ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΖΟΥΜΕ – Βαγόνι του ηλεκτρικού έπιασε φωτιά – Πανικός στον σταθμό “Ειρήνη”

Κοινοποίηση:
image0

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί, σε ώρα αιχμής, στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο. Ένα περιστατικό που αναδεικνύει τα χάλια των μεταφορικών μέσων αλλά και την αναισθησία των υπευθύνων.

Διαβάστε όσα συνέβησαν και περιγράφη αναγνώστρια που ήταν μέσα στο τρένο:

“Σήμερα το πρωι στις 9:13πμ βρισκόμουν καθ οδών για την δουλειά μου μέσα στον Ηλεκτρικο (γραμμη 1) ακούγοντας μουσική με ακουστικά μέχρι που κάποια στιγμή είδα τον κόσμο τρομαγμένο και να μας κατεβάζουν στο σταθμο Ειρήνη (ΟΑΚΑ). Λόγω του ότι πρόκειται για σταθμό που συχνά κατεβαίνουμε διότι εξυπηρετεί ενισχυτικά δρομολόγια δε μου έκανε εντύπωση η στάση, όμως ο κόσμος που φώναζε και οι εκφράσεις των προσώπων τους οπότε κατέβασα τα ακουστικά και αντίκρισα κόσμο να φωνάζει ότι υπάρχει φωτιά στο τελευταίο βαγόνι και χαρακτηριστικά μια γυναίκα φώναζε και ρωτούσε τον οδηγό «πότε περιμένατε να μας το πείτε; Όταν θα έπιαναν και τα υπόλοιπα;».

Δεν πρόσεξα καπνό καθώς ήμουν πολυ τυχερή και βρισκόμουν στο 1ο βαγόνι όμως υπήρχε έντονη μυρωδιά καμένου. Στη συνέχεια υπήρξε αναστάτωση και καβγάς του οδηγού και της γυναίκας που προανέφερα και όσοι δεν έφυγαν με ταξι περιμέναμε τον επόμενο συρμό. Ο λόγος που σας το στέλνω είναι διότι μου κάνει απίστευτη εντύπωση που 3 ώρες αργότερα δεν έχει αναφερθεί πουθενά όχι μόνο η φωτιά στο βαγόνι αλλά ούτε καν κάποια βλάβη στα ΜΜΕ.

Σαφώς ένα τέτοιο γεγονός μετα το γνωστό δυστύχημα ίσως να μη θέλουν να αναφερθεί εύχομαι όμως να σας στείλουν και άλλοι ώστε να το διασταυρωσετε και μαθευτεί ότι τα τρένα μας εξακολουθούν να μην τηρούν προδιαγραφές ασφαλείας θέτοντας καθε μέρα τον κόσμο σε κίνδυνο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. γιατι τα τρενα του μετρο πανε πισω το ηχητικο που λεει για την επομενη σταση δεν λειτουργει και πρεπει να κοιτας συνεχεια που βρισκεσαι για να μην χαθεις συγχαρητηρια που τα εχετε διαλυσει ολα

  2. ….Υποδομες….συντηρηση του κωλου τα εννιαμερα! Βοθρος της Ευρωπης η Ελλαδα με τους δοσιλογους που την κυβερνανε! Κοινως χεστηκανε για νεα Τεμπη! Ετσι κ.Σκερτσο ονομα και πραγμα? Το παιδι σου κινδυνευει ρε καραγκιοζη?

  3. – το κρατος υπολειτουργει & δεν λειτουργει σωστα… Τα σταβα & τα αναποδα μιας καθημερινης τρελλας : Απο τυχη ζουμε, & συμφωνο απολυτα με τον προλογο του Αρθρου σας……

Leave a Response