ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ! Ο Ερντογάν εκτέλεσε πέναλτι και ο τερματοφύλακας βουλευτής του που απέφυγε να αποκρούσει(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

«Πέναλντι» εκτέλεσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όταν επισκέφθηκε το γήπεδο της ομάδας Göztepe S.K για τα εγκαίνια του όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης.

Με το κοστούμι του κλωτσάει χαλαρά την μπάλα και ο βουλευτής του που είχε αναλάβει χρέη…τερματοφύλακα με το που βλέπει ότι η μπάλα πάει προς τα δεξιά του, τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση, αποφεύγοντας να αποκρούσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το σάψαλο είναι παράλυτο κι ετοιμοθάνατο, θέλει να βλάψει την αληθινή του πατρίδα, ο γενίτσαρος. Από μικρούς τους έπαιρναν στην αυλή των σουλτάνων και τους κακοποιούσαν σεξουαλικά, υποβάλλοντας παράλληλα στο υποσυνείδητό τους τον ψίθυρο “για όλα φταίνε οι γκιαούρηδες”. Ελπίζουμε να ζήσει και να υποφέρει από την συνειδησιακή του πλημμύρα.

  2. Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΥ ΤΡΕΛΛΑΡΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΝ ΣΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΤΕΙ.ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ.

  3. Η μπουνταλοσύνη στο έπακρον!!!

    Δε περιγράφω αλλο

Comments are closed.