ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Γυναίκα έκανε καταγγελία σε Δήμο για την ράμπα ΑΜΕΑ που τοποθετούσε το συνεργείο

Κοινοποίηση:
ραμπα αμεα παραλια

Χθες Δευτέρα 31/05 το συνεργείο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων τοποθετούσε την ράμπα για ΑΜΕΑ στο παραλιακό μέτωπο.

Κατά την διάρκεια των εργασιών λοιπόν έκπληκτος ο υπεύθυνος των εργασιών είδε να σπεύδει στο σημείο περιπολικό της Αστυνομίας, όπου οι αστυνομικοί ενημέρωσαν ότι έχει γίνει επώνυμη καταγγελία από γυναίκα κάτοικο της περιοχή για καταπάτηση του αιγιαλού και ότι θα πρέπει να συλληφθεί ο υπεύθυνος.

Άμεσα σταμάτησαν οι εργασίες και ο εργαζόμενος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα. Για το γεγονός ενημερώθηκε Αντιδήμαρχος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν σε άλλο σημείο του Δήμου για παρόμοια τοποθέτηση και αμέσως προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Αντιδήμαρχος φυσικά προσκόμισε όλα τα έγγραφα που είχε εξασφαλίσει ο δήμος για το έργο αυτό και αποδείκνυαν ότι ήταν εντελώς νόμιμο αφού υπήρχαν όλες οι απαραίτητες άδειες οπότε και αφέθηκε ελεύθερος ο συλληφθείς.

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε με το τραγικό γεγονός ενώ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Ραπτάκης το καταδίκασε σε σχετική ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτια.

eviathema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κακογαμημενες νιτσες με γνώμη και άποψη για τα πάντα όλα!!!! Αιντε παλιόπατσαβουρες.

  2. υπαρχουν ποιο απλεσ κατασκευεσ για τετοιου ειδουσ ραμπεσ,,,

    1. Εσενα τα υλικα για την κατασκευη της ραμπας σε πειραξε? εφοσον το εργο ειναι νομιμο,τι σε πειραξε εσενα και γραφεις την “εξυπναδα σου”,επειδη δεν πηρες μιζα απο το εργο? ολοι ειδιμονες γινατε..

Comments are closed.