σε πλοίο της οικογένειας Λάτση

Μια πολύ περίεργη υπόθεση φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Μακελειό», για τον θάνατο – μυστήριο του Χαλκιδέου ναυπηγού, Λουκά Φραντζεσκίδη, που παραμένει εκτός… ραντάρ των ΜΜΕ, ίσως επειδή έχασε την ζωή του σε πλοίο της οικογένειας Λάτση. Η οικογένειά του ζει ένα δράμα, με την σύζυγο (δικηγόρος) από την πρώτη στιγμή να ζητάει εξηγήσεις, όμως τα πάντα είναι στο σκοτάδι!

frantzeskidis_

Ο Λουκάς Φραντζεσκίδης ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο ναυπηγός Λουκάς Φραντζεσκίδης, είχε επισκεφτεί τη Σιγκαπούρη για επαγγελματικό ταξίδι. Ειδικότερα, είχε μεταβεί σε πλοίο της οικογένειας Λάτση (Latsco Marine Management INC), ώστε να διενεργήσει επιθεώρηση στο δρομολόγιο μεταξύ Κίνας και Σιγκαπούρης. Για την ιστορία, θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο όμιλος της Latsco Marine διαθέτει 10 LPG Carriers, 20 δεξαμενόπλοια και δυο πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG Carriers) και δυο πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

Ο Λουκάς Φραντζεσκίδης, ήταν ένας από τους πιο έμπειρους επιθεωρητές σε τέτοια πλοία (LNG), με την εταιρεία να τον εμπιστεύεται πολλές φορές στο παρελθόν. Και κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η στάση της, σήμερα…

ploia_

Το πλοίο ήταν της οικογένειας Λάτση

Πιο συγκεκριμένα, ο Λουκάς Φραντζεσκίδης υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες φέρεται να αρρώστησε μέσα στο πλοίο. Παραμένουν σχεδόν άγνωστα τα επόμενα βήματα που έγιναν, δηλαδή πότε επιχειρήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και φυσικά πότε ενημερώθηκε η οικογένειά του. Εισήχθη τελικά σε κέντρο Υγείας (!!!) και εν συνεχεία τον μετέφεραν σε νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως προαναφέρθηκε, από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του, δικηγόρος στο επάγγελμα, χωρίς να δηλώσει την επαγγελματική της ιδιότητα στις αρμόδιες ελληνικές αρχές, προσπάθησε να βρει άκρη, με το βουβό πόνο να σκεπάζει την ίδια και τα δύο τους παιδιά (σ.σ. ο Λουκάς Φραντζεσκίδης έχει ακόμη δύο παιδιά από πρώτο γάμο).

Για να καταλάβετε τον «μπάχαλο», έφτασαν στο σημείο οι αρχές στην Σιγκαπούρη να ζητήσουν για την μεταφορά της σορού το ποσό των 23.000 ευρώ από την οικογένεια, κάτι που όμως φέρεται να καλύψει η Latsco Marine Management INC. Ωστόσο, η εταιρεία, ακόμα και σήμερα, δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση… Πρέπει δε να απαντήσει σε μια σειρά ερωτημάτων, όπως π.χ. γιατί προχώρησε στην «κράτηση» δωματίου σε ξενοδοχείο της περιοχής, για δύο ημέρες, ενώ ο ναυπηγός είχε οδηγηθεί στο νοσοκομείο…

Επίσης, όσο καθυστερεί η μεταφορά της σορού, απομακρύνεται και η «ορθότητα» μιας νεκροψίας, για τα πραγματικά αίτια του θανάτου.

Η κοινωνία της Χαλκίδας έχει σοκαριστεί, υπήρξαν φυσικά δημοσιεύματα λίγων λέξεων στα τοπικά ΜΜΕ, όπως το συμβάν έχει σήμερα καλυφθεί με το απόλυτο «σκότος».

Το «Μακελειό» επικοινώνησε με την σύζυγο του Λουκά Φραντζεσκίδη και δεσμεύτηκε να ξεψαχνίσει έως το τέλος την υπόθεση.

Να σημειωθεί δε πως στα κοινωνικά δίκτυα, φίλοι του ζητούν να χυθεί άπλετο φως, δεδομένο ότι ο ναυπηγός ήταν υγιέστατος και πολύ έμπειρος στις επιθεωρήσεις των πλοίων που μεταφέρουν υγροποιημένο αέριο.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο 55χρονος ήταν δεινός ιστιοπλόος με διακρίσεις και μέλος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χαλκίδας ο οποίος σε ανακοίνωσή του ανέφερε τα εξής: «Με μεγάλη μας θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε άλλη μία απώλεια ενός φίλου ιστιοπλόου. Ο φίλος και μέλος του ομίλου μας Λουκάς Φραντζεσκίδης έφυγε ξαφνικά από κοντά μας με τρόπο αναπάντεχο. Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Όταν ξέρουμε περισσότερα για τη νεκρώσιμη ακολουθία θα υπάρξει επόμενη ανακοίνωση».

xristos_stilianidis_

Απαντήσεις πρέπει να δώσει και ο νέος υπουργός Ναυτιλίας, Χρήστος Στυλιανίδης

Ρεπορτάζ: Εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Δεν ξέρω αλλά, ίσως, είδε κάτι που δεν έπρεπε να το δει και τον φάγανε, ως συνήθως.

  2. Η Latsco ανήκει στον Πάρι Κασιδόκωστα και είναι σχετικά νεοπαγής εταιρεία, η οποία προφανώς ιδρύθηκε από την κληρονομική μερίδα της μητέρας του.
    Αυτός ασχολείται με την μουσική βιομηχανία με την Panic, και την ερωμένη του, την γνωστή εκ Γεωργίας ζωντοχήρα τραγουδίστρια Τάμτα, μία εξαετία μεγαλύτερη του.

  3. ΤΑ ΒΑΡΔΙΝΟΛΑΤΣΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ

  4. Άμα δεν μπούμε στο Άνδρο της mafias να τους γ@μησουμε ότι έχουν @γ@μητο αυτά θα έχει το μενού. Οι “μίζες” και οι συγκάλυψεις εγκλημάτων πάνε σύννεφο ! Μίζες ο “αχόρταγος” !!! Στόματα ερμητικά κλειστά… λάδωμα παντού κι όποιος λέει δεν.. εκτέλεση !!!

  5. τελικα απο οτι βλεπω και σκεφτομαι οπωσ ερχονται τα πραγματα ειναι πωσ ολα αυτα που θελει ο σοροσ και τα πουστρακια να γινουν με πιονια τουσ προεδρουσ κρατων
    ταυτοτητεσ τσιπακια λαθρο κτλ κτλ δεν θα γινουν οπωσ τα θελουν, θα παρουν τον πουλο μια μερα αλλα μονο εαν η φυση ο θεοσ η τελοσ παντον μια τεραστια καταστροφη μαζη με πολεμο θα μασ φερουν 200 χρονια πισω και ολοι τουσ θα παρουν τον πουλο με τον εναν η με τον αλλον τροπο
    εθνοσωτηρεσ πατριωτεσ του γλυκου νερου δεν προκειται να μασ σωσουν οποτε μην περιμενετε απο μπλαμπλαδεσ να κανουν τιποτα αξιολογο , ισωσ μονο να κρατουν λιγο τα μποσικα μεχρι εκει και αυτο για λιγο
    ο κοσμοσ κοιμαται κανονικα

  6. Ποιος φυτευτος Στυλιανίδης – κλαψωμ@υνι@ς να δώσει απαντήσεις ώρε λεβεντομακελαρηδες..???
    Ο τύπος είναι ο ορισμός του malaka με περικεφαλαία… κάνει διακοπο βρωμο δουλειες στην Ελλάδα…θα τα “αρπάζει” μέχρι με πέσει ο “ψυχακιας” και θα λακησει στη Κύπρο να κάνει το πλούσιο.. εργατικό και επιτυχημένο Βο(υ)λευτή γαμπρό …Κυπριακό “λαμόγιο” δίπλα… στο Αρχιλαμογιο !!! Τα “Μιζοπαρτυ” καλά κρατούν κι η βενζινα ξεπέρασε τα 2€ !!! στις μέρες του malaka…με τον Αρχιmalaka…να τ’ “αρπάζει” από παντού κι από όλους…!!! Μητσακοκρατια θέλατε…?
    Πάρτε τη…όλη δική σας !! ρουφάτε τη και προσέξτε μη πνιγείτε..!!! όταν έρθουνε… τα “φλοκια” !!!

  7. και οι 3 στη φωτο …
    εχω μία γάτα…οταν βλέπει την μεσαία απο τα νεύρα της …κάνει ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ

  8. Ιδιως ο Στυλιανιδης θα σας απαντησει καταλληλως .χα χα χα.

  9. Η δουλειά του ποια ήταν; Τί ειδους επιθεώρηση να διενεργήσει; Στην κατάσταση του πλοίου, στο προσωπικό του, στο δρομολόγιο από Κίνα Σιγκαπούρη;

  10. Μυστήριο. Από μπόλι πήγε, εντόπισε κάτι που δεν έπρεπε κατά την έρευνά του και τον έθαψαν;

Comments are closed.