ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΟΚ! 51 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΦΤΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟ@ΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ – ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! Η ΠΡΩΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ – ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Κοινοποίηση:
teaser16-2

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ “ΕΡΙΞΕ” ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΟΚ. 51 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΦΤΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟ@ΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. ΕΧΑΣΕ ΤΗ «ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ», Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. Η πρώτη Ορθόδοξη Χρστιανική Πατρίς που εκχωρεί εξουσία στους ανώμαλους. Μία από τις πιο μαύρες σελίδες της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να μαζευτούν όλοι μαζί όσοι θίγονται, όσοι μιλούν για πατριωτισμό, όσοι θεωρούν τον εαυτό τους σοβαρό και να κάνουν ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο που ενωμένο θα εμπνέει και θα το ακολουθήσει πολύς κόσμος και ιδιαίτερα αυτοί που απέχουν απ’την κάλπη. Επιτέλους σοβαρευτείτε κάποιοι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε τάχα διάφορες ιδεολογικές. Τέρμα τα ψέματα. Απ’τη μια πλευρά είναι οι Έλληνες οικογενειάρχες, που φτύνουν αίμα για το σπίτι και τα παιδιά τους, οι χριστιανοί και παραδοσιακοί και απ’την άλλη οι ανθελληνες, ανώμαλοι, μιζαδοροι, παραβατικοι που στόχο έχουν την εξαφάνιση του έθνους. Άντε πια με το αριστερός, δεξιός, κεντρώος, σοσιαλιστής, φασίστας. Ή είσαι Έλληνας άνθρωπος κανονικός και σοβαρός ή είσαι προδότης πουστης. Τέρμα. Τέλος. Γιατί κάποιοι τα λέμε χρόνια και νομίζουν οι ξερολες ότι είμαστε βλάκες.

  2. H εκκλησια που ειναι σε ολο αυτο το κ@λοχανειο??Με μια διακυρηξη και καλα της Δ.Ι.Σ. την βγαζουμε καθαρη και ολα καλα τωρα???

  3. Ρίξτε τον παλιόπουστα χθες, ενωθείτε όλοι οι έχοντες συνείδηση, από κάθε κόμμα, για να κυβερνήσετε άμεσα, ο λαός θα σας στηρίξει.

  4. Ακούγεται για μιά ακόμη αρνητική ψήφο του Καραμανλή. Επιστολική

  5. Έξω οι αδερφαρες από την Ελλάδα! Κανένα δικαίωμα!! Στα παιδιά μας όλοι πριν τα στείλουμε σχολείο πρέπει να τους τονίσουμε πως ότι ακούσουν δεν ισχύει

  6. ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

  7. Στο ζεύγος Κλασελάκη-Τάιλερ ποιός είναι ο κωλομπαράς;

  8. ΤΏΡΑ όλα αυτά τα 176 Γουρούνια πρέπει η Εκκλησία να κάνει αφορισμό….. Αντε να δουμεεεεεεε

  9. Επρεπε οι δηθεν διαφωνουντες να ανεξαρτοποιηθουν πριν την ψηφιση… αλλα ειπαμε …του καναπε μπουρδες…

  10. Κ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.. Ο ΚΗΡΑΛΟΙΦΑΣ ? ΔΛΔ..
    ΣΤΙΣ… ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ? ΧΑΧΑΧ
    ΡΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΚΑΡΓΑ ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΗΜΑΡΤΟΝ…
    ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΑΠΛΩΣ…..

  11. Κουλαρααααα ξερεις εσυ ………… !!!!!!

  12. Θα πω ( παλι ) μερικα πραγματα για οποιον θελει να καταλαβει τι παιζει στη γη που ζει το ”2024” ( γιατι οι δημοσιογραφοι ειναι πιονια του συστηματος συνηθως… και εδω μεσα υμνουν τη χουντα και το δικτατορα Πουτιν που δεν αφηνει το λαο του να διαδηλωσει κατα του πολεμου και πολεμαει την Ουκρανια που ειναι ορθοδοξη χωρα . Το ψεμα για τους Ναζι εχει φυγει πλεον και ηταν μια δικαιολογια για να κανει τα δικα του… ) . 1ον. Ετσι κι αλλιως ειναι μια κουβεντα η οικογενεια ( σε χωριζει απο τους αλλους ανθρωπους ειδικα οταν σκεφτεσαι το παιδι σου και οχι τους αλλους για παραδειγμα , οταν ασχολεισαι με τους αλλους καπως αλλαζει αυτο αλλα ειναι μεσα στο διαιρει και βασιλευε σημερα… ) και θα παει καπου αλλου το πραγμα στο τελος… ( που ισως να ειναι καλυτερα ) . 2ον. Οπως ο Κουλης ψηφισε τα μνημονια ετσι ψηφιζει κι αυτα… το προδοτης δεν ειναι κατι νεο και φυσικα ειναι προδοτης και για τους γκει δεν αλλαζει ( Στα μνημονια τα αντισυνταγματικα ηταν κακος και τωρα εγινε καλος ? Οχι… ενα τελειωμενο πιονι ειναι γενικα… ) . 3ον. Ολοι αυτοι δηθεν νοιαζονται για τα παιδια… που θα τους καψουν τον εγκεφαλο… ( αντι για μητερα και πατερα θα εχουν 2 μπαμπαδες πχ ) αρα δε νοιαζονται για τα παιδια παραμυθια σου λενε ( αφου ξεκινησε ο γαμος μετα θα πουν θελω κι εγω παιδια… , ειναι πιθανο… ) . 4ον. Μολις βγηκε ο Κασσελακης απο τη Γκολντμαν Σακς εσκασε και το θεμα για τους γκει ( Τυχαιο ? Εγω δεν το βλεπω και τοσο τυχαιο , τη στιγμη που το λαδι εχει περασει τα 10 ευρω αυτοι ασχολουνται με γκει γαμους πχ ) . 5ον. Βγαινουν συχνα ειδησεις για UFO και εξωγηινους ( «Βρήκαμε UFO πάνω από τη Χιλή, είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια», λένε οι επιστήμονες ) θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρωα απο τον ηλιο… , θ αλλαξουν σχεδον τα παντα στη γη… και θα πας στην Πανθρησκεια ( γι αυτο γινονται ολα αυτα οχι για τους γκει ) μετα θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) και μετα θα γινουν αλλα γιατι και η Παγκοσμια Κυβερνηση θα εχει κι αυτη καποια ψεματα… ( αυτα που θα γινουν… εχουν σχεση με την αποκαλυψη ) .

  13. Το διακινδυνευσε με εντολη των ΗΠΑ και του Νετανιαχου, που θελουν να δημιουργηθει ειδικη κατηγορια ανθρωπων. που να υποδεχτουν τον αντιχριστο. Για αυτο ο αριθμος των ψηφων, 176 μαζι με την ημερομηνια ψηφοφοριας, 16. 2. 2024, δινει το δυσωνυμο αριθμο 666. Ολοι αυτοι ανηκουν στην υπηρεσια του αντιχριστου .Ο Μητσοτακης, το μομο που ενδιαφερεται ειναι να υπηρετησει τους ομοφυλους του. Για αυτο μιλανε για ομοφυλους, για να κρυψουν τη σχεση τους με τον αντιχριστο, που τον περιμενουν το Εβραικο Πασχα, δηλαδη στις 28. 4. 2024και λενε οτι θα φτιαξουν τον Γ Ναο του Βααλ, στις 22 .4. 2024. Τους ομοφυλοφιλους τους χρησιμοποιουν για να κρυψουν τη σχεση τους με το σατανα. Πρεπει ο Αμβροσιος να προχωρησει σε αφορισμους. Αποτασσομαι το σατανα και τοις αγγελοις αυτου και τη πομπη του και τη λατρεια του. Ζει Κυριος ο Θεος

  14. Ψήφισαν έναν αμερικανο-εβραίο για πρωθυπουργό, όπως ψήφισαν έναν αλβανοτσάμη για πρωθυπουργό το 2015! Οι Έλληνες είναι αυτοκαταστροφικοί, μετά την Κατοχή ήρθαν στο προσκήνιο οι δωσίλογοι και τα αλβανογενή/σλαβογενή κομμούνια και οι Έλληνες τους ψήφιζαν μετά μανίας!

  15. Και όμως τίποτα δεν έφτυσαν οι ξευτίλες .
    Απλά παριστάνουν τους σεμνούς και ηθικούς για να ξεγελάσουν για ακόμη μια φορά τα γίδια ψηφοφόρους . Ειδάλλως θα μείνουν δίχως παχυλούς μισθούς .
    Αλλά και οι άλλοι όσοι παραμένουν μέσα στο κατοχικό κΥνοβουλιο απλά νομιμοποιούν τους ξευτίλες να συνεχίσουν να ισοπεδώνουν τα ερείπια της πρώην Ελλάδος .
    Εάν είναι Έλληνες Ορθόδοξοι ας φύγουν . Όσο μένουν , απλά όλοι τους παίζουν τους ρόλους των καλών και κακών .
    Ας φύγουν και να αφήσουν μέσα στο μπουρδελο τους ανώμαλους και κίναιδους να δούμε ποσό θα αντέξουν να παριστάνουν ότι ταχατις κυβερνούν την αποικία .

    1. Λυκούργο έτσι ακριβώς είναι, αφού είδαν ότι με τους ψήφους των άλλων θα υπερψηφιστεί το ντροποσχέδιο, το παίζουν μάγκες, για να βγουν, μετά τα ζωάδια και να πουν, θα ψηφίσουμε Ν.Δ αλλά θα ψηφίσουμε αυτούς που δεν το ψήφισαν.

  16. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΥΣ

  17. Ας τα λουστουν οι τρυπιοι ψηφοφοροι του αρχαιοκαπηλου της κρητης

Comments are closed.