ΑΣΠΙΔΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΚΟΥΛΗ – ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ – ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Κοινοποίηση:
2431854

Ανησύχησε για λίγο ο Κλάους Σβαμπ! Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το πήρε πάνω του και ανακοίνωσε τη διαγραφή του βουλευτή που πήγε να βάλει φωτιά στην πιθανότητα «μεγάλης συγκυβέρνησης»…

Η παρέμβαση Κουρουμπλή, ο οποίος αποκάλεσε «δολοφόνους» του βουλευτές και την κυβέρνηση της ΝΔ για τους θανάτους ανθρώπων εκτός ΜΕΘ, τους οποίους αποκάλυψε  ο Σωτήρης Τσιόδρας και οφείλονται στην διαχείριση που έκανε η κυβέρνηση, έφερε ΤΑΡΑΧΗ στον ΣΥΡΙΖΑ και στην επόμενη μέρα για την «Ελλάδα της Μεγάλης Επανεκκίνησης», η οποία, κατά πολλούς, κρύβει το σενάριο πολυκομματικής συγκυβέρνησης μετά τις εκλογές με απλή αναλογική!

Ως εκ τούτου, ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να μην στεναχωρήσει το κοινό μέντορα που έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλαδή τον Κλάους Σβαμπ , απείλησε με διαγραφή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Παναγιώτη Κουρουμπλή, εκτός και αν ανακαλέσει! Ο κ. Κουρουμπλής δεν ανακάλεσε ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ!

 Οι αναφορές του Παναγιώτη Κουρουμπλή για “χιλιάδες ανθρώπους που δολοφονήθηκαν” από το βήμα του ελληνικού κοινοβουλίου προκάλεσε την έντονη μάλιστα αντίδραση του κ. Τσίπρα.

Έπειτα από το περιστατικό, το οποίο προκάλεσε σάλο, και τις οργισμένες αντιδράσεις του κυβερνώντος κόμματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τηλεφώνησε από τις Βρυξέλλες στη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Όλγα Γεροβασίλη, θέλοντας να μεταφέρει ένα τελεσίγραφο στο βουλευτή του κόμματος και πρώην υπουργό. Θα ανασκευάσει, ή θα διαγραφεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Τελικά, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε τη διαγραφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ!!!

ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

40 Σχόλια

  1. Επεσαν οιμασκες ΝΔκαι Συριζα ειναι ενα για οσους μεχρι τωρα δεν τοειχαν αντιληφθει

  2. Για τον κουρουμπλη πάντα πίστευα πως έκανε μεταγραφή προς τους συριζεους για την καρέκλα,δηλ.θελω να πω δεν τον είχα σε υπόληψη…..
    Όσα είπε όμως ήταν σωστά και μπράβο του που δεν ανακάλεσε…..
    Διαγραφή του κουρουμπλη όμως,γιατί όχι του πολακη????
    Αφού κι αυτός τα ίδια λέει εδώ και καιρό…
    Μήπως γιατί ο πολακης είναι διαδοχος εν αναμονή????

  3. Βρωμιά… Εκτελούν εντολές όλοι τους… Να τους ξαναδωσετε 10000 το μήνα να σας γ@@@@ και να σας δέρνουν…

  4. Άντε πάγαινε να κάνεις καμιά βόλτα με το ταχύπλοο και δώσε τη θέση σου σε κανένα άξιο που με αυτά που κάνεις θα βουλιάξεις το κομμα σου εσύ δεν κάνεις. Σε βλέπω για μεταγραφή στη ΝΔ Αλέξη για εκεί καλός είσαι, για αντιπολίτευση δεν κάνεις πόσο δε μάλλον για κυβέρνηση άχρηστοι !

  5. Μαζί τα φάγατε από τις φαρμακευτικές προδότες της μακεδονίας, μπλε και κόκκινοι συριζαίοι, τσιπροκούληδες.

  6. Τσίπρα είσαι πολύ λίγος αγοράκι μου, για να κυβερνήσεις την Ελλάδα πρέπει να έχεις τα αρχίδια να υποστηρίξεις τους βουλευτές σου όχι να τους διαγράφεις στην πρώτη δυσκολία. Εσείς εκεί στον Σύριζα έχετε γίνει χειρότεροι και από ΚΚΕ, είστε φουλ αναφανδόν υπέρ της ΝΔ με αυτά που κάνετε πανίβλακες !

    Στην επόμενη δημοσκόπηση θα είστε 10 μονάδες κάτω, δυστυχώς για την Ελλάδα για άλλα 100.000 θα την λυμαίνονται τα λαμόγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ του Σημίτη με την μάσκα του Ανδρουλάκη επειδή αριστερά πούστεψε και πλέον δεν υπάρχει.

  7. Δεν είναι αριστερά αυτό το έκτρωμα, δεν θα γίνεις κυβέρνηση ξανά ποτέ Αλέξη σε κάθε περίσταση ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ πόσο ΛΙΓΟΣ ΕΙΣΑΙ !

    Όταν διαγράφεις έναν άνθρωπο που λέει την αλήθεια τότε δεν είσαι παρά ακόμα ένας βοσκός του κοινοβουλίου που θεωρεί ΠΡΟΒΑΤΑ τους βουλευτές του ! Κάνεις ότι κάνει τόσα χρόνια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ διαγράφεις όποιον δεν κρατά την κομματική γραμμή !

    ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΦΥΡΙΖΑ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ 3,5% !

  8. Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω πως τους ανεχόμαστε ακόμα, ΝΔ, ΣΚΑΤΟΣΟΚ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΑ. Δε βλέπω κανέναν να αντιδρά βλέποντας ότι το πάνε για τρικομματικη συγκυβέρνηση. Το χω πει και το ξαναλέω μόνο η στάση πληρωμών από όλους τους Έλληνες θα πιάσει

  9. Παίζονται πολλά συμφέροντα. Οι περισσότερες φαρμακοβιομηχανίες αδικούνται και δεν παίρνουν μερίδιο από την πίτα γιατί συμφώνησαν να στηρίξουν 2-3 συγκεκριμένες φαρμακοβιομηχανίες, για να σωθούν οι μέτοχοι.
    Το δικό μας συμφέρον είναι να χρησιμοποιηθούν όλα τα μέσα για να μην πεθαίνουν και νοσηλεύονται οι πολίτες, που τυχαίνει να ευθυγραμμίζεται με το συμφέρον των περισσότερων φαρμακοβιομηχανιών.

  10. Και να ανακαλούσε ο Κουρουμπλής, την βόμβα την έριξε και οι εντυπώσεις θα έμεναν.

  11. ο Κουρουμπλης ποτε δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ αλλά η εποχή τοτε που το ΠΑΣΟΚ διαλυόταν εφερε μερικούς βαθύ ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ … αντε λοιπον τωρα με την εντολή που εδοσαν απο τα αφεντικα να παίζουν ΠΑΣΟΚ, αντί ΣΥΡΙΖΑ η φωτοβολίδα ΣΥΡΙΖΑ θα επανέρθει στο ποσοστό του 3.5% και τελικα εκτός βουλης στις μεθεπόμενες εκλογες ….
    με την Ν.Δ στο 25% … καταλαβαίνετε ;;; οτι το πράγμα ανατρέπεται εκ βάθρων το πολιτικο σύστημα .;;!!!
    ΕΝΩΜΕΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ πάει στο 35%, τρομος και φόβος.!!!

  12. Φως φαναρι οτι ο πινοκιο ειδε κι αποειδε οτι δεν του βγαινουν τα κουκιά και σου λεει συγκυβερνηση μωρε ας ειναι κι ετσι

  13. Τσίπρας, Μητσοτάκης οι τενεκέδες οι ξεγάνωτοι της ΝΤΠ!!!!
    ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!

  14. Με λίγα λόγια των Τσιπρα των κρατάει στο χέρι ή μυστική υπηρεσία της Γερμανίας τουλάχιστον 100 χρόνια γενεαλογικό δεν κάνει για την Ελλάδα πλέον δεν ξέρουμε και τη κάνει και η Αμερική το τότε του ,τσιπρα που ήταν πρωθυπουργός άλλαξε πολύ με το τώρα,,καμμια διαφορά μήπως του είπαν ότι είναι και Καταλανός δρόμο όλοι δεν κάνουν, αυτός που έχει κρατήσει την θέση του είναι το ΚΚΕ εσωτερικού φενετε δίπλα στων λαό εθνικιστικά κόμματα λίγα θα πιάσουν βλέπω την πιάτσα τους νέους που ήταν χρυσή αυγή πήγαν Σύριζα κλπ

  15. Με λίγα λόγια των Τσιπρα των κρατάει στο χέρι ή μυστική υπηρεσία της Γερμανίας τουλάχιστον 100 χρόνια γενεαλογικό δεν κάνει για την Ελλάδα πλέον

  16. Ο ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΜΟΣ ΣΥΜΑΧΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΘΟ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΑΡΕ ΤΕΡΥ ΧΡΥΣΕ ΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΣ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟΦΟΡΑΔΑ …….

  17. Ο Τσιπρας ήταν ανέκαθεν Γερμανός τα εργατικά συνδικάτα της Γερμανίας των σπουδασαν που είναι και χορηγοί στην βουλή μέχρι εδώ

  18. Μιλάμε για σωστό άνθρωπο κάνει λάθος ο Τσιπρας δεν θα βγουν πολλά σε καλό ο κόσμος έχει αλλάξει πολύ κλπ,

  19. Απορώ πόσους θα “καθαρισουν” ακόμα η Κουλα και η Τσουπρα… Ποικιλοτροπως.. Πλαγιομετωπικα και ευθέως….

  20. Ωντος ζούμε μεγάλες στιγμές! Ο κόσμος πεθαίνει εξ αιτίας τους κ μιλάει κάποιος έστω κ αργα κ ο πρόεδρος του ο οποίος θα έπρεπε να είχε αντιδράσει από την
    αρχή, τον διαγράφει. Αυτό κ αν δεν είναι τι κάνει νιάου στα κεραμίδια! Κρίμα για την Ελλάδα κρίμα για τους Έλληνες!

  21. Αλεκθη αρχοντα! Ουτε τους αναπηρους αγωνιστες δεν σεβεσαι λαμογιο! Μεγαλα τα ανταλλαγματα φαινεται απο τη frau που ξεκουμπιστηκε η οχι ποιος ξερει!

    1. Ο Αλέξης είναι βαθιά Καλόκαρδος, Μεγαλόψυχος, Μάγκας, Αλτρουιστής και Γενναιόδωρος!
      Έχει Αγάπη και Σεβασμό για όλον τον κόσμο! Για τους πάντες! Νοιάζεται μόνο για το συμφέρον του λαού!
      Συνεννοήθηκε με τον κ. Κουρουμπλή, ζητώντας του ευγενικά να μείνει για λίγο στην άκρη
      έτσι ώστε να μη φωνάζει η αντίπαλη παράταξη για δήθεν ακραίες απόψεις κλπ.
      Θα τον επαναφέρουν την κατάλληλη στιγμή!

  22. Μονοκομματική βουλή έχουμε.Ίσως με μία εξαίρεση.

  23. αντιπολίτευση της πλάκας κάνει ο Τσίπρας…μαλλον τους έχουνε υποσχεθεί οι Γερμανοι συγκυβέρνηση…
    πεθαίνουν 100+ ανθρωποι την ημερα και γιατροι της κευβερνησης λενε οτι φταει που δεν έχουμε ΜΕΘ και ο Σύριζα πίνει το αμίλητο νερό
    μάλλον θα φταίει ο φούφουτος….πολυ ξεφτίλα στο Ελλαδισταν

  24. ΑΛΕΞΗ ΕΙΣΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ !
    ΜΕ ΝΔ ΕΙΣΤΕ ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ ΚΟΠΡΟΙ

  25. ξεφτίλα είναι είναι όταν ένας ζαίος σε αποκαλεί δολοφόνο ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. Γνώριζαν ότι η έλλειψη ΜΕΘ προκαλεί αυξημένη θνητότητα και παρόλα αυτά έθεσαν σε καθεστώς απόλυσης >7000 υγειονομικούς. Σαφώς χειρότερο από το Μάτι. Στο Μάτι οι ζαίοι έδειξαν σε ένα στιγμαίο γεγονός πόσο ανίκανοι είναι (και μετά πόσο βρώμικοι είναι γιατί το συγκάλυπταν) = από αμέλεια με ενδεχόμενο δόλο. Εδώ όμως μιλάμε για ολόκληρη πολιτική που αυξάνει ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ τους τους θανάτους = εκ προμελέτης

  26. Διαιρεί και βασίλευε, όλα τα κόμματα είναι ένα, να μην ξεχνάμε και τα χάλια του ΚΚΕ που μας έχει πρήξει τα παπάρια για το δίκιο του εργάτη τόσα χρόνια. Ο εργάτης που απολύθηκε γιατί δεν μπολιάστηκε δεν έχει δίκιο, τουμπεκί οι κόκκινοι φασίστες. Η δικαιοσύνη η πραγματική δεν μεροληπτεί, είναι σταθερή, τουλάχιστον στο θέμα της ελεύθερης βούλησης. Στις εκλογές οι καθυστερημένοι πάλι θα τους ψηφίσουν, προφανώς γιατί αυτούς αξίζουνε.

  27. Ελλαδιστάν…………..Πόσο σανό θα φας ακόμη!!!!!!!!!!

  28. Τελικά το όλοι οι αρχηγοί κοματος είναι τροπικό.Φτου σας κοπρόσκυλα.

  29. Οι ιδιοι προδοτες της Μακεδονιας, μαζι και στο ξεπλυμα της μαζικης δολοφονιας.
    Που ειναι ο κουρασμενος εισαγγελεας?

  30. Δυστυχώς, κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει!!! Θα τους τρώμε στη μάπα για πολλά χρόνια..

  31. Ρε τα καθάρματα δεξιά και αριστερά, είναι το ίδιο και το αυτο! Αυτός ο Κλάους βαμπ που είναι μέντορας του Κούλη και αλεκξη είναι αυτός ανώμαλος που φοράει κυλοτα!έξω πουσ..δες από την παράγκα!!!!

Comments are closed.