ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ – ΡΩΣΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ “ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ” ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Κοινοποίηση:
PIRINIKA

Ο βουλευτής της Ρωσικής Κρατικής Δούμας Αντρέι Γκουρούλεφ ζήτησε πυρηνική επίθεση στην Ολλανδία μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Κατά την ομιλία του ανέφερε ότι περίπου το 50-60% της προμήθειας υδρογονανθράκων της Ευρώπης βρίσκεται στις ακτές της Ολλανδίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για έναν «μεγάλο στόχο» για στρατεύματα που είναι ικανά να προκαλέσουν «κρίσιμα απαράδεκτη ζημιά», με αποτέλεσμα «η Ευρώπη να γονατίσει».

«Και αυτό είναι θέμα μιας ημέρας με ελάχιστη κατανάλωση πυρηνικών όπλων», είπε ο Γκουρούλεφ.

Με τη σειρά του, ο παρουσιαστής, διευκρίνισε αν τα πυρομαχικά θα είναι “πυρηνικά”, με τον Γκουρούλεφ να απαντά «σίγουρα».

Νωρίτερα, ο Γκουρούλεφ εξήγησε την έναρξη ασκήσεων μη στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων στη Ρωσία. Υπενθύμισε ότι το οπλοστάσιο διαθέτει μεγάλη γκάμα πυρομαχικών με ειδική κεφαλή. Ο βουλευτής υπενθύμισε ότι το στρατιωτικό δόγμα επιτρέπει τη χρήση πυρηνικών όπλων όταν απειλείται η εδαφική ακεραιότητα της Ρωσίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Εδω οι Αμερικανοι βαλλανε πυρινικες βομβες στην οικονομια ,στην πιστη στην ηθικη με την εποβολη της αναγκαστικης ομοφυλοφιλιας ,στην οικογενειακη ζωη των Ελληνων.
    Εγκατεστησαν στην Ελλαδα ολα τα εγκληματικα εκτρωματα του πλανιτη με σκοπο να μας καψουν και να μας αφανισουν μια για παντα
    Ηδη κανανε το Ελληνικο τοπειο κρανιου τοπο με τα καμενα βουνα και λαγκαδια και τις ανεμογενιτριες .
    Και μας φταιει ο Πουτιν ,ο Πουτιν ειναι εγκληματιας ;
    Οχι ο Πουτιν θα καθαρισει τον πλανιτη απ την βαρβαροτητα ,την ηθικη βρωμια ,δυσοδια και απο τη μποχα που αναδιδεδεται απο την κολαση της Νεας Ταξης Πραγματων , που ειναι η Αμερικκη.
    Ριξε Πουτιν τα πυρινικα οπως ελαβες εντολη απο τον Κυριο των κυριων και Βασιλεα των βασιλευοντων
    και αφανισε τους υπεραιρωμενους ασεβεις , που πολεμουν τον Τριαδικο Θεο,που εχουν φουσκωσει σαν μπαλονια απο τον υπερτροφικο εγωισμο γιαυτο θα σκασουν σε λιγο σαν φουσκες .
    Διοτι η νικη ειναι του Αρνιου και εσυ εισαι με το Αρωιον γιαυτο και θα νικησεις τους σκοτεινους ανθρωπους.

  2. εγώ θα πω στον ΠΟΥΤΙΝ να μην κάνει τσιγκουνιές στα πυρηνικά έχει μπόλικα να τα ρίξει όλα
    απλά το πρώτο πυρηνικό στην ελλάδα.

  3. η πουτανα δυση της ανωμαλιας των παιδεραστων που σαν βρυκολακας τρεφετε με αιμα πονο και δυστυχια ανθρωπινψν ψυχων και παιδιων, με την ανθρωποφαγα κτηνωδη απανθρωπη νεα ταξη πραγματων που ειναι με ανευ προηγουμενου σκληροτητα και βαρβαροτητα, εχει μονο ενα εμποδιο για να εφαρμοστει και να ξεκινησει την βασιλεια του ψευδομεσσια του ισραηλ για ολοκληρη την δυση και τον κοσμο…. Την Αγια και Μεγαλη Ρωσια Την Απεραντη Χωρα Του Χριστου που πολεμαει την νεα ταξη πραγματων και δεν προσκυναει τον αντιχριστο οπως ολοι οι προοδρομοι του στη δυση….

  4. ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ…

    1. Καλύτερα πυρηνικά στην Κόκκινη Πλατεία να ξεφορτωθούμε τους φασίστες

          1. Μονο εκδιδομενες ρωσιδες εχουν τετοια ονοματα. Τις περιμενουμε στην Δυση τωρα ππυ θα χασουν τον πολεμο.

      1. Πόσα εμβόλια έχεις κάνει ΤΤ και δεν έχεις συνέλθει ακόμα, ο Πούτιν ψηφίστηκε από το 87% των Ρώσων για να πολεμήσει τον φασισμό…

        1. Σκοτωνοντας ολους τους αντιπαλους του. Και ο Σανταμ επαιρνε 99%. Δεν τον κανει δημοκρατη

        2. Τι γράφεις πάλι άσχετε σε όλα και ο Κορεάτης παίρνει 100% επειδή δεν υπάρχουν αντίπαλοι, στην Ρωσία μπορούσες να ψηφίσεις άλλα τρία κόμματα πιο δημοκρατικά δεν γινόταν κοντά 80 εκ. στήριξαν τον Πούτιν!!!!

          1. Ναι ε? Πολυ δημοκρατικα. Ασχετε. Πηγαινε εκει να ζησεις. Να γραφεις εναντιον στο καθεστως να δεις τι ωραια θα περασεις στην Σιβηρια

          2. Πόσο mRNA κυλάει στο αίμα σου μόνο οι πράκτορες των δυτικών πάνε στην Σιβηρία και γιατί να γράφεις στόκε κατά του Πούτιν μακάρι να είχαμε και εμείς έναν πατριώτη που να μάχεται για τα ιδανικά της πατρίδας…

  5. Μονο ανιατοι ψυχοπαθεις θα μπορουσαν να πιστεψουν ποτε οτι οι Ρωσοι θα δεχτουν να γινει η χωρα τους Γιουγκοσλαβια,Ουκρανια η Ελλαδα. Το ειπε επανειλημμενως ο Μεντβεντεβ,το εχει πει και ο Πουτιν. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση ΗΤΤΑΣ και λεηλασιας της Ρωσιας. Εαν αντιμετωπισουν ενδεχομενο τακτικης στρατιωτικης ηττας απο το ΣαταΝΑΤΟ, θα προχωρησουν στην ενεργοποιηση των στρατηγικων πυρηνικων δυναμεων της Ρωσιας,που,εκτος απο μη ανασχεσιμες απο τα αντιβαλλιστικα συστηματα του ΝΑΤΟ,δηλαδη της Αμερικης και των υποτακτικων της, εχουν την δυνατοτητα να μετατρεψουν σε σταχτη ολοκληρη τη “Δυση” μεσα σε λιγωτερη απο μια ωρα. Επειδη ο Πουτιν δεν ειναι μπαιντεν και τσιπροκουλης, αποφευγει να φταση στο σημειο της μη επιστροφης. Ο Ορμπαν ειπε οτι ειμαστε μια ανασα πριν απο το σημειο αυτο,το ιδιο λενε οι κορυφαιοι παγκοσμιως ειδικοι ,οπως ο καθηγητης Πωλ Κραιηγκ Ρομπερτς και ο καθηγ. Μισελ Τσοσουντοβσκι και αλλοι. Ελπιζω να μην κοπει το σχολιο μου.

    1. Φιλε μου οι ΗΠΑ δεν νοιαζονται για τα Πυρηνικα γιατι ειναι μακρυα κ στον πουτσο τους η Ευρωπη . Θελουν να διαλυσουν την Ρωσια με καθε τροπο για να επιβαλλουν την Παγκοσμια Κυριαρχια κ θυσιαζουν 300 εκ Ευρωπαιους . Οι Μαριονετες που εχουν βαλει ως Κυβερνησεις σε ολη την Πουστοευρωπη για να την καταστρεψουν , εχουν ηδη ετοιμα τα Αεροπλανα τους σε περιπτωση Πυρηνικων να την κανουν για ΗΠΑ …. Θα αραξουν εκει ολοι για καμμια 50 – 100 χρονια να καθαρισει η Ατμοσφαιρα κ μετα θα κανουν την Νεα Ταξη με την ησυχια τους ….. Οι Ευρωπαιοι Πολιτες του Πουτσου δεν εχουν καταλαβει απολυτως τπτ κ ειδικα οι μαλακες Νεοελληνες . Σου το λενε ανοιχτα ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ κ παρολα αυτα ο κοσμος τους ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ !!!! Μιλαμε για ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ !!! Οταν το ΕΛΚ εχει προβλεψη να χασει 2 ΕΔΡΕΣ !!!!!!!!!!!!! Τοτε τι σκατα να συζητησουμε ;;;;;;;; Σηκωθειτε φυγετε για να γλυτωσετε .

  6. Το παρακαναν οι ρωσοι ( ο πουτιν δηλαδη ). Ευχομαστε στον πουτιν “ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ” και να μη προλαβει να ριξει πυρηνικα. ΠΟΥΤΙΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ , κατασκοπος, τρελος. ( Αν κοπει το σχολιο, συμφωνειτε να ριξει ο πουτιν πυρηνικα τοτε).

    1. ούτε σε 10 ζωές δεν θα μπορούσες να κάνεις το 1/10 από αυτά που έκανε ο καγκεμπίτης σε μία … όλοι ξέρουμε ποιοι ευθύνονται για το αιματοκύλισμα του πλανήτη δεκαετίες τώρα και ποιες μεθόδους χρησιμοποιούν για να προκαλούν κρίσεις & πολέμους παντού με δικούς τους “αντιπροσώπους” …και αυτοι δεν είναι οι ρώσοι, γεμίσαμε συστημικούς δούλους

      1. Κακοποιρηδες εισγε ολοι εσεις οι facebook ιασμενοι

    2. Αντί να σκεφτείς γιατί θα αναγκαστεί να ρίξει πυρηνικά πιστεύεις ότι η λύση είναι να ψοφήσει… Αυτή η λογική υπάρχει τόσα χρόνια στην χώρα με αποτέλεσμα ο κάθε άσχετος να ψηφίζει ότι θέλει ενώ δεν ξέρει τα βασικά… Ο Πούτιν είναι ένας αδιάφθορος πατριώτης που μάχεται μόνο για τα ιδανικά της χώρας του, δηλαδή δεν παίρνει εντολές από τα ξένα συμφέροντα και τους ολιγάρχες…

  7. Συμφωνω απολυτα !! Η Ολλανδια των Πουστηδων , των Παιδεραστων , των Ναρκωτικων , των ΛΟΑΤΚΙ , των Πορνειων κ της Νεας Ταξης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ – ΚΑΘΙΚΙ ΟΛΛΑΝΔΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΡΟΜΠ ΜΠΑΟΥΕΡ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ Κ ΝΑ ΚΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ !!!!

  8. Χα μάνα μ μόνου πιριμινιτι να χειμουνιασ για τη ζεστή μανιταροσουπα να ζισταθουμι οικουνουμκα! Ηυτυχως έχου ζα στου μαντρί κι δε περιμένου τα ουλανδεζικα!

  9. ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ.

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΗΠΑ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΧΤΕΣ…

  10. ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΘΕΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΟΓΟΜΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ

      1. Tην δικια σου καταντια την εχεις δει,Γιαννούλα??

Comments are closed.