ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΡΑΜΠ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ – ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ

Κοινοποίηση:
f0a71d2a-drastis

Ο Τόμας Μάθιου Κρουκς είναι ο 20χρονος σκοπευτής που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ στη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στην Πενσιλβάνια.

Το όνομα του δράστη δόθηκε στη δημοσιότητα αρχικά από την New York Post που επικαλούμενη πηγές, αναφέρει ότι ο 20χρονος έχει καταγωγή από το Μπέθελ Παρκ της Πενσιλβάνια, πραγματοποίησε την δολοφονική επίθεση με τουφέκι τύπου AR από στέγη εργοστασίου σε απόσταση περιπου 125 μέτρων από τη σκηνή όπου βρισκόταν ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών.

Έπεσε βροχή από πυροβολισμούς με στόχο τον Ντόναλντ Τραμπ, με μία από τις σφαίρες να τον βρίσκει στο δεξί αυτί. Αμέσως οι άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών ανέβηκαν στη σκηνή για να τον προστατεύσουν, ενώ ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος είχε σκύψει κάτω από το βήμα. Πριν κατέβει από τη σκηνή, με ματωμένο πρόσωπο ύψωσε τη γροθιά του στον αέρα και έφυγε καταχειροκροτούμενος από ένα πλήθος σοκαρισμένο από το συμβάν.

Καταγραφή

Ο Κρουκς έπεσε νεκρός στο σημείο από ελεύθερους σκοπευτές των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, ενώ το κίνητρο της επίθεσης παραμένει άγνωστο. Δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες για τον δράστη.
trump-suspect-dead.jpg
New York Post

Από την δολοφονική επίθεση σκοτώθηκε ένας πολίτης και ακόμη δύο τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το Μπέθελ Παρκ από όπου είναι ο δράστης είναι ένα χωριό γύρω στα 64 χιλιόμετρα νότια από την τοποθεσία της επίθεσης, το Μπάτλερ ακριβώς έξω από το Πίτσμπουργκ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

55 Σχόλια

  1. Ρε κατσαπλιάδες 3cm και θα είχε ξαπλώσει νεκρός… Εσύ αυτό θα το σκηνοθετούσες μπούλη; Απλά έχεις γίνει τόσο υλιστής πλέον που δεν πιστεύεις στον παράγοντα Θαύμα. Τις 3 Μοίρες ούτε ο Ζεύς δε μπορούσε να ακουμπήσει!

  2. Στα έργα πάντα σκοτώνεται ο κακος και ζει ο ήρωας έτσι και σε αυτό

  3. ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΣΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΘΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΚΛΟΥΖΩ ΠΟΥ ΜΑΓΚΩΝΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.

  4. Σαν μουνι κλαμένο είναι ο Αμερικάνος συριζαιος

  5. ΗΜΟΥΝ ΕΝΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ Η CIA

  6. αναρχοαριστερο σκουπιδι οπως εδω οι οπαδοι του αγραμματου τσιπρα και της σταλιινάρας κουτσουμπα!

  7. Η αλήθεια είναι ότι αν ήθελαν πραγματικά να τον φάνε θα το έκαναν, όπως με τον Κέννεντι. Ίσως ήθελαν να τον προειδοποιήσουν για να αποσυρθεί από την κούρσα διαδοχής.

  8. Τα τρολάκια έπιασαν δουλειά στο διαδίκτυο και θέλουν να μας πείσουν ότι η απόπειρα ήταν σκηνοθετημένη και ο σκοπευτής δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον Τραμπ αλλά να τον τραυματίσει. Είναι δυνατόν κάποιος να σκηνοθετήσει για να τον πυροβολήσουν στο αυτί από απόσταση 120 μέτρων ? Όσα τρολάκια το λένε αυτό ας καθήσουν απένταντι σε ένα όπλο για να τους χτυπήσει ξυστά στο μάγουλο και στο αυτί

    1. Πηγαν μικροι στο τσιρκο που πετουσε μαχαιρια ο ενας και η αλλη γυρνουσε στον τροχο γυρω γυρω με τα μπαλονια δεξια αριστερα.Αφου το εχουν δει εκει αρα γινεται και με οπλο.lol

  9. Υπήρχε περίπτωση να φύγει ζωντανός αυτός ο άθλιος δολοφόνος; Κρίμα που σκοτώθηκε κι ένας αθώος άνθρωπος. Περαστικά σε όσους θεωρούν ότι το περιστατικό ήταν στημένο.

  10. Χρειάζεστε ιδιαίτερα μαθήματα κάποιοι

    Αν θες να δολοφονήσεις κάποιον το κάνεις όπως έχει γίνει στο εξωτερικό
    Αν θες να δώσεις κάποιο μήνυμα το κάνεις όπως έγινε με τον Σλοβένο / με τον Ούγγρο κτλ…

    Δουλειά από επαγγελματίες όχι από ερασιτέχνες

  11. έχεις πολλές εξυπνάδες να πεις ακόμα βλάκα/ηλίθιε

    σε κανένα εκλογικό τμήμα
    για ένα πολύ απλό λόγο δεν πήγα να ψηφίσω
    άφησα εσάς τους βλάκες/ηλίθιους να ψηφίσετε αυτούς θα τσεπώνουν τον μισθό του ευρωβουλευτή και την σύνταξη του ευρωβουλευτή ώστε να βρίζετε μετά τον εαυτό σας που εσείς θα ζείτε με τον κατώτατο βασικό μισθό/επίδομα/σύνταξη

    να ενημερώνεσε καλύτερα
    αυτός στην φωτογραφία δεν είναι το ίδιο άτομο που πυροβόλησε και τον πυροβόλησαν για δες καλύτερα τις φωτογραφίες…

  12. Ψεύτικο σκηνικό όλη η επίθεση όποιος δεν το κατάλαβε είναι τούβλο.

  13. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΣΑΙΝΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΙΑΣΑΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ
    ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΞΟΥΡΑΦΙΑ ΠΑΤΕ ΧΑΜΕΝΑ ΕΔΩ
    ΤΟ FBI ΖΗΤΑΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΡΕΧΑΤΕ.

  14. Καλε δικια μας ητανε ξανθομαλλουσα! Μπορει ναρχοτανε και εδω για….διακοπες!

    1. Κατι τετοιους τους πνιγαμε στον ασβεστη για να μην αφησουν απογόνους…..

  15. Μια συμβουλή να έχετε καλύτερες πηγές
    δεν είναι αυτός ο “δολοφόνος” που σκότωσαν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

    Αν ήθελαν να πεθάνει ο Τραμπ θα το έκαναν με δύο τρόπους

    Σιωπηλά απλά με μια ένεση το γνωστό φάρμακο που πεθαίνεις από φυσικά αίτια
    Ηχηρά με έναν επαγγελματία στρατιωτικό ελεύθερο σκοπευτή και με όπλο τύπου Μ24/Μ82 το οποίο θα πέρναγε για πλάκα και το αλεξίσφαιρο που φόραγε και θα τον άφηνε χωρίς κεφάλι.

    Αυτό ήταν μια κακιά σκηνοθετημένη ταινία για να πείσει τους αμερικάνους να τον ψηφίσουν και να γίνει ξανά πρόεδρος

    Αν γίνει πρόεδρος θα δείτε πόσο καλά θα περάσετε…

    1. ΣΕ ΠΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΗΣΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΡΑΣ? ΕΛΑ ΛΕΓΕ. ΑΡΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, ΛΙΑΓΚΑ, ΝΟΥΔΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

  16. Κενά στα μέτρα ασφαλείας πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν ,ότι και να κάνουν κάποιοι για να τα αποφύγουν πάντα κάποιος θα βρει τον τρόπο να τα παραβιάσει.. Ο άλλος πολίτης σκοτώθηκε από τα πυρά που έριξε ο σκοπευτής ,,,, ξέρεις άμα διαβάσεις καλύτερα το άρθρο το γράφει ( βροχή πυρών ) . Τώρα για σφαίρες που μπήκαν σε πόδια βγήκαν από άλλες τρύπες στη δολοφονία του Κένεντι δεν ξέρω παντός γι αυτή την απόπειρα διάβασε λίγο καλύτερα !!!

  17. δεν βγαίνει νόημα -εκτός αν είναι λάθος το κόμμα. ευχαριστώ

  18. Αλλη μια θεατρικη παρασταση απο τον σεναριογραφο και σκηνοθετη που λεγεται ισραηλ για να σας πεισει οτι ο τραμπ ειναι ο καλος.βρε γιδια αφου ολοι δικοι τους ειναι,παρτε το χαμπαρι.η κορη του τραμπ ιβανκα εχει παντρευτει μασονο ισραηλιτη.ξυπνηστε γιδοπροβατα!!!!!

    1. ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΡΟ, ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΒΑΛΚΑΝΙΟ ΜΥΑΛΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΛΛΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΔΕΥΤΕΡΗ 4ΕΤΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΟΚΟΥΛΑΡΑ ΜΕ 60% ΑΠΟΧΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ.

    2. Άιντε ρε μαστουρομενε κόψε τα χάπια…. Αφού όλοι είναι δικοί τους γιατί μπήκε στον κόπο να καθαρίσει τον ένα …. Την δουλειά του την έκανε ο γέρος

  19. ο υποψηφιος δολοφονος δειχνει ντιγκιντακας η εμενα μου φαινεται ετσι

    1. Το μυαλό σου εσένα στους ντιγκινταγκες . Γιατί άραγε κουκλίτσα μου νμμμ

  20. Παραμυθια, αυτος δεν θα μπορουσε να τραβήξει καν το κλεοστρο. Ο πραγματικος σκοπευτής εχει διαφύγει οπως και στην περίπτωση του Κένεντι.

    1. ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ… ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ.. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ “ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ”!!!! ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??? ΠΩΠΩΠΩ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ Ε??? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! ΝΑ ΣΕ ΠΩ.. ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΠΕΛΟΣΚΥΛΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΠΗΚΕ??

  21. Αλλη μια κινηση του νεοταξιτικου συστηματος να πιεσει το ανδρεικελο τους Μπαιντεν να παραιτηθει @ Μετα απ αυτο ο Τραμπ ειναι νικητης και δεν συμφερει! Το εμπεδωσες κυρ Μητσοτακη που εσπευσες να καταδικασεις?!

  22. Κρίμα…εάν τα καταφερνε, ο Μητσοτάκης θα είχε μια θέση στην προσωπική του φρουρά γι αυτόν.

  23. ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΨΕΥΤΟΛΕΝΕ ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΜΠΗΞΟΔΕΙΞΕΣ ΕΠΙΔΕΙΧΤΡΕΣ ΚΡΑΧΤΕΕΣ ΠΑΡΑΝΟΙΕΣ ΣΑΤΑΝΟΜΗΔΕΙΕΣ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΟΝΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΕΣ ΜΑΥΡΟΜΑΓΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΚΙΝΧΑΜ ΣΤΟ ΚΛΑΡIBLENDON ΜΙΑ ΣΑΜΠΡΕΛΑ ΜΑΣΚΑ ΤΡΟΛΛΑ ΜΑΣΚΑΤΟΝ ΧΤΙΚΙΑΡΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΔΗΘΕΝ KATE O WALES

    ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΣΚΟΤΩΜΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗΣ COW ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΧΘΗ ΠΑΡΑΝΟΦΟΝΙΑ ΝΑΡΚΙΣΣΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ
    ΧΤΙΚΙΟ ΚΑΡΑΦΛΑ WILLSINIAM BALDEMORDSOR THE SUICIDALERST

    ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΚΛΟΝΟΘΟΓΕΣ = ΑΠΑΤΗ ΜΑΣΟΝΩΝ

    1. Τα συμπτώματα της ηλίασης
      Ηλίαση βαριάς μορφής
      …………………………………………….
      Παραλήρημα και σύγχυση
      Σπασμοί
      Παραισθήσεις
      Σκούρα ούρα (ένδειξη αφυδάτωσης)
      Ωχρή επιδερμίδα
      Υψηλός πυρετός

  24. Γιατί όλα τα New World Order sheep έχουνε σκ@τόφατσα;

    1. Γιατί είναι κομπλεξικα άτομα και έχουν πρόβλημα με τον εαυτό τούς

  25. Πως πλησιασε οπλισμενος σε τοσο μικρη αποσταση? Δεν ελεγχονται περιμετρικα οι προσερχομενοι? Ο αλλος πολιτης πως πεθανε,ποιος τον πυροβολησε? κλπ,κλπ…Αλλα τι να πουμε εμεις οι ανιδεοι, εχουν ετοιμες τις απαντησεις οι ενδιαφερομενοι . Οπως οτι τον Κεννεντυ τον σκοτωσε μια μονο σφαιρα,που μπηκε απο πισω στο κεφαλι,βγηκε μπροστα ,περασε στο χερι του Κοναλλυ,βγηκε,μπηκε στο ποδι του και ξαναβγηκε αλλου . Μαλιστα, ο,τι μας πουν …

    1. Κενά στα μέτρα ασφαλείας πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν ,ότι και να κάνουν κάποιοι για να τα αποφύγουν πάντα κάποιος θα βρει τον τρόπο να τα παραβιάσει.. Ο άλλος πολίτης σκοτώθηκε από τα πυρά που έριξε ο σκοπευτής ,,,, ξέρεις άμα διαβάσεις καλύτερα το άρθρο το γράφει ( βροχή πυρών ) . Τώρα για σφαίρες που μπήκαν σε πόδια βγήκαν από άλλες τρύπες στη δολοφονία του Κένεντι δεν ξέρω παντός γι αυτή την απόπειρα διάβασε λίγο καλύτερα !!!

  26. Κλασικος ψηφοφόρος πουστοκρατικου τόξου (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ, ΨΕΚΑΝΕΛ, ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΚΕ)

  27. Κρουκς!;!; Crooks!?!?
    Στα αγγλικά, σημαίνει απατεώνας, μαφιόζος, κλπ.

  28. Κλασική nwo πουστοφατσα… Ψηφοφόρος Χίλαρι Ομπάμα Μπάιντεν και στην Ελλάδα θα ψήφιζε Μητσοτάκη δαγκωτο…

      1. Κλασσικος ψηφοφορος Πλευσης Ελευθερίας……

  29. Σαν καθυστερημένος είναι, με το σαγόνι να πετάει έτσι προς τα έξω, είναι ένδειξη αιμομιξίας…προφανώς τον πλήρωσαν κάποιοι Δημοκρατικοί για να αναλάβει δράση…

    1. Ειστε τοσο κοιμισμενοι μερικοι που οντως νομιζετε οτι πηγε να τον σκοτωσει.τοσο χαμηλη νοημοσυνη εχετε.ουτε καν δεν παιρνετε χαμπαρι οτι ειναι σκηνοθετημενο για να τραβηξει πανω του ψηφοφορους.και ο τραμπ και ο ανιακος γερος ειναι του συστηματος.ξυπνατε ρεεεεε,μη ροχαλιζετε!!!!!!

      1. Πάρτα μπούφο μη στα χρωστάω, γίδι, κιρίζι, ντουγάνι, υπάρχουν θύματα και μιλάτε για στημένα κι αηδίες. Πόσο τελειωμένα όντα πρέπει να είστε αλήθεια;

    2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΗΣ (ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΤΕΦΑΛ) ΦΕΡΟΥΝ ΓΟΝΙΔΙΑ ΑΙΜΟΜΙΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ

Comments are closed.