ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ! ΕΚΘΕΣΕΙΣ – ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ! Η ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ «ΠΕΡΝΑΕΙ» ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Εκθέσεις – φωτιά στα χέρια του Ερντογάν που ενδιαφέρεται για στρατηγικά ελληνικά περιουσιακά στοιχεία, την χαρτογράφηση της αμερικανικής βοήθειας στη Θράκη αλλά και τις βάσεις μας σε νησιά του Αιγαίου

Τα όσα διαδραματίστηκαν στην Λούτσα με την εκτέλεση των 6 Τούρκων, που είχε έντονο το «άρωμα» των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, επαναφέρει στην συζήτηση την δράση της ΜΙΤ στην χώρα μας. Δράση, που δεν σταμάτησε ποτέ, μάλιστα αύξησε τα «κλιμάκιά» της τα τελευταία χρόνια, με τον πρώην διοικητή (νυν υπουργό Εξωτερικών) Χακάν Φιντάν να σκανάρει τα πάντα!

ΦΙΝΤΑΝ

Ο πρώην διοικητής της ΜΙΤ, Χακάν Φιντάν, λέγεται ότι έχει έρθει πολλές φορές στην Αθήνα…

Για να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει, πριν από μερικούς μήνες που ο Νίκος Δένδιας ως ΥΠΕΞ επισκέφτηκε την Τουρκία, είδαν στο φως της δημοσιότητας απόρρητα έγγραφα στην γειτονική χώρα κυρίως, με τα ανεξάρτητα «δίκτυα» να γράφουν μεταξύ άλλων τα εξής: «Η τουρκική υπηρεσία κατασκοπείας, Milli İstihbarat Teşkilatı (MIT), έχει επεκτείνει τις μυστικές επιχειρήσεις της στο ελληνικό έδαφος, την ώρα που Τούρκοι και Έλληνες διπλωμάτες έχουν εμπλακεί σε αυτό που φαίνεται να είναι ένα ”ξεπάγωμα” των διμερών σχέσεων μετά τους καταστροφικούς σεισμούς που σκότωσαν 50.399 ανθρώπους στις νότιες επαρχίες της Τουρκίας».

Καταλαβαίνετε λοιπόν τι έχει προηγηθεί…

Επειδή δεν θα πέσετε από σύννεφα, πρέπει να σημειωθεί ιδιαίτερα πως η ΜΙΤ λειτουργεί απευθείας υπό τις εντολές του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος είχε αναθέσει τη διοίκηση της υπηρεσίας στον επί μακρόν έμπιστό του Χακάν Φιντάν, μια αντιδυτική ισλαμιστική προσωπικότητα, πριν από περισσότερο από μια δεκαετία. Πλέον, εκεί έχει τοποθετηθεί ο άλλος «κολλητός» Ιμπραήμ Καλίν…

ΚΑΛΙΝ

Ο νέος διοικητής της ΜΙΤ Ιμπραήμ Καλίν

Συνήθως στις εκθέσεις της ΜΙΤ, τουλάχιστον αυτές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αναφέρεται λεπτομερώς το έργο της υπηρεσίας κατασκοπείας στην ελληνική επικράτεια:

  • Για την αναγνώριση και τον εντοπισμό μελών του κινήματος Γκιουλέν, μιας ομάδας που ασκεί κριτική στον Ερντογάν σε μια σειρά θεμάτων, από την αλυτρωτική και επιθετική εξωτερική πολιτική μέχρι τη διάχυτη διαφθορά στην κυβέρνηση και την παροχή βοήθειας και υποκίνησης από την Τουρκία σε ένοπλες τζιχαντιστικές ομάδες.
  • Τα ονόματα εκατοντάδων Τούρκων υπηκόων που κατάφεραν να διαφύγουν στην Ελλάδα για να βρουν καταφύγιο από τη βίαιη καταστολή που πραγματοποίησε το καθεστώς Ερντογάν και να γλιτώσουν από την άδικη φυλάκιση στην Τουρκία με πολιτικά υποκινούμενες κατηγορίες.
  • Η υπηρεσία στοχεύει επίσης σε στρατηγικά ελληνικά στοιχεία για να ανακαλύψει τρωτά σημεία ασφαλείας και στοχεύει να χαρτογραφήσει την έκταση της βοήθειας που παρέχεται στην Ελλάδα από τους συμμάχους της, ειδικά τις ΗΠΑ, για την ενίσχυση της άμυνας της χώρας, ειδικά στην περιοχή της Θράκης κοντά στα χερσαία σύνορα με την Τουρκία
  • Τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της χώρα μας στα νησιά του Αιγαίου.

Και βεβαίως, καθημερινά, η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα στέλνει «ενημερώσεις» για όσα διαδραματίζονται στο πολιτικό αλλά και επιχειρηματικό σκηνικό.

Ο Ερντογάν έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τις κατασκοπευτικές δράσεις των Τούρκων σε όλο τον κόσμο

ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Πηγή: εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Άραγε, τί θα έκαναν το 1821 όλοι αυτοί οι χαζοί που ετοιμάζονται για ρεβεγιόν στα σκυλάδικα, στις χαρτοπαικτικές λέσχες και ετοιμάζουν το γιορτινό τραπέζι με μαλακισμένα φαγητά βαρβάρων.
    Και κάποιοι, πιο ηλίθιοι, που ενδύονται την κόκκινη φορεσιά εκείνου του αρχιπαιδέρα με τα άσπρα γένια, που κουβαλάει στον σάκο του κατασχεμένα σπίτια ως δώρο στα κωλόπαιδα των τραπεζιτών.
    “Υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο”
    χο-χο-χο
    Συγχαρητήρια στους λοβοτομημένους γκιαούρηδες ψηφοφόρους των καθώς πρέπει κομμάτων και των ναρκωμένων που απέχουν από τις εκλογές. Όπως κατά την τουρκοκρατία, όταν προσκυνούσαν τους αγάδες που τους γαμούσαν τις οικογένειες.

  2. Άντε γαμηθείτε βρωμιάρηδες! Ο Θεός είναι μαζί μας. Αρκεί να ξεκουμπιστεί ο μπάσταρδος.

  3. Πάνω κάτω αυτά τα ξέρει ο κόσμος τη να κάνει όταν εχει ένα στρατό γσλοναδων πουλημένοι που κοιτάνε πως να βγαλουν μαυρα

Comments are closed.