“15-20 ΤΟΝΟΥΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ!!! ΤΙΝΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗ ΣΥΣΤΟΙΧΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ”- ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ – ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ

Κοινοποίηση:
default

Αύριο κατατίθεται στον Εφέτη-Ανακριτή επικαιροποιημένη Έκθεση του Κοκκτσάκη που αποκδεικνύει ότι η έκρηξη είναι αποτέλεσμα μεγάλης ποσότητας χημικών διαλυτών περίωτους 10 τόννους στην Εμπορική Αμαξοστοιχία και συγκεκριμένα στην 4η φορτάμαξα μπροστά από το container.
Ήδη υποβληθησών εκθέσεων τεχνικής πραγματογνωμοσύνης και υπάρχει ανάγκη επικαιροποίησης των στοιχείων της βασικής αλλά και των συμπληρωματικών τεχνικών εκθέσεων από και επειδή στην έρευνα μας προέκυψαν σημαντικά στοιχεία τα οποία αποκαλύπτουν με απόλυτο και αντικειμενικό τρόπο τόσο την αλληλουχία γεγονότων λίγα δευτερόλεπτα πριν την σύγκρουση , κατά την διάρκεια αυτής και μετά από αυτήν , καθώς και το υλικό το οποίο προκάλεσε το εκρηκτικό μίγμα , την έκρηξη και κατ επέκταση την πυρκαγιά κυρίως στα επιβατηγά βαγόνια, και το οποίο προκάλεσε πολλούς εκ των θανάτων, αλλά και τις διαδικασίες ταχείας συστηματικής και οργανωμένης διαμόρφωσης της σκηνής του
δυστυχήματος(εγκλήματος κατά την Ποινική Δικονομία) , διαμόρφωση που οδήγησε σε απώλεια και καταστροφή σημαντικών αποδεικτικών στοιχείων.
Η παρούσα έκθεση συμπληρώνει , τροποποιεί , βελτιώνει
Διαβάστε αναλυτικά:

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Οποια απόπειρα συγκάλυψης και να υπάρχει θα καταρρέει μέρα με την ημέρα…

  2. Τους πραγματογνώμονες προσέλαβαν και πλήρωσαν οι συγγενείς των θυμάτων, όσο η Αδειλίνη έλεγε να πάνε στην εκκλησία. Η κυβέρνηση προσέλαβε την κατασκευαστική να πάρει τα κόκαλα των παιδιών και να τα πετάξει στα μπάζα, και να μπαζώσει να καλύψει τα ίχνη. Ετσι έγινε;

  3. Στη φυλακη η συμμορια του ζαβοκουλη και ο γουρλογκουντουφας για παραπλανηση της δικαιοσυνης, συνεργεια σε εγκληματικη ενεργεια και αποκρυψη τεκμηριων εγκληματος .

  4. Η Ελλάδα έπεσε στα δίxτυα της μαφίας των 300ων οι οποίοι λόγο της δειλίας του Έλληνα κάνουν ότι θέλουν και γελάνε.Καλύψανε με δικά τους άτομα την υψηλή ιεραρxία.Δεν της αστυνομίας του στρατού των Εισαγγελέων της εκκλησίας των ΜΜΕ κτλ και έτσι κάνουν ότι θέλουν με μηδέν φόβο για αντίσταση του λαού ο οποίος είναι με βάση το Σύνταγμα υποxρεωμένος να αντισταθεί σε μία τέτοια προδοσία.Το Σύνταγμα είναι κατηγορηματικό επάνω σε αυτό.

    Η ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος του 1975 (άρθρο 120 παρ. 4) ορίζει: “ Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων που δικαιούνται και υποxρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιxειρεί να το καταλύσει…”

    O Έλληνας όμως λόγο της απίστευτης δειλίας του μέσα στο σύγxρονο του μεταλλαγμένο DNA που μπασταρδευτηκε με Αλβανούς με Γερμανούς με Ιταλούς με Τούρκους με Μουσουλμάνους κτλ κάθετε ως απλός θεατής βλέποντας ότι συμβαίνει στην Πατρίδα του στον ίδιο στα παιδιά του και ούτω κάθε εξής.

  5. Πολυ γουρνοπετση κυβερνηση! Συναγωνιζεται τη δικτατορια του τσαουσεσκου!
    Διορισμενοι δοσιλογοι γκεσταπιτες!

  6. Κανείς μα κανείς δεν μας τον λέει…. θα λυθεί το μυστήριο αυτομάτως.

    1. Ενώ λες ότι δεν μπορούνε και καλά να βρούνε τον αποστολέα ε; Εκτός αν φόρτωναν τους 15 τόνους με μπιτόνια…

    2. ο παραλήπτης, θα πέσει η κυβέρνηση σε δύο ώρες, η αντιπολίτευση θα πάει φυλακή την άλλη ημέρα.. βλέπε pretandor, τα μισά Μ.Μ.Ε, τηλεοπτικοί σταθμοί θα σιγήσουν ως δια μαγείας και η αστυνομία θα καταρεύσει.

  7. ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΑΜΠΟΤΑΖ με σκοπο την αποσταθεροποιηση της χωρας ?????

  8. Χωρίς να είμαι ειδικός, αλλά απλώς ένας άνθρωπος που λόγω εργασίας βλέπει και παρατηρεί λίγο καλύτερα από τους πολλούς, από τις αρχές Μάρτη έχω πει σε ραδιόφωνο στον αέρα και σε συζητήσεις με φίλους πως ήταν σαν ανατίναξη. Σε ένα από τα βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα μια μικρή έκρηξη (πυροδότηση?) αριστερά στην οθόνη και μετά η μεγάλη. Τώρα το τι και πώς και γιατί, το γνωρίζουν μόνο αυτοί που το προκάλεσαν. Για εμένα όσο και τραβηγμένο να ακουστεί, ήταν μια ανθρωποθυσία η οποία έγινε εύκολα εκμεταλλευόμενη την ανεπάρκεια των συστημάτων ελέγχου, τον σταθμάρχη που καυλάντιζε και όλες τις παράπλευρες συνθήκες και γεγονότα κλπ κλπ.

  9. Οι πολιτικοί της Ελλάδας με τόσα εγκλήματα εναντίων των Ελλήνων έπρεπε ήδη να είναι στην φυλακή αλλά εδώ πρόκειται για μια αλυσίδα προστασίας μεταξύ Εισαγγελέων και πολιτικών και ολιγαρχων κτλ.Τα λεφτά τα παίρνουν όλα αυτοί και τα πληρώνει ο καημένος ο πολίτης.Τα xρέη των Ελλήνων σε ΔΟΥ σε ΕΦΚΑ κτλ πρέπει να διαγραφούν όλα διότι πρόκειται για στημένη κρίση μέσω κλοπής των πολιτικών.

  10. Τελικά οι αρμόδιοι υπάλληλοι που ήταν υπεύθυνοι για το μπάζωμα, αυτοί θα μπουν φυλακή και όχι οι εντολείς τους, τα πολιτικά πρόσωπα.

  11. Στην Κολομβία των Βαλκανίων δυστυχώς δεν θα βγει άκρη. Μακάρι οι γονείς να κερδίσουν τον αγώνα τους, γιατί πρέπει να κερδίσουν.

  12. Όσες εκθέσεις και να γίνουν όσα ονόματα και να βγουν για το έγκλημα που διαπράχθηκε ποιος είναι αυτός που θα του στείλει στον εισαγγελέα και θα τους κλείσει φυλακή;

    πιο δικαστήριο θα βρεθεί να τους δικάσε;

    ι ποιος θα τους εμποδίσει να καλύψουν το έγκλημα;

    για να δείτε το μοτίβο ξεκάθαρα, θυμηθείτε τι συνέβη στα άλλα μεγάλα εγκλήματα που κάνανε οι πολιτικοί εναντίον του ελληνικού λαού και της χώρας.

      1. Τα ίδια σκατα εισαγόμενα από Αμερική… Εσυ κοίτα το Μακρον..

        1. Ο Μακρον φιλε είναι προδότης της Γαλλίας ένας ανώμαλος Ζιγκολο έρχεται με φορά η Λεπέν

  13. Δεν είναι μούφα καταβάστε τη και διαβάστε τη, λέει αυτά που πρέπει να πει.
    Να δω τι θα πουν τώρα οι κλώσσες που μπαστακώθηκαν στον Αρειο Πάγο για να καλύψουν το έγκλημα στα Τέμπη.

  14. Ακούσατε;
    Πάτε τώρα στην εκκλησία να προσευχηθείτε να σας συγχωρέσει ο Θεός.
    Γιατί οι συγγενείς των αδικοχαμένων παιδιών ΔΕΝ πρόκειται να σας συγχωρήσουν.

Comments are closed.