ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. DRONE ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ – ΝΕΚΡΟΣ ΡΩΣΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ

Κοινοποίηση:
3176731

Συναγερμός έχει σημάνει στην ανατολική Ουκρανία μετά τον θάνατο ενός στρατιωτικού από τις δυνάμεις της αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ (DPR).

«Νεκρός έπεσε από επίθεση drone Ρώσος στρατιώτης», σύμφωνα με tweet του Russia Today.

Tην είδηση για τον θάνατο του στρατιωτικού μετά από επίθεση ουκρανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην πρώτη γραμμή της χώρας, έκανε γνωστή ο επικεφαλής της αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ (DPR), Ντένις Πουσιλίν.

«Πριν από αρκετές ώρες, ένα drone έριξε έναν εκρηκτικό μηχανισμό σκοτώνοντας έναν στρατιώτη μας», επεσήμανε ο Ντένις Πουσιλίν μιλώντας στο ειδησειογραφικό πρακτορείο ειδήσεων του Ντονέτσκ.

Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές πως οι δυνάμεις του Κιέβου είχαν εντείνει τη χρήση drones σε ολόκληρη τη γραμμή επαφής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αμερικλανοι πρεζαμποροι πιεζουν τους προδοτες Ουκρανους να επιτεθουν στον Ρωσο.

    Δεν εχουν ιδεα τι τους περιμενει …..Οσο για τους ανθελληνες στο Ελλαδισταν θα καλοπερασουν .

  2. Τα μη επανδρωμενα της τουρκιας θελετε να πειτε!…τα ιδια θα παρει και η πολωνια! και εχει αγορασει και η ουκρανια…και ο πουτιν συνεχιζει να κλεινει το ματι στον ερντογαν κανονιστηκε συνταντηση παλι για να τα βρει με την ουκρανια.

  3. Εδώ οι Τούρκοι έριξαν ολόκληρο αεροπλάνο, σκότωσαν διπλωμάτη και ο πουτ,ανας συγγνώμη Πούτιν είναι σύμμαχος τους.. Τι θα κάνουν στην Ουκρανία; 300 € κοστίζουν .

  4. Στέφανε, το ταμείο είναι μείον στην εε και ένας πόλεμος θα τους καθόταν κουτί. Τα φάγανε τα λεφτά, ελίτ πολιτικοί πολυεθνικές.

  5. Μεχρι και η Ουκρανια που γεμισε τα …ρδελα της Ευρωπης με πουτ@νες τα βαζει με κοτζαμ Αρκουδα…Κι εμεις οι τσαχπινοκωλοσφυριχτρες εχουμε πρωτη μουρη εναν Πολακη να μοιραζει τσιγκινα και η Αθήνα μας υπο πακιστανικη κατοχη ετσι για να γουσταρουν ο ανταρσυα και τα υπολοιπα σιχαματα. Ευγε μας Ελληναραδες μου!

    1. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΝΑ ΝΗΣΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ

Comments are closed.