ΑΤΑΚΕΣ “ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ “ΚΑΜΜΕΝΩΝ”: “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ! ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ!” – ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ; ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
λεκανες

 Δυστυχως θα πρέπει να τρολαριστούν μήπως και βάλουν μυαλό. Αν και αμφιβάλλουμε!

Στιγμές απόγνωσης ζουν οι κάτοικοι της Μάνδρας , οι οποίοι μιλώντας σε τηλεοπτικές εκπομπές ξεσπούν.

Κάτοικος της Μάνδρας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και είπε ότι οι φλόγες πλησιάζουν επικίνδυνα και υποστήριξε ότι «μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού».

«Δεν υπάρχει αεροπλάνο, δεν υπάρχει πυροσβέστης, μας έχουν κλείσει τον δρόμο, δεν έχουμε πρόσβαση στα σπίτια μας. Οι άνδρες μας περάσανε κρυφά και πήγαν κάτω και κόβουνε να ανοίξουν αντιπυρική. Δεν υπάρχει ένας πυροσβέστης, σας ορκίζομαι στα παιδιά μου. Από χτες δεν είδαμε έναν πυροσβέστη», τόνισε η κα. Αγγελική λέγοντας στη συνέχεια ότι αναγκάστηκε να πάρει τηλέφωνο για να κάνει την καταγγελία.

«Το σπίτι μου είναι ανάμεσα σε Μάνδρα και Οινόη, στο Παλαιοχώρι. Σε μας δεν ήρθε καμία εντολή εκκένωσης. Ήρθε ένα μήνυμα του 112 να κλείσουμε τα παράθυρα. Και οι φλόγες φτάσανε 100 μέτρα από το σπίτι μας. Δεν ήρθε ούτε ένα περιπολικό να πει ‘’εκκενώστε’’. Υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι στον οικισμό, που είναι ακόμα εκεί γιατί δεν μπορούν να φύγουν», καταγγέλλει η γυναίκα.

«Τον οικισμό τον εγκαταλείψαμε και πήγαμε 200 μέτρα από την απέναντι πλευρά και απλά βλέπουμε την καταστροφή». Στο εάν η φωτιά έφτασε στο σπίτι της, η ίδια απάντησε πως «είναι πάρα πολύ κοντά στο σπίτι μας η φωτιά». «Έχουμε ζωάκια. Δεν μπορέσαμε να τα μεταφέρουμε. Τα αφήσαμε πίσω» συνέχισε κλαίγοντας η γυναίκα και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν και ηλικιωμένοι, ούτε αυτούς μπορέσαμε να τους πάρουμε. Δε γνωρίζω τι έχει γίνει με αυτούς τους ανθρώπους. Είναι θέμα χρόνου η φωτιά να φτάσει στα σπίτια μας».

«Νιώθουμε ότι βρισκόμαστε στο έλεος ανίκανων ευθυνόντων» δηλώνει από την πλευρά της η Μαίρη Καρά, κάτοικος στο Πανόραμα Μάνδρας όπου ζουν 300 περίπου άνθρωποι.

«Βλέπουμε τις φωτιές να πλησιάζουν τα σπίτια μας» σημειώνει η ίδια προσθέτοντας ότι «δεν πετάει τίποτα εδώ και πολύ ώρα. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Υπάρχει κάποιος να μας ακούσει. Πού είναι το κράτος;».

Επιπλέον, η κα Καρά κάνοντας λόγο για ενεργό μέτωπο 20 με 25 χλμ. επαναλαμβάνει ότι «δεν υπάρχει κανένα μέσο (σ.σ. εναέριο) να επιχειρεί. Τίποτα». Η ίδια προσθέτει ότι η φωτιά αντιμετωπίζεται «μόνο με δικές μας δυνάμεις και κάποιες του στρατού».

«Υπάρχει ενεργό μέτωπο που μας περικυκλώνει» σημειώνει η ίδια εντοπίζοντας μια ενεργή πύρινη ζώνη 20 – 25 χλμ την οποία «βλέπω να έρχεται καταπάνω μας»

Τέλος, στο σχόλιο δημοσιογράφου ότι με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις στην περιοχή επιχειρούν εναέρια μέσα η κα Καρά απάντησε: «Μας κοροϊδεύουν. Δεν επιχειρεί τίποτα».

Για ελλείψεις μίλησε και ο δήμαρχος Μάνδρας, καθώς όπως τόνισε «είμαστε μόνοι μας, δεν υπάρχουν πυροσβεστικά μέσα».

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων: «Κανείς δεν περίμενε να εξελιχθεί έτσι το μέτωπο, είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχουν επίγειες ούτε εναέριες δυνάμεις. Είμαστε όλοι στο πόδι και κάνουμε το σταυρό μας. Οι εθελοντές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά δεν είναι ειδικοί, άλλοι είναι οι αρμόδιοι για να σβήνουν φωτιές».

Τις εικόνες απόγνωσης τις περιγράφουν και οι εικόνες που δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ. οι οποίες δείχνουν αστυνομικούς να έχουν πάρει στα χέρια μοναχές, ώστε να εκκενώσουν μοναστήρι που βρίσκεται κοντά στο μέτωπο της φωτιάς.


Άνδρας λυγίζει βλέποντας το καμμένο σπίτι του
Πάλεψε με την φωτιά αλλά δεν κατάφερε να την νικήσει ένας κάτοικος της Μάνδρας, καθώς αυτή πέρασε μέσα στο σπίτι του αφήνοντας αποκαΐδια.

Ευτυχώς έσωσε τη ζωή του εγκαταλείποντας με την οικογένειά του εγκαίρως την κατοικία του

Μιλώντας στην κάμερα του έκτακτου δελτίου ειδήσεων του OPEN και τον ρεπόρτερ Γιάννη Ρήγο, ο άνδρας που μένει στην Μάνδρα είδε το σπίτι του να καίγεται στην πυρκαγιά που ξεκίνησε από τα Δερβενοχώρια. «Μείναμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, είδαμε τον αέρα να δυναμώνει. Προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τα παιδιά για να φύγουμε, η φωτιά πλησίαζε πάρα πολύ γρήγορα και ήταν πολύ δύσκολο», ανέφερε αρχικά ο ίδιος.

ΑΝΔΡΑΣ

«Η φωτιά πέρασε από τα πεύκα στη σκεπή του σπιτιού, και από τη σκεπή μέσα στο σπίτι. Βρέχαμε το σπίτι από τις 13:00 μέχρι την τελευταία στιγμή. Είχαμε ενημερώσει τους πυροσβέστες, αλλά είναι πάρα πολλές οι φωτιές και πάρα πολύ δύσκολο», είπε ο άντρας για τον τρόπο με τον οποίο κάηκε το σπίτι του. «Οι άνεμοι ήταν τρομερά δύσκολοι, μια γύρναγαν από πάνω και μια προς τα κάτω. Πέρασε εδώ, απέναντι, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα».

«Στόχος μου ήταν να φύγουν τα παιδιά μου. Σήμερα η οικογένειά μου θα μείνει στον αδερφό της συζύγου μου, αλλά η κατάσταση θα είναι δύσκολη», σημείωσε ο ίδιος με τρεμάμενη φωνή, μπροστά από το καμένο του σπίτι.

Φωτιά-Μάνδρα: Η Σάσα Σταμάτη παρακαλάει για βοήθεια κλαίγοντας – «Καιγόμαστε, κάντε κάτι»

Η φωτιά στα Δερβενοχώρια παραμένει δύσκολο μέτωπο με τις πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν σκληρή μάχη.

Η αναζωπύρωση του μετώπου στην περιοχή έχει οδηγήσει σε συνεχείς εκκενώσεις οικισμών μεταξύ αυτών της Νέας Ζωής και του Νέου Πόντου. Το μεσημέρι της Τρίτης 18 Ιουλίου, εστάλη μήνυμα μέσω του 112 στους κατοίκους της Νέας Ζωής Μάνδρας και του Νέου Πόντου Μάνδρας να εκκενώσουν τους οικισμούς τους και να κατευθυνθούν προς Ελευσίνα.

Η Σάσα Σταμάτη, η οποία κατάγεται και ζει στη Μάνδρα, βρέθηκε μέσα στην πυρκαγιά και με λυγμούς απηύθυνε έκκληση για βοήθεια με μία ανάρτηση.

Η παρουσιάστρια ανέβασε story στο Instagram ένα βίντεο από το αυτοκίνητό της, δείχνοντας τις φλόγες και τους καπνούς που έχουν απλωθεί παντού στην ατμόσφαιρα.

Κλαίγοντας, ακούγεται να λέει στο κλιπ: «Καιγόμαστε, κάντε κάτι για τη Μάνδρα δεν αντέχουμε άλλο σας παρακαλούμε βοηθήστε μας».

Δείτε το βίντεο

«Δραματική είναι η κατάσταση. Ήρθαμε να βοηθήσουμε αυτά τα δύο σπίτια, στο ένα από τα δύο υπάρχει ένα ανάπηρο παιδί, κατάκοιτο, το οποίο το μεταφέραμε, αλλά δεν βλέπω καμία κίνηση από κανένα πυροσβεστικό. Η φωτιά ήταν εδώ, τα πυροσβεστικά φύγανε, ελικόπτερα περνάνε, αλλά νερό δεν ρίχνουνε. Τι πρέπει να κάνουμε; Νερό δεν έχει η περιοχή. Γίνονται αγώνες εδώ και 40 χρόνια για να έχει νερό η περιοχή μας, τίποτα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται» κατήγγειλε αγανακτισμένος κάτοικος του Λουτρακίου.

«Αν δεν βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο καήκαμε» δήλωσε άλλος κάτοικος της περιοχής, κυριολεκτικά με τη λεκάνη στα χέρια. Ερωτηθείς αν είδε πυροσβεστικό απάντησε: «Ένα είδα κι αυτό έφυγε» είπε.

Στη Μαγούλα της Αττικής επιστρατεύτηκαν μπετονιέρες ιδιωτών για να σωθούν τα σπίτια των ανθρώπων καθώς μέχρι κάποια ώρα δεν υπήρχε ούτε ένα πυροσβεστικό όχημα στην περιοχή (σύνορα Μάνδρας-Μαγούλας).

Οι πολίτες προσπαθούν να περισώσουν ό,τι μπορούν με τα μέσα που διαθέτουν καθώς οι φλόγες είναι 100 μέτρα από τις αυλές των σπιτιών τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

40 Σχόλια

  1. Δεν υπαρχουν αεροπλανα, δεν υπαρχουν πυροσβεστικα, υπαρχουν ομως ατελειωτα περιπολικα και ο Αιαντας που σβηνει και φωτιες, προφανως και η χωρα πλεον δεν ειναι Ευρωπαικη, ουτε καν Βαλκανικη… θυμιζει κατι απο Ελ Σαλβαδορ….και φυσικα στα καμμενα θα μπουν ανεμογεννητριες και φωτοβολταικα, και φυσικα θα καουν και αλλα μεχρι το τελος του καλοκαιριου….

  2. Σας τα ελεγε ο χιος ειχε μαλιασει το στομα του και εσεις τον γραφατε και γραψατε κανονικα τωρα καλα και παθατε, και που ειστε ακομα. Με αυτον τον εγκληματια που μπλεξαμε θα χασουμε και την Ελλαδα. Μην ξυπνησουσουμε ενα πρωινο και δουμε τουρκους διπλα μας, αλλα για ολα εσεις φταιτε που τον ψηφισατε, θελατε και τα παθατε τωρα παρτε τα οπλα και επανασταση κοθωνια Ελληνες μια ζωη οι ιδιοι θα ειστε.

  3. Ο κυρίαρχος πιθηκολαός ψήφισε, έκανε το καθήκον του αλλά φταίνε όσοι δεν ψήφισαν τους βοθροπολιτικούς για να ξεκουμπιστούν. Τώρα βρίζουν και κλαίνε λες και δεν ξέρανε ότι θα καούν. Πόσο βλάκας μπορεί να γίνει ο Βρωμοπιθηκολαός;;;; Έχετε ότι σάς αξίζει. Ο Αυνάν να ευλογεί τους Αυνάνιδες και τίς Αυνανούδες.

  4. Μαλακές πανηλίθιοι μπετόβλακες. Από το 100% του εκλογικού σώματος, ψήφισε το 52%. Από το 52%, γκαντέμη ψήφισε το 41%. Άρα η κούλα πήρε 20,9% από όλο το εκλογικό σώμα. Δηλαδή 2 στους 10 βγάλανε κυβέρνηση. Έτσι, ασάλιωτα. Δεν περιγράφω άλλο.

  5. ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Τι εκανε ? Εδιωξε οσους δεν ειχαν κανει το εμβολιο? χα χα χα. Θα σας σωσουν οι εμβολιασμενοι νεο δημοκρατες. Αντε βρε καλη διασκεδαση και μη ξεχαστε να πατε στη Μυκονο.

  6. Με τις θερμοκρασίες που είχε η χώρα όλο αυτό το διάστημα, ουσιαστικά τα Canadair είχαν βγει έτσι κι αλλιώς εκτός μάχης.
    Δεν μπορούν να πετάξουν σε θερμοκρασίες άνω των 38 βαθμών Κελσίου,

  7. Ξαναψηφίστε τον αφορισμένο να σας σώσει,είναι καταραμένος από τον Θεό και σεις περιμένετε να σας σώσει.Καμία λύπηση

  8. Και επειδη εισαι βλακας, καποιοι γνωστοι μου το κανανε και “το συστημα” δεν το δεχτηκε γι αυτες τις εκλογες αλλα για τις επομενες.

  9. Να στειλει βοηθεια στην Ουκρανια για να σκοτωθει κοσμος ηξερε , να μεριμνησει για πυροσβεστικα αεροπλανα και πυροσβεστες τι εκανε ?

  10. Ευχαριστώ να λέτε που σας έσωσε απ τον κοροιδοιο χσιβανια, αντε τραβάτε εμβολιαστειτε να πάρετε πίσω τις μιζερες ζωές σας

  11. ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΠΗΔΙΕΣΑΙ!!!! *ΠΕΡΊΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΗΔΗΞΕΙ Η ΦΩΤΙΆ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΞΎ ΡΕΘΎΜΝΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ!!!!

  12. Δεν ειναι ολοι ΝΔημοκρατες.
    Ειχε 60% αποχη …και λυπαμαι τους συμπολιτες μας που δεν τον ψηφισαν.

  13. Ο άνθρωποι σαν κομμάτι τις φύσης,,έμεναν πάντα μέσα στα δάση και ζούσαν από αυτά ,, και αντιμετώπιζαν πάντα και τις ποιο δύσκολες καταστάσεις ,, αυτό που άλλαξε είναι ότι νομίζουν ότι ζουν σε κάποιο σύγχρονο οργανωμένο και πολιτισμένο κράτος που θα μεριμνήσει για πρόληψη,,και προστασία,, εάν χρειαστεί ,,τελικά ο χαρακτήρας είναι μόνο κατασταλτικός,,και η δικαιολογία έτοιμη “κλιματική κρίση”…
    Όποιος δεν περνει μέρος στα κοινά είναι καταδικασμένος να κυβερνατε από επικίνδυνους.

  14. Τόσα χωράφια γιατί είναι ακαθάριστα; Γιατί δεν τα καθαρίσατε;
    Φταίει το κράτος για τις ελλείψεις αλλά φταίτε κι εσείς.

    1. Κατσε ρε! Αφου ψηφισανε Κουλη, αυτοι θα τα καθαρισουν;

  15. Εσείς τι κάνατε;
    Είχατε καθαρίσεις τις αυλές, τους δρόμους, τα χωράφια από τα επικίνδνα χόρτα;
    Είχατε μεριμνήσει να υπάρχει παροχή νερού που να λειτουργεί;
    Είχατε πιέσει την τοπική διοίκηση να φροντίσει να είανι έτοιμη για περίπτωση φωτιάς;
    ΟΧΙ, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ.
    Πρώτα απ όλα λοιπόν φταίει το κεφάλι σας, η δική σας ασυνειδησία και επιπολαιότητας, όχι ο κάθε Μητσοτάκης και το κράτος του….
    Η μισή και παραπάνω ευθύνη είναι ΔΙΚΗ ΣΑΣ, γι αυτά που δεν κάνατε.

  16. Αυτοί οι Τουιτεραδες είναι πραγματικά από τα ποιο γλειωδη και σιχαμερα υποκείμενα που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

  17. Αν δεν καούν τα δάση ο Κούλης πού θά βάλει ανεμογεννήτριες,για σας δουλεύει ρε κουτορνιθια

  18. Στα 4 χρόνια θάχεο ξεχαστεί κιαυτο. Όπως της Εύβοιας. Που βάφτηκε μπλε (!!!!) στον εκλογικό χάρτη

  19. Όταν ψηφίζατε τι ψηφίζατε? Το πικρό ποτήρι θα το πιείτε μέχρι τέλος. Στην Μάνδρα επί Σύριζα εσπαζαν τον σταυρό σε συναυλία ( υπάρχει και βίντεο παντού) και το πλήθος ούρλιαζε από χαρά μετά ήρθε και η φωτιά εδω…? Μετάνοια γιατί έλεος δεν θα υπάρχει απο τον Θεό πια..

  20. Δεν βαρεθήκατε να πιπιλάτε την ίδια καραμέλα με το 41 τα εκατό; Για εκείνους που δεν ψήφισαν που προτίμησαν την ξαπλώστρα των 50 ευρώ αλλά έχουν γνώμη, αλλά διαμαρτύρονται για αυτό το χάλι, γιατί μιλάνε;
    Γιατί μιλάνε θα μας εξηγήσει κανείς;;;;
    Δεν πρέπει να μιλάνε γιατί είναι συνυπεύθυνοι γι’αυτό το μπαχαλο.
    Τσιμουδιά γιατί έχετε καταντήσει πια βαρετοί.
    Όταν ορισμένοι έχουν χτίσει σε παλιά καμένα δάση, ποιος τους έδωσε την άδεια να χτίσουν εκεί;;;
    Ο μπάρμπας της γειτονιάς;
    Σταματήστε πια έχετε γίνει κουραστικοί!
    Τα σπίτια κοντεύουν να πιάσουν την Πάρνηθα τον Υμηττό και οποιοδήποτε ψηλό σημείο της Αθήνας αλλά και άλλων περιοχών της Ελλάδας.
    Πως θα πάει εκεί πάνω το πυροσβεστικό όχημα και πότε θα κατέβει;;;
    Όταν χτίζανε, γιατί δεν μερίμνησαν να έχουν πυροσβεστική φωλιά στα σπίτια τους.
    Δώσανε πόσες χιλιάδες ευρώ για να χτίσουν και δεν μπορούσαν να ξοδέψουν 5 δραχμές για μία μάνικα και ένα λάστιχο και πάτε να σβήσετε τη φωτιά με το λαστιχακι που κατουράει;
    Α ρε καρμίρη

    1. Εχεις δικιο για αυτους που δεν ψηφισαν αλλα καποιοι να ξερεις δεν ειχαν την οικονομικη δυνατοτητα να πανε στου διαολου τη μανα μονο για να τους μαυρισουν. Εχω πολλους στον κυκλο μου που ξερω οτι δε μπορουσαν. Οι κυριοι υπευθυνοι ειναι αυτοι που εδωσαν το 41. Ειναι οι ιδιοι που χτιζανε εκει που δεν επιτρεποταν, ειναι οι ιδιοι που με μισθο δημ υπαλληλου χτισανε βιλιτσες κλπ κλπ. Αυτοι τωρα κανουν μοκο γιατι οι γυρω τους ξερουν τι ψηφισαν.

      1. Να φρόντιζαν δύο μήνες πριν τις εκλογές να έμπαιναν στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους στον τόπο τους. Γινόταν και ιντερνετικά και σε ΚΕΠ. Αλλά ο ελληναρας έμαθε μόνο στην δικαιολογία και να μην κουνήσει την κωλαρα του

        1. Και επειδη εισαι βλακας, καποιοι γνωστοι μου το κανανε και “το συστημα” δεν το δεχτηκε γι αυτες τις εκλογες αλλα για τις επομενες.

  21. Η μεγαλύτερη αλήθεια, καλά όλοι εσείς τι ψηφίσατε???? Κρίμα και πάλι κρίμα για αυτή τη φάρα μας, αλλά όταν πας σε όλες τις υπηρεσίες , μα όλες, με πάρα πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις και όλοι θέλουν φακελάκι για να σου κάνουν τη δουλειά, τι να περιμένεις από αυτήν την κωλοφαρα, του χρήματος μόνο, και του ξέρεις ποιος είμαι εγώ??? Ουσττττττττ, σκατοφαρα

  22. Το Μητσοτάκη γ@μιέσαι δεν βλέπω να παίζει απο τις γλώσσες κάποιων πλέον… αρα μάλλον ο Μητσοτάκης δεν γ@μιέται αλλά σας γ@μ@ει αυτός..

    1. Λάθος σύνθημα αδερφέ! Ψηφοφόροι γαμιέστε είναι το σωστό!

  23. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΕΙΔΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΎΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ (ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΙΔΙΑ Κ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΘΡΟΣΒΕΣΤΩΝ) ΑΛΛΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ -ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-. ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ

    1. Γιατι η Κουλα θελει δημοσια μονο την Αστυνομια για να προστατευει το καθεστος του (και οχι τα γιδια που τον ψηφησαν), ολα τα αλλα τα θελει εθελοντικα, ιδιωτικα, ή ανυπαρκτα.

  24. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΛΑ!!! ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ…ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΕ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΟΥΔΟΥΛΑ-ΨΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ…ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΦΑΤΕ ΣΤΑΧΤΗ

  25. Βγήκε λέει η ελεταεν και είπε οτι είναι θεωρίες συνωμοσίας οτι καίνε τα δάση για να μπουν ανεμογεννήτριες. Αυτο και αν είναι θράσος. Είναι ευπρόσδεκτος όποιος θέλει να έρθει στην Εύβοια να δει με τα μάτια του αν υπάρχει βουνοκορφή απο την Αμάρυνθο μέχρι την Κάρυστο που να μην έχει γεννήτριες. Σήμερα είδα με τα μάτια μου ρεπορτάζ του bbc που μιλούσε για τη φωτιά στη μάντρα και την απέδιδε στην κλιματική κρίση. Ποια είναι η κλιματική κρίση ρε ζωα οι εμπρησμοί? Και γιατί αυτη η κρίση δεν καιει τον καμπο της Λάρισας που έχει 50 βαθμούς και καίει τις βουνοκορφές που εχουν 25; παραμυθάκι για μικρα παιδιά…

  26. Μας αφήνουν συνειδητά στο έλεος του Θεού. Να μετανοούμε καθημερινά, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να σταματήσουμε την οργή του Θεού για τις αμαρτίες μας. Οι ιθύνοντες γνωρίζουν τι συμβαίνει αλλά κρύβουν τον Θεό από τον λαό για να μην επιστρέψει στον Κύριο.

  27. Στις επομενες 70% και στις παραεπομενες 100% να μην μείνει κανενας

Comments are closed.