ΑΡΘΡΟ “ΓΡΟΘΙΑ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ : “Διαρκές Πραξικόπημα κατά του Προέδρου Τραμπ”

Κοινοποίηση:
trump-5-thumb-large

Ήδη από της νυκτός της εκλογής του κ. Donald Trump ως Προέδρου των ΗΠΑ, η Υπερεθνική Ελίτ εξαπέλυσε ένα πρωτοφανές μετα-νεωτερικόν πραξικόπημα («postmodern coup d’ état») εναντίον του Κυριάρχου Αμερικανικού Λαού και του νομίμου Προέδρου του.

Με όπλα, αφ’ ενός μεν, τις – ηγεμονικές στα συστημικά αμερικανικά και εν γένει δυτικά ΜΜΕ – δυνάμεις του Ολοκληρωτικού Μετα-εθνικού Προοδευτισμού και του Πολιτισμικού Μαρξισμού, αφ’ ετέρου δε το διεθνές παρακράτος των τρομοκρατικών συμμοριών τύπου Antifa. Οι οποίες συμμορίες, με την πολιτική και ιδεολογική κάλυψη των συστημικών ΜΜΕ αλλά και με την «αινιγματική» ανοχή των αρμοδίων Αρχών και Υπηρεσιών, και δη των Ομοσπονδιακών, απεπειρώντο κάθε βράδυ, επί μήνες, να διεξαγάγουν και εντός των ΗΠΑ μίαν «έγχρωμη επανάσταση» (κατά το πρότυπον της Ουκρανίας ή της «Αραβικής Ανοίξεως»), περιήρχοντο δε μεγάλες και μικρές πόλεις και συνοικίες τρομοκρατώντας τους νομοταγείς, φιλήσυχους και εργατικούς πολίτες, διοργάνωναν οχλοκρατικές και βίαιες αντισυγκεντρώσεις σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό, όπου ελάμβανε χώραν μία πολιτική συγκέντρωσις των Ρεπουμπλικανών και, γενικώς, διέπρατταν όλα εκείνα, τα οποία διέπραττε επί χρόνια και εξακολουθεί να διαπράττει και το εν Ελλάδι παρακρατικόν τρομοκρατικόν υποκατάστημα (τύπου ANTIFA-ΑΝΤΑΡCIA-ΚΕΕΡΦΑ και Σία), με την πλήρη πολιτική και ιδεολογική κάλυψη όλων αδιακρίτως των καθεστωτικών ΜΜΕ (από την ΕΡΤ μέχρι τον ΣΚΑΪ) αλλά και με την σκανδαλώδη ανοχή των Πολιτικών, Δικαστικών και Αστυνομικών Αρχών και Υπηρεσιών.

 

Εσχάτως, εξ αφορμής του επελθόντος, διαρκούσης αστυνομικής επιχειρήσεως και υπό ανεξιχνίαστες εισέτι συνθήκες, θανάτου ενός εγχρώμου Αμερικανού πολίτου (ο οποίος, συμφώνως προς τα δικαστικά αρχεία, είχε συλληφθεί το 2007 και καταδικασθεί για ένοπλη εισβολή σε κατοικία στο Χιούστον και ληστεία, όπερ επιμελώς αποσιωπάται από τα συστημικά ΜΜΕ – όρα frontpagemag.com),  το δίκτυον των τρομοκρατικών συμμοριών της Άκρας Αριστεράς, τύπου Antifa, BLM (Black Lives Matter) κ.ο.κ., θεώρησε ότι εύρε την κατάλληλο ευκαιρία, για να εξαπολύσει και νέαν απόπειρα «Colored Revolution», προκειμένου να ανατρέψει τον νόμιμο Πρόεδρο των ΗΠΑ, μετά και την παταγώδη αποτυχία όλων των προηγηθεισών αποπειρών, με τελευταίαν εκείνην της καθαιρέσεως (Impeachment), η οποία απέβη φαρσοκωμωδία για τους εμπνευστές της.

 

Πρόκειται περί της τελευταίας – μέχρι τούδε – φάσεως του οιονεί Εμφυλίου Πολέμου, ο οποίος σοβεί από ετών εντός των ΗΠΑ. Όπως και άλλοτε έχομε επισημάνει, τριάντα χρόνια μετά την κατάρρευση του Κομμουνισμού, οι θεμελιώδεις αρχές και αξίες του Δυτικού Πολιτισμού τελούν υπό πρωτοφανή και λυσσώδη διωγμό – εντός των ιδίων των Δυτικών κοινωνιών. Ένας ιδιότυπος ιδεολογικός «εμφύλιος πόλεμος» – ή, ακριβέστερα, «Cultural War» – μαίνεται εντός της ιδίας της Δύσεως.

 

Τριάντα χρόνια μετά την νίκη των αξιών και ιδεωδών του Ελευθέρου Κόσμου παρατηρείται το όντως αξιοπερίεργον φαινόμενον στην Δύση να επικρατούν, στο επίπεδον των συστημικών Μέσων Μαζικής Επιρροής και των Ιδεολογικών Μηχανισμών των Κρατών, οι δοξασίες και ιδεοληψίες του Ολοκληρωτικού Μετα-εθνικού Προοδευτισμού (Totalitarian Post-national Progressivism), γνωστού και ως «Πολιτισμικού Μαρξισμού» (Cultural Marxism) – σε σημείον ώστε να διερωτώνται πλέον αρκετοί Δυτικοί συντηρητικοί στοχαστές «Ποίος ενίκησε, εν τέλει, στον Ψυχρό Πόλεμο;»

 

Πρόκειται, και πάλι, για την αέναη, αδυσώπητη μάχη μεταξύ των υγιώς σκεπτομένων ανθρώπων, αφ’ ενός, και εκείνων, αφ’ ετέρου, τους οποίους ο κορυφαίος συντηρητικός στοχαστής Russel Kirk απεκάλεσε «Εχθρούς των Αιωνίων Πραγμάτων» στο ομώνυμον έργον του, εκδοθέν εν έτει 1969   (δεκαέξι έτη μετά την έκδοση του μνημειώδους βιβλίου του «Ο Συντηρητικός Νους»).

 

Είναι αυτό το «ουσιώδες σχίσμα», περί του οποίου ομίλησε ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. κ. Donald Trump κατά την πολύκροτη ομιλία του ενώπιον της 74ης Συνόδου της Γ.Σ. του Ο.Η.Ε. την 24/9/2019. Στο πλαίσιο αυτό βάλλονται ανηλεώς, και επιχειρείται να αποδομηθούν, οι θεμελιώδεις έννοιες και αξίες της Εθνικής Κυριαρχίας, της Εθνικής Ταυτότητος, Ιστορίας και Παραδόσεως. Όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος Trump,  «κάθε έθνος διαθέτει μίαν κληρονομηθείσα Ιστορία, Κουλτούρα, Παράδοσι, άξια υπερασπίσεως και τιμής   –  και αυτό  μας κάνει δυνατούς». Και προειδοποίησε ο Αμερικανός Πρόεδρος ότι: «Ο Ελεύθερος Κόσμος οφείλει να προασπίσει τα εθνικά του θεμέλια. Δεν επιτρέπεται να τα εξαλείψει  ή  να τα αντικαταστήσει.»

 

Το παντελώς ρηχόν και ανιστόρητον ιδεολόγημα της πολυπολιτισμικότητος καθώς και το ζήτημα της ανεξέλεγκτης και παρανόμου Μαζικής Μεταναστεύσεως διαβρώνουν, υπονομεύουν και, τελικώς, απειλούν να ανατινάξουν την συνοχή, ασφάλεια και εθνική ταυτότητα των κοινωνιών της Δύσεως. Και ο Πρόεδρος Trump εξελέγη υπό των συμπολιτών του με την ρητή εντολή να αποτρέψει ακριβώς αυτό. Εξ ου και το ακατασίγαστον εναντίον του μίσος της Υπερεθνικής Χρηματοπιστωτικής Ελίτ και των οργάνων της στο θεσμικόν και ιδεολογικόν εποικοδόμημα: της Υπερεθνικής Γραφειοκρατικής Ελίτ και των Ιδεολογικών Μηχανισμών της. Οι οποίοι προκλητικώς επικροτούν (όρα ανταποκρίσεις CNN, “The New York Times” κ.λ.π.) το όργιον καταστροφής και λεηλασίας, στο οποίον έχουν αποδυθεί, τις τελευταίες ημέρες και νύκτες, οι συμμορίες της Άκρας Αριστεράς.

 

Ο ιστορικός Edward Shapiro, ο σημαντικώτερος ίσως εκπρόσωπος της Αμερικανικής Συντηρητικής Πολιτικής Θεωρίας μετά τον Russel Kirk, έγραψε κάποτε: Ουδεμία κοινωνία δύναται να οικοδομηθεί επί του μηδενισμού. Η «κυριλέ» (ούτως ειπείν) αμερικανική «Gauche-caviar» (=Χαβιαρο-Αριστερά), η οποία σήμερα δικαιολογεί την εγκληματική δράση των συμμοριών Antifa και BLM, και επιχαίρει με την πυρπόληση δεκάδων πόλεων, θεωρεί, προδήλως, ότι ο «κορωνοϊός» και το τρομοκρατικόν παρακράτος θα καταφέρουν, «επί τέλους», ό,τι δεν κατάφεραν τόσα χρόνια ούτε η ηγεσία των Δημοκρατικών ούτε τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

 

Ενδέχεται να δοκιμάσουν δυσάρεστη έκπληξη στις κάλπες του προσεχούς Νοεμβρίου. Η πυρπόλησις τριακοσίων (300!) αστικών κέντρων της Γαλλίας επί δίμηνον (από τέλους Οκτωβρίου μέχρι μέσων Δεκεμβρίου 2005), εξ αφορμής του θανάτου ενός νεαρού Αφροάραβος (Μαγκρεμπίνου), η επακολουθήσασα αντιρατσιστική υστερία της προοδευτικής «ιντελλιγκέντσιας» και των καθεστωτικών ΜΜΕ καθώς και το εκ μέρους των ανηλεές «bullying» εις βάρος του Λευκού αυτόχθονος πληθυσμού εξετίναξαν τον τότε Υπουργόν των Εσωτερικών Nicolas Sarközy de Nagy-Bocsa στην Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας…

Ηλίας Ηλιόπουλος

*Ιστορικός-Διδάκτωρ Λουδοβικείου-Μαξιμιλιανείου Πανεπιστημίου Μονάχου.

maxresdefault-768x432

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τον είχα καθηγητή. Ένας μεγάλος άνθρωπος και επιστήμονας!

Comments are closed.