ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Παραλίγο τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας – Τριών χρονών παιδί κλείστηκε στα κουτιά παραλαβής δεμάτων γνωστής εταιρείας – Προσήχθη ο πατέρας του

Κοινοποίηση:
IMG_9265

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη πριν από λίγο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, σε σημείο όπου η εταιρεία Skroutz διαθέτει κουτιά προκειμένου πελάτες να παραλαμβάνουν τα δέματά τους.

Ένα παιδί τριών χρονών, βρήκε ένα από τα πορτάκια ανοικτό, μπήκε μέσα και εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό! Παιδί τριών χρονών! 

IMG_9266

Το θετικό είναι ότι το πήραν άμεσα χαμπάρι, κλήθηκε η πυροσβεστική και η αστυνομία. Τρία πυροσβεστικά οχήματα βρέθηκαν στο σημείο και με προσεκτικές κινήσεις κατάφεραν και άνοιξαν το κουτί και απεγκλώβισαν το παιδάκι.

Ο μπαμπάς του, ο οποίος δεν είναι Έλληνας, βρισκόταν στο διπλανό πλυντήριο και έπλενε ρούχα. Είχε αφήσει το παιδί μόνο του στο πεζοδρόμιο να περιφέρεται και εκείνο θέλησε να εξερευνήσει το καινούργιο που έβλεπε μπροστά του.

Ο πατέρας προσήχθη στο τμήμα, ενώ κλήθηκαν και υπεύθυνοι της Skroutz για εξηγήσεις, λόγω του ότι ήταν ανοικτό το πορτάκι στα ντουλάπια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Και δως του κουτια που μπλοκαρουνε τα πεζοδρομια! Σιγα σιγα θα κοπουνε και τα delivery! Θες πιτσα στο…κουτι του πεζοδρομιου απεναντι, μην πληρωνουμε και μηχανακια door to door! Προοδος κι αναπτυξη!

  2. κάποιος βλάκας παρέλαβε πακέτο και δεν ενδιαφέρθηκε να κλείσει το κουτί, μόνο τον εαυτό του σκεφτόταν

  3. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΗΜΑΔΟΚΟΥΤΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ? ΤΟΣΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΠΙΑ!

    1. Γιατι αυτη ακριβως ειναι η λειτουργια και η εξυπηρετηση που παρεχουν. Δεν ειναι ολοι χασομερηδες καποιοι λειπουν 7 με 6..

  4. δεν τελειώνουν οι κίνδυνοι για τα κακόμοιρα τα παιδιά

Comments are closed.