ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 23:00 ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΑΚ ΧΙ με τον Στέφανο Χίο. Μαζί του, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Κοινοποίηση:
ΧΙΟΣ-ΜΑΚΧΙ

Δεν έμεινε τίποτα όρθιο από το σαθρό οικοδόμημα που κατέστρεψε τους Έλληνες. Καλύτερα. Γιατί ήρθε η ώρα να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας.

Συντονιστείτε λοιπόν στο διαδικτυακό ΜΑΚΕΛΕΙΟ για τη νέα εκπομπή με τον Στέφανο Χίο. Mαζί του στο στούντιο ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης.

Χαμός στο twitter για την αποψινή εκπομπή..

Θα “κλάψουνε μανούλες”….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μπράβο Στεφανάρα!! Δίνεις βήμα σε άξιους πολιτικούς / φωνές της λογικής Τζήμερο – Φαήλο.
    Είναι ώρα να ξυπνήσουμε. Η αλήθεια πονάει και είναι οι μόνοι που λένε αλήθειες και έχουν σχέδιο.
    ΜΠΡΑΒΟ!

  2. μη ρισκάρεις με την ορντινάτσα του κούλη. Σου θυμίζω τί έλεγε τον Σεπτέμβρη του 2021: ”Φυλάκιση για όσους αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στα άλλα δυστοπικά μέτρα που η κυβέρνηση εφαρμόζει εδώ και σχεδόν δυο χρόνια ζήτησε σε συνέντευξη, τον Real Fm και την εκπομπή των Χατζηνικολάου – Δελατόλα, ο Φαήλος Κρανιδιώτης”. Πρόσεξε μην έρθει με τα ΜΑΤ να σε συλλάβουν που ‘αντιδράς στο θείο δώρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού’

  3. Συμφωνώ με τη στρατηγική που ακολουθείς. Όποιος δεν είναι ικανός να κάτσει σε κοινό τραπέζι για το κοινό καλό, αλλά έχει προσωπικές φιλοδοξίες δεν χωράει στο ψηφοδέλτιο. Γιατί ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και αναφέρομαι στον γνωστό. Ακόμα και αν κάπου διαφωνούμε σε μερικές θέσεις με τους υποψήφιους μικρή σημασία έχει. Αυτό που έχει σημασία είναι αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν. Όλοι μαζί μπορούμε.

  4. Τελικά τα βρήκατε με τον Κασιδιάρη; Επικοινωνείστε εσείς μαζί του κύριε Χίο, οι εγωισμοί δεν ωφελούν. Αυτός ζει τώρα σε ειδικό καθεστώς, είναι σε ασθενέστερη θέση από εσάς. Επικοινωνείστε με τους δικηγόρους του να σας φέρουν σε επαφή μαζί του!

  5. Στέφανε μια παράκληση .καλά είναι τα τηλ ακροατών όμως μπορείς να αφιερώνεις ένα καθαρό μισάωρο χωρίς διακοπές για τις δικές σου τοποθετήσεις σχετικά με τη τρέχουσα επικαιρότητα κ τις εξελίξεις στο κόμμα μας.

    Ευχαριστώ ❤️

Comments are closed.