ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 19ΧΡΟΝΟ ΤΑΣΟ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΤΑΚΗ – ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. «ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΕ ΜΟΥ» – Ο ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ανείπωτος είναι ο θρήνος για την οικογένεια του 20χρονου στρατιώτη Τάσου Ξ. ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Αρώνι Ακρωτηρίου, στα Χανιά, τα ξημερώματα της Κυριακής (19/2).

Με αναρτήσεις τους στα social media τόσο τα δύο αδέρφια του άτυχου νέου όσο και ο πατέρας του, ο οποίος είναι ιερέας, προσπαθούν να διαχειριστούν τον πόνο από τον χαμό του δικού τους ανθρώπου.

«Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου» γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πατέρας του στρατιώτη που υπηρετούσε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών.

troxaio_15

O ίδιος, μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο οπότε ο γιος του παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει στην 1η ΜΑΛ έγραφε γεμάτος υπερηφάνια: «Άξιος γιε μου!! Ο Άγιος Γεώργιος να σου δώσει την δύναμη να τιμήσεις τον ένδοξο πράσινο μπερε».

troxaio_16
Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος νεός είχε πάρει άδεια εξόδου από το στρατόπεδο το μοιραίο βράδυ.

Ο άτυχος Τάσος Ξ.

troxaio_14
troxaio_12
troxaio_11
troxaio_10

Σε δική τους ανάρτηση τα δύο αδέρφια του νεαρού στρατιωτή γράφουν: «Απόψε ο Θεός αποφάσισε να σε πάρει κοντά του. Γιατί ανθρώπους με την ψυχή τη δικιά σου, δεν θέλει να χαραμίζονται εδώ. Τάσο μου θα είσαι πάντα ο μικρός μας αδερφός. Σ’ αγαπώ».

troxaio_13

Σύμφωνα με το flashnews.gr το δυστύχημα σημειώθηκε στο κέντρο του Αρωνίου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με μεγάλη σφοδρότητα πάνω σε ευκάλυπτο ο οποίος βρίσκεται μπροστα στο παρεκκλήσι του Τιμίου Σταυρού.

Δείτε φωτογραφίες από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο του άτυχου νέου

xania-car1
xania-car2
xania-car3

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτιναχτεί στην απέναντι πλευρά του δρόμου και ο 20χρονος να εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου

nekros-troxeo-aroni-4
troxeo-nekros-aroni54
nekros-troxeo-aroni-1
nekros-troxeo-aroni-5

Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα οι οποίοι και απεγκλώβισαν τον άτυχο νεαρό άνδρα.

Δυστυχώς, όμως, ο 20χρονος απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του με διασώστες του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. εγω ξερω οτι εφυγε ενας νεος ανθρωπος αλλη μια φορα αδικα …οσοι τωρα κανετε τους δικαστες ενα θα σας επω..οτι ευχεστε καταχτυπα τη κεφαλη σας δυο φορες…ειτε καλο ειναι αυτο ειτε κακο ναι

  2. αν εκεί παραπέρα βρίσκονταν ένα ζευγάρι, ένα παιδάκι, ένας νεαρός ένας άνθρωπος τ.π. τι θα λέγατε; να προσέχουν να μην τρέχουν. Διότι σαφώς θέλει κάποιος να κάνει την τρέλα του αλλά ο άλλος που πηγαίνει στην δουλειά που επιστρέφει σπίτι του σε τι φταίει; ο θεός δεν σού λέει πάτα γκάζι γιατί είμαι εγώ δίπλα σου, έτσι.. θες να ρισκάρεις την πάρτη σου γιατί τόσο σου κόβει; με γεια σου σε ελεγχόμενους δρόμους η πίστα.Αλλα όταν κατεβάζεις τα σφηνάκια είναι όλα όμορφα και δικά σου!

  3. Τι βρίζετε; Για αυτό πάμε κατά διαόλου,ο ένας δεν μπορεί να βλέπει τον άλλο ακόμα και νεκρό. Ντροπή σας. Καλύτερα μη γράφετε τίποτα, κομπλεξικοι, ξερολες, σκατοψυχοι. Άντε πια. Βρήκατε ένα site και βγάζετε τα απωθημένα σας.

  4. Το ότι γράφετε κατά αυτόν τον τρόπο για ένα παιδί που σκοτώθηκε και δεν τον ξέρετε δείχνει και το ποιόν σας.. Σκουπίδια απλά…

  5. Να μην έτρεχε ο μάγκας… Ευτυχώς δεν σκότωσε άλλους. Κσι ειδικά 19 ετών δεν θα έπρεπε να κάνει καγκουριές, με μηδενική εμπειρία. Όχι ότι είμαι υπερ σε μεγαλυτερες ηλικίες, η μπαγκιά… και το γκάζι σκοτώνουν.

  6. Ο πατερας του να αφησει τους αη Γιωργηδες κατα μερος και,
    καθε πρωι να αναρτα μια Σημαια εξω απο το σπιτι του.
    Ετσι θα τιμα τον γιο του.

  7. Κριμα τα νειατα του! Καλα μυαλα στους υπολοιπους νεους!

  8. Κανένας Θεός δεν αποφάσισε. Άιντε θεομπαίχτες. Άμα ο άλλος τρέχει σαν μαλ.. δεν φταίει κανείς.

  9. ΚΑΚΟΨΟΦΟ ΝΑ ΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΆΝΑΤΟΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΕ ΛΙΜΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΥΧΤΑΝΕ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΑΙΩΝΙΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

    1. Δεν φταινε οι Κρητικοι για τον Οβραιο Σιωνιστη Κουλη. Ο Θεος ν αναπαυσει το παλληκαρι

Comments are closed.