ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΖΟΥΜΕ! Εγκατάλειψη αεροσκάφους Μ2000-5 στην Τανάγρα – Σώος ο πιλότος

Κοινοποίηση:
4408851-768x512

«Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 και περί ώρα 13:46, κατά τη διάρκεια της τροχοδρόμησης, μετά την προσγείωση από εκπαιδευτική πτήση, ο ιπτάμενος εγκατέλειψε επιτυχώς το αεροσκάφος M2000-5 στην 114 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

«Ο Ιπτάμενος του αεροσκάφους μεταφέρεται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, για προληπτικούς λόγους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ακου λεει επιασαν μονοπαντα τα φρενα και την..κοπανησε η μικρη. Και τι ειναι ρε το M2000-5 yugo zastava να μην πιασουν τα φρενα? θα μας τρελανετε??

  2. πετανε τα αεροπλανα στα σκουπιδια να δικαιολογησουν την αγορα του αιωνα που θα φανε ολοι ΜΙΖΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΙΞΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΜΠΙΡ ΣΟΙ ΣΟΥ

  3. Συγχαρητήρια στην πιλότο μας, κρεμάλα στους προδότες που αφήνουν τα παιδιά μας να μάχονται με τα ερείπια.

  4. Όλοι μιλάτε χωρίς να έχετε ιδέα του τι περνάει κάθε μέρα ένας πιλότος μαχητικού αεροσκάφους κ σε συνθήκες εργάζεται… όλη σας η ζωή μισή μέρα δική τους είναι… όλοι εκ του ασφαλούς κ έξω απ’ το χορό… ήρωες κ μάγκες του καναπέ κ του πληκτρολογίου.

    1. Τα χαιρετίσματα από τον τάφο του Παπούλια στα έδωσα; Αν όχι να στα δώσω αφού μας πεις πια ήταν η αντίδραση των πιλότων στην ορκωμοσία Παπούλια το 2005 να μην σε κουράζω κάμια οπότε στα αρχιδια μας τι τραβανε οι προδοτες

  5. Πράγματι από τύχη ζούμε. Εχτές πήρα ένα mirage και πετάχτηκα μέχρι την Θεσσαλονίκη. Δόξα τω Θεώ που δεν ήταν αυτό. (…)

Leave a Response