ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΕ ΗΠΕΙΡΟ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΑΙΓΙΟ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Κοινοποίηση:
trikala

Αποκλεισμένα παραμένουν ξανά μεγάλα χωριά του Δήμου Μετεώρων μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώνονται από το βράδυ της Παρασκευής, λόγω κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, Καλογριανή, Αηδόνα, Γλυκομηλιά και Χρυσομηλιά παραμένουν αποκομμένα από την πλευρά της Καλαμπάκας, ενώ στην περιοχή της Κρανιάς ο Ασπροπόταμος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του και πια φαίνεται ότι δημιουργεί νέα κοίτη.

 

Μεγάλες κατολισθήσεις σημειώνονται σε πολλά σημεία του ορεινού επαρχιακού δικτύου στο Νομό Ιωαννίνων, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που πλήττουν την περιοχή από τη νύχτα.

Ειδικότερα , προβλήματα κατολισθήσεων δημιουργήθηκαν στα Τζουμέρκα, στον επαρχιακό δρόμο από το γεφύρι της Πλάκας μέχρι τα Πράμαντα, στην Κόνιτσα στην εθνική οδό πριν από τα Μαστοροχώρια και το Πωγώνι, στον δρόμο Δελβινάκι-Πωγωνιανή.

Λόγω των ισχυρών ανέμων, στην πλατεία του Μετσόβου έσπασαν μεγάλα κλαδιά από τα πλατάνια και προκάλεσαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Τα μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας δουλεύουν ασταμάτητα σε όλα τα σημεία για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο επαρχιακό δίκτυο.

metsovo

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, η κακοκαιρία έχει προκαλέσει μικροπροβλήματα, ενώ χωρίς ρεύμα παραμένουν περιοχές στο κέντρο της πόλης και περιφερειακά.

Φωτιά σε κολώνα της ΔΕΗ εκδηλώθηκε στον Χαλικούνα, στη Νότια Κέρκυρα, όπου έσπευσε η πυροσβεστική. Μία πτώση δέντρου καταγράφηκε στο Σκριπερό, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων απηύθυνε συστάσεις προς τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου έχει θέσει από χθες σε αυξημένη ετοιμότητα όλες τις υπηρεσίες του Δήμου που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις Πολιτικής Προστασίας βάσει του σχεδιασμού του Δήμου και των Εθελοντικών Ομάδων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των φαινομένων, σε συντονισμό του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ. Χ. Γιώτη.

Τρίκαλα: Εικόνες βιβλικής καταστροφής έρχονται και πάλι από τα ορεινά της Καλαμπάκας με την Κρανιά να βρίσκεται στο επίκεντρο των καταστροφών.

Το βίντεο από την γνωστή ταβέρνα La Korno, κόβει πραγματικά την ανάσα με το κατάστημα να κατακλύζεται από το ορμητικό ποτάμι.

Ναυπακτία:Οι ισχυροί άνεμοι έσπασαν δέντρο στην Άνω Βασιλική

Με μοναδικό φαινόμενο για την ώρα τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή,ένα ακόμη περιστατικό λόγω της συνέπειάς τους,ήταν να κόψει στα δύο δέντρο μέσα στο χωριό,χωρίς ωστόσο να προξενήσει κάποια ζημιά σε περιούσια ή τραυματισμό σε άνθρωπο

Στέγη από τσίγκο αποθήκης αποκολλήθηκε λόγω τον ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή στο Τρίκορφο Ναυπακτίας.

Η στέγη λόγω των δυνατών ανέμων πετάχτηκε αρκετά μέτρα μαρκρύτερα από την αποθήκη στον δρόμο που συνδέει το χωριό με τη Γαβρολίμνη.ευτυχώς για την καλή τύχη δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα ή τραυματισμός από το περιστατικό

Διαβάστε επίσης:

Κατέρρευσε τμήμα του δρόμου Φλώρινας – Καστοριάς

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Θα φτιαξει η γη…μπαζωστε με τους 41% μαλακες,και να δεις ποσο σταθερα εργα θα μεινουν ανα τους αιωνες……Γεια σου Ελλαδισταν……σε πνιγει μια βροχη αλλα που θα αναψουμε κερια…στην αγια Σοφια…..αινταααα τσομπανννννννιδεςςςς

  2. Αξιοι της τυχης τους, εχω παψει πια να διαβαζω λεπτομερειες, δεν εχουν σημασια. Λυπαμαι κατακαρδα που το λεω,αλλα ετσι ειναι.Νομιζω πολυς κοσμος ετσι αισθανεται. Ψηφισαν με χερια και με ποδια κουληδες και τσιπρες και το χοιροβοσκο. 90ο/ο και οι τρεις , τριας ομοουσιος και αδιαιρετος. Ας τα λουστουν!

  3. Τί κάνει ο νέος Περιφερειάρχης; Όλα καλά; Τί ψηφίσατε Τρικαλινοί; Νά την, φάτην..

    1. Είπαμε ότι είσαι ΝΔουλος πελασγιε αλλά όχι και τόσο κολλημένος!!! Τι δουλειά έχει ο νέος περιφερειάρχης που θα αναλάβει τη 1η Γενάρη 2024! Στον Αγοραστό να τα πεις αυτά!! Με όλα αυτά τον μαύρισαν εκεί στη Θεσσαλία και αυτό δεν είναι τυχαίο!! Και εγώ δεξιος είμαι αλλά δεν έχω παρωπιδες!!!!

  4. αυριο θα περασει ο κασελακης με τον Ταυλερ και το σκυλο….

  5. Φεεεεταα… ολα πανε καλα,,, ο κρατικος μιχανησμος είναι πανετημος

Comments are closed.