ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ…ΣΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ! “ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ” ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ, ΔΡΟΜΟΣ “ΚΑΤΑΠΙΕ” ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ – ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ -ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΡΚΕΣ -“ΕΧΟΥΜΕ 2 ΝΕΚΡΟΥΣ”, ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Για δύο νεκρούς κτηνοτρόφους μίλησε ο Δήμαρχος Βόλου στην περιοχή, την οποία σφυροκοπά η κακοκαιρία Daniel τις τελευταίες ώρες.

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η επέλαση της κακοκαιρίας Daniel στη Μαγνησία, καθώς οι δρόμοι στο νομό και ιδιαίτερα στο κέντρο του Βόλου θυμίζουν ποτάμια, δημιουργώντας καταστάσεις απόγνωσης στους οδηγούς αλλά και στους διερχόμενους πολίτες.

Εξοργισμένος ήταν και ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, με την όλη κατάσταση, βλέποντας πολλούς οδηγούς με τα οχήματα τους να έχουν αποκλειστεί στον οδικό άξονα, αγνοώντας τις οδηγίες της Δημοτικής Αρχής μια μέρα νωρίτερα, να μην κυκλοφορούν στους δρόμους αν δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε στο Facebook, ο Αχιλλέας Μπέος βγήκε από το δημαρχείο και άρχισε να φωνάζει σε όσους οδηγούς συνάντησε στους πλημμυρισμένους δρόμους του Βόλου.

«Πού πάνε όλοι αυτοί; Είναι για τρέλα αυτό που συμβαίνει. 100 φορές το είπαμε» έλεγε χαρακτηριστικά  ο Αχιλλέας Μπέος, που συνέχισε να φωνάζει στους ίδιους οξείς τόνους, ευρισκόμενος στον δρόμο: «Κάνω έκκληση στον κόσμο μην κυκλοφοράτε. Από χθες τα λέμε, δεν μπορούν να βγουν τα μηχανήματα έξω. Πού πάτε ρε άνθρωποι, πού πάτε ρε σεις. Κοιτάξτε πού είναι το νερό. Δεν ακούτε, πού πάτε όλοι εσείς; Από χθες σας λέμε, θα σπάσουν τα ποτάμια, ξέρετε τι νερό έρχεται; Πηγαίνετε στα σπίτια σας» φώναζε ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενους στους οδηγούς.

Δείτε το βίντεο:

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel αλλά και τις εικόνες καταστροφής από τις πλημμύρες στην Μαγνησία.

Το λιμάνι του Βόλου που καλύφθηκε από νερά μέσα σε λίγα λεπτά, τον δρόμο να ανοίγει και να «καταπίνει» ένα τουριστικό λεωφορείο, το πάρκινγκ της Μακρυνίτσας που έχει γίνει καταρράκτης, η θάλασσα λάσπης στο λιμάνι του Βόλου και η πεζογέφυρα που καταρρέει κάτω από το βάρος των ορμητικών νερών.

Το πάρκινγκ της Μακρυνίτσας 

Το λιμάνι του Βόλου σε timelapse πως πλημμύρισε μέσα σε 45 λεπτά 

Δρόμος ανοίγει και «καταπίνει» τουριστικό λεωφορείο 

 

Μεγάλο πλήγμα από την κακοκαιρία δέχθηκε και ο Άγιος Ιωάννης στο Πήλιο με τα νερά να καταπίνουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Αυτοκίνητα παρασύρθηκαν στην θάλασσα και στην κυριολεξία έπλεαν μέσα στα μανιασμένα κύματα.

Ώρες αγωνίας και για περίπου 30 άτομα σε ξενοδοχείο της περιοχής με την ιδιοκτήτρια να είναι σε απόγνωση καθώς παρέμεναν εκεί εγκλωβισμένοι για ώρες.

Η στιγμή που αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί στη θάλασσα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου

Μεγάλα τα προβλήματα και τεράστιες οι καταστροφές που έχει δημιουργήσει από τα ξημερώματα η κακοκαιρία Daniel στο παραθαλάσσιο μέτωπο του Πηλίου και συγκεκριμένα στο παραλιακό χωριό του Αγίου Ιωάννη.

plimmira_pilio__3_
plimmira_pilio__2_

Ο όγκος του νερού που έχει πέσει στην περιοχή είναι τόσο μεγάλος που παρασύρθηκαν ακόμα και τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα σε κεντρικό πάρκινγκ της περιοχής. Δείτε βίντεο σοκ με αυτοκίνητο να έχει παραδοθεί στα κύματα:

 

Όπως ενημερώνει με ανάρτηση του στο Facebook ο αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Βασίλης Καραουλάνης η περιοχή είναι χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο ενώ η στάθμη του νερού έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο μέσα σε σπίτια και ξενοδοχεία :

Αγιος Ιωαννης Πηλίου

«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου έχουν σπάσει τα ποτάμια και έχουν μπει μέσα στα ξενοδοχεία και η στάθμη ανεβαίνει επικίνδυνα μέσα σε αυτά, πάνω από 1.5 μέτρο, που έχουν κόσμο τουρίστες μέσα τεράστια ζημιά κομμένα τηλέφωνα και ρεύμα ,παρακαλώ ειδοποιείστε την πυροσβεστική άμεση ανάγκη να ανέβουν επάνω τεράστιες καταστροφές…».

Αγιος Ιωάννης Πηλίου 1
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. καλα τα λειε ο δημαρχος. ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΒΡΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ. και μετα ζητουν και τα ρεστα .

  2. 41%ΝΔουλα. Θα σας δώσει και 3000 ευρώ. Τι άλλο θέλετε; Μια χαρά είστε. Χωρίς Οίκτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.

  3. Μπεο εισαι και οπρωτος αλλα οι δημοτες σου ψηφισαν τον Κουλη .Για αυτο δεν καταλαβαινουν τιποτα. Εχουν αποχαυνωθει και δε ξερουν που πηγαινουν. Μαλλον σε επισκεψεις χα χα χα.

  4. Εγώ πήγα για πρώτη φορά στον Βόλο πριν 20 ημέρες για 4 ημέρες έπαθα πλάκα με την πόλη πανέμορφη και πεντακάθαρη και όργανομενη τον μπεο των έχω κράξει πολλές φορές στο παρελθόν για αλλά πράγματα, αλλά σαν δήμαρχος έχει κάνει πολλά πράγματα στην πόλη του Βόλου, τώρα αν καποιοι δεν το αναγνωρίζουν αυτό είναι δικό τους θέμα, εγώ σαν τρίτος εντυπωσιαστηκα από την πόλη πανέμορφη, λυπάμαι πολύ που συνέβη αυτό στον Βόλο. Κάτι ακόμη αυτά τα σιχάματα οι δημοσιογράφοι τι γλοιώδες τύποι ρε γαμώτη μου, ειδικά αυτός ο καμπουρακης τον θυμάμαι μεγα ευρωπαϊστή και υπερ των μνημονιων ένας να βρεθεί σε αυτή την χώρα να τους κλεισει φυλακη και να τους πάρει όλες τις περιουσίες τους δεν υπάρχει, ξευτυλισμενοι😡😡

  5. Τί ψηφίσατε ρε κυδώνια;Έναν αφορισμένο γκέϋ κρετίνο;Τον Φαραώ της Αιγύπτου;Περιμέντε τώρα όλες τις πληγές με τη σειρά

  6. ΚΟΥΛΑΡΑ ΣΤΗ ΒΙΛΑΡΑ!!!! ΤΡΑΒΕΛΑΡΑ!!!!!

  7. Αγαντα Συνελληνες πολυ νερο χωρις δενδρα, πολλοι σεισμοι! Ερχεται ο εγκελαδος!

  8. και οι ελληναραδες πιθηκοι τον εγραφαν στα καρυδια τους , για κανεναν μη λυπαστε , ολοι αξιοι της μοιρας τους σ΄’αυτον τον τοπο

    1. Τι είναι αυτά που λες? Θα γίνονται Lockdowns, όποτε επιθυμεί ο κάθε τοπικός Άρχοντας, αντί να γίνονται έργα? Με λίγη ζέστη ή με λίγη βροχή, ο κάθε Μπέος θα κλείνει τον κόσμο μέσα?
      Άντε ζήσε σε ένα τροπικό κλίμα και μετά να μιλάς!!! Τι νομίζεις? Ότι εκεί κλείνουν τους Πολίτες μέσα?
      Το Επιτελικόν Κράτος του Μητσοτάκη, ξέρει κάτι άλλο, εκτός από το “Εκκενώστε” και το “Μένουμε Σπίτι”?

  9. Ο Μητσοτάκης στην εξουσία, ο δε λαός από τη θλίψη στην οδύνη.

  10. Έκανε ο χοντρός ο Μπέος τους κόμβους στο Βόλο και έχουνε πλημμυρίσει όλοι οι κόμβοι από τις κακοτεχνίες και δεν μπορούν να κινηθούν τα αμάξια! Οι κόμβοι σας μάραναν βλ#ματα!

  11. ο Δήμαρχος για να κάνει κήρυγμα και να εισπράξει τα χειροκροτήματα από τους γλύφτες, δήθεν παρουσιαστές..
    Για αντιπλημμυρικά έργα τόσα χρόνια, ούτε λόγος
    Αφού όλα τα φράγκα τα έφαγαν, σε GANT και άλλα πολλά..
    Θα ‘’πληρώσουμε’’ για όλα, να γνωρίζετε..

  12. ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΤΩΡΑ

    ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟ

  13. κουλαρα στη βιλαρα θα φας τα φασκελα!!!!!!

  14. Και φακέλωμα για να εξαφανίσουν δήθεν την γραφειοκρατία, και 600.000 Δημόσιοι Υπάλληλοι. Μηδενικά έργα από τους Δήμους και την Περιφέρεια.
    Αν υπήρχε αληθινή και άφθαρτη Δικαιοσύνη, οι μισοί Δήμαρχοι θα έπρεπε να είναι Φυλακή. Ο πρώτος Δήμαρχος που πρέπει να είναι στη Φυλακή είναι ο Μπακογιάννης για τα χρήματα που πέταξε στην Πανεπιστημίου. Μόνος του παραδέχτηκε ότι έμαθε από τα λάθη του. Μήπως του είπε κάποιος οτι το Δημαρχείο είναι Οικονομική Σχολή, για να μάθει πως να ξοδεύει τα χρήματα των φορολοφουμένων Δημοτών και Πολιτών?
    Ας πληρώσει τα χρήματα από την τσέπη του λοιπόν, κι ας βγάλει τον σκασμό, δεν χρειάζονται οι ηλίθιες δικαιολογίες του.
    Άρειε βλέπεις? Άρειε Ακούς? Πάλι τύφλωση και κουφαμάρα?

  15. Ένας παλαβός στην περιοχή της οδός Ελπίδος ένας σαν άστεγος με βρωμερά ρούχα παίρνει κλαδιά και φύλλα μέσα από την αυλή ενός παλιού σπιτιού ετοιμόρροπου που μάλλον κατοικεί ο ίδιος και τα ρίχνει στους υπονόμους στις γύρω περιοχές εσκεμμένα για να βουλώσουν και λέει κάτι ακαταλαβίστηλα και ταυτόχρονα οδύρεται λέγοντας δόξα στο Θεό Πάνα μέσα στον δρόμο.Αν το έκανε αυτό στο εξωτερικό θα ήταν ήδη δεμένος σε κλινική αλλά στην Ελλάδα τι περιμένετε μιλάμε για την απόλυτη κατάντια.

  16. Το αυτοκίνητο που παρέσυρε η θάλασσα είχε αναμμένους τους προβολείς. Υπήρχε άνθρωπος μέσα, άνθρωπο παρέσυρε η θάλασσα, όχι αυτοκίνητο.

  17. Δεν θα τους πάρει κανείς με τις πέτρες, για τον απλό λόγο ότι το 50% είναι δημόσιοι τεμπέληδες και από το υπόλοιπο 50% το 75% είναι σταρχιδιστές και δειλά φοβισμένα προβατίνια, που κάνουν ότι τους λένε τα βοθροκάναλα και οι απανταχού λαγοί της ΝΤΠ.
    Δυστυχώς, όσο και να τα γράφεις, και καλά κάνεις και τα γράφεις, αυτοί όσο περνάει ο καιρός θα φοβούνται και περισσότερο. Το ρητό “εγώ θα σώσω τον κόσμο;” θα παίρνει διαστάσεις λαίλαπας…….!!!!!!!

  18. .. “παλευει μονος του Μπέος…”… εννιά χρόνια παλευει μόνος και χάνει. Δινει show στις κάμερες και μετα ξεκινά το στοιχημα. Λιγες εβδομάδες εμειναν να ξεβρωμίσουμε απ αυτόν και την ανεπάγγελτη παρέα του. Μετά θα δείτετις μαυρες τρύπες των ταμείων….Εμείς εδώ στο Βόλο ξέρουμε. Εσεις χαρτζιλικι. Ο Βόλος ήταν πόλη πολιτισμού και κατάντησε πόλη μπράβων. Ουστ ρε!

    1. Φτου στα μουτρα σου γιδι παλιοκεφτε ο Μπέος ειναι ο καλυτερος Δημαρχχος πατριωτης μλκ αριστερη σουφρα

      1. πατριώτης του κ@λου και γλύφτης του Κούλη είναι καράβλαχε!

Comments are closed.