ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ: ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ – ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗ «ΤΟΥΦΑ», Ο ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΜΕ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ, ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΚΑΙ Η ΧΛΙΔΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ

Κοινοποίηση:
litras-(11)

Ο Απόστολος Λύτρας βρέθηκε από τις αίθουσες των δικαστηρίων, όπου υπερασπιζόταν πολίτες, κατηγορούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται πλέον στο σωφρονιστικό ίδρυμα, καθώς προφυλακίστηκε για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποινικολόγος μεταφέρθηκε στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών και «εγκαταστάθηκε» σε κελί, στο οποίο υπάρχουν ακόμη δύο κρατούμενοι, ο ένας για υπόθεση ναρκωτικών και ο άλλος για απάτες. Ο Απόστολος Λύτρας πέρασε το πρώτο του βράδυ στη φυλακή και θα δέχεται πλέον επισκέπτες τους στενούς του συνεργάτες καθώς και τους συγγενείς του ενώ θα είναι σε επικοινωνία και με τον δικηγόρο του.

Μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, ακολούθησε ένα θρίλερ εξελίξεων και έτσι ο γνωστός ποινικολόγος προφυλακίστηκε για παραβίαση περιοριστικών όρων, καθώς φέρεται να απέστειλε απειλητικά μηνύματα στη σύζυγό του μέσω Viber.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε το βράδυ της περασμένης Τρίτης όταν έξω από το σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου έφθασε η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα μαζί με την κόρη του και έναν δικηγόρο προκειμένου να πάρουν κάποια ρούχα και χρήματα.

Όταν οι τρεις τους θέλησαν να μπουν στο σπίτι επικράτησε ένταση με τον πατέρα της συζύγου του να βγαίνει από το σπίτι και να τους ζητά να αποχωρήσουν και την ίδια να απευθύνεται -λίγο πριν καταρρεύσει τελικά- προς την πρώην σύζυγο του κ. Λύτρα λέγοντάς της «γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει και εσύ;».

Ο Απόστολος Λύτρας μεταφέρθηκε με περιπολικό στο σωφρονιστικό κατάστημα, πέρασε όλη την προβλεπόμενη από το πρωτόκολλο διαδικασία (τεστ covid κ.λ.π.) και τοποθετήθηκε στη λεγόμενη VIP πτέρυγα των φυλακών, εκεί όπου στο παρελθόν βρέθηκαν ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο Λάκης Γαβαλάς και άλλα διάσημα πρόσωπα που είχαν καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος τους. Στην ΣΤ’ πτέρυγα εκτός από τα επώνυμα πρόσωπα, τοποθετούνται επίσης άτομα που έχουν καταδικαστεί για οικονομικά εγκλήματα ή φυλακισμένοι που η υπόθεσή τους έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα και ενδεχομένως να κινδυνεύουν στην περίπτωση που βρεθούν σε μια συνηθισμένη πτέρυγα.

Στο κελί που θα τον φιλοξενήσει μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του άγριου ξυλοδαρμού της συζύγου του, ο 52χρονος ποινικολόγος πήρε ένα από τα πάνω κρεβάτια στις κουκέτες, αφού τα δύο κάτω ήταν ήδη κατειλημμένα από δύο συγκρατούμενούς του.

Τις πρώτες του ώρες στο κελί, δεν έλειψε και η ένταση όταν ήρθε σε αντιπαράθεση με συγκρατούμενό του.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των φυλακών, το επισκεπτήριο για τους δικηγόρους είναι κάθε πρωί από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ για τους συγγενείς το επισκεπτήριο είναι και πάλι τις καθημερινές από το πρωί έως το μεσημέρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Εγώ θα έλεγα απλά ότι όποιος ασκεί βία σε πιο αδύναμο πλάσμα καλό θα ήταν να τον πηδάνε μερόνυχτα άλλοι δυνατότεροι από αυτόν.

  2. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ , ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ? Ή ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΝΕΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ? ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ……….ΤΙ ΝΑ ΠΩ …….. ΤΙ 2 ΜΠΟΥΝΙΕΣ …ΤΙ 30 ΜΠΟΥΝΙΕΣ…….ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ…….ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ , ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , 2-3 ΣΦΑΛΙΑΡΙΤΣΕΣ,,,,,ΣΟΒΑΡΑ …….. Ο ΑΛΗΤΗΣ…. ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΤΑΗΣ ….ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΝΤΑΗΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΞΥΛΟ Ν Α ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΡΙΝΓΚ ….ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 30 ΜΠΟΥΝΙΕΣ …ΚΑΙ 10…ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΚΑΨΑ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΟΥΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…………

  3. Είναι σημαντικό να εστιάσουμε στα πραγματικά γεγονότα και τις νομικές πτυχές, χωρίς υπερβολές. Δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση απόπειρα ανθρωποκτονίας, αλλά μια ενδοοικογενειακή βία με μικρή σωματική βλάβη.
    Στην υπόθεση Λύτρα – Πολυζωγοπούλου,, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η αλήθεια είναι πιο σύνθετη από ό,τι φαίνεται αρχικά. Οι ισχυρισμοί για 30 μπουνιές από τον δικηγόρο της είναι εντελώς αβάσιμοι και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με τις καταθέσεις και τα ιατρικά ευρήματα, ο κ. Λύτρας έχει αναγνωρίσει ότι χτύπησε τη σύζυγό του, την κ. Πολυζωγοπούλου, η οποία παρουσίασε τραύματα στο πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένου του ωτός, της ρίνας, του χείλους και της γλώσσας, καθώς και στο αντιβράχιο και το τριχωτό της κεφαλής. Διαγνώστηκε επίσης με κάταγμα ρινικού οστού και κάταγμα στη φάλαγγα του μικρού δαχτύλου.Ωστόσο, ο ισχυρισμός για 30 μπουνιές δεν είναι ρεαλιστικός και δεν ταιριάζει με τα τραύματα. Τα τραύματα αυτά δεν θα μπορούσαν να προκληθούν από 30 μπουνιές, καθώς θα ήταν πολύ πιο σοβαρά και εκτεταμένα. Επιπλέον, το γεγονός ότι η κ. Πολυζωγοπούλου έχει κάταγμα μόνο στο μικρό δάκτυλο υποδεικνύει ότι δεν προσπάθησε να αμυνθεί απέναντι σε 30 μπουνιές, καθώς θα υπήρχαν περισσότερα κατάγματα. Επομένως, πρέπει να τονιστεί ότι ο αριθμός των μπουνιών είναι υπερβολικός και δεν υποστηρίζεται από ιατρική άποψη.φυσικα θα μπορούσε να είναι ένα νομικό τερτίπη με σκοπό να φανεί #κτηνος#ο Λύτρας
    Ο κ. Λύτρας έχει αναγνωρίσει το σφάλμα του και έχει ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τη σύζυγό του και τις κόρες του, αποδεχόμενος την ευθύνη για τις πράξεις του. Επιπλέον, σύμφωνα με τις καταθέσεις, η κ. Πολυζωγοπούλου έχει δηλώσει ότι αυτός ήταν ο πρώτος άγριος ξυλοδαρμός και δεν υπήρχε ιστορικό βιαιότητας από τον κ. Λύτρα στο παρελθόν. Αυτή η δήλωση επιβεβαιώνεται και από την πρώην σύζυγο του κ. Λύτρα, η οποία είχε αποσύρει παλαιότερη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία .Επομένως
    – Ο ισχυρισμός για 30 μπουνιές είναι αβάσιμος και δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Αφου τα τραύματα της κ. Πολυζωγοπούλου δεν συνάδουν με τόσο μεγάλο αριθμό των χτυπημάτων
    – Ο κ. Λύτρας έχει αναγνωρίσει το σφάλμα του και έχει ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την οικογένειά του.
    – Δεν υπήρχε ιστορικό βιαιότητας από τον κ. Λύτρα, σύμφωνα με τις δηλώσεις της συζύγου του και της πρώην συζύγου του.
    Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, είναι ξεκάθαρο ότι η υπόθεση Λύτρα – Πολυζωγοπούλου είναι πιο σύνθετη από αυτό που παρουσιάζεται συχνά στη δημόσια σφαίρα. Ενώ η ενδοοικογενειακή βία είναι ένα σοβαρό ζήτημα, η προφυλάκιση και η ποινική αντιμετώπιση θα πρέπει να βασίζονται σε αντικειμενικά στοιχεία και την αρχή της αναλογικότητας. Στην περίπτωση αυτή, σύμφωνα με το νόμο και τη σοβαρότητα του περιστατικού, μια μέρα κρατητήριο και η παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχικής υγείας θα ήταν ένα κατάλληλο και αναλογικό μέτρο.

    1. Τι λες βρε ανόητο πλασμα;; Εεεε;;; Τι λες; Επικοινωνείς με το μυαλό σου, αν έχεις, η μπααα!! Αλλά μάλλον δεν έχεις κουκούτσι μυαλού. Ούτε για δείγμα.
      Τι ακούμε και διαβάζουμε Θεέ μου. Καλά λένε, ο κόσμος τάχει παίξει. Ούτε τι λεει καταλαβαίνει ούτε τι ακούει. Ε ρε χάλια.

      1. Γιατι ρε μπαγλαμα σε χαλανε αυτα που λεει,ισα ισα που ειναι σωστα.Ψηφοφορος της Κουλας εισαι ρε απολειφαδι?????????Εσεις εκει στο Μακελειο……….ξερετε,λογοκρισια………

Leave a Response